Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت:این سازمان بار‌ها از وزارت جهاد کشاورزی درخواست کرده که به تشکل‌های بخش کشاورزی کد معاملاتی و امکان واردات مستقیم نهاده‌های دامی داده شود، اما وزارتخانه بر اساس سیاست‌های خود عمل می‌کند.

مرتضی معتمد معاون بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: تشکل‌های گاوداران، مرغداران، پروار بندان و  مرغداران تخمگذار شرکت بازرگانی برای خود ایجاد کرده اند که فعایت های بازرگانی آنها  به صورت یکنواخت  انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این شرکت برای خود سازمان تعاون روستایی نیست و ساختار مستقل از این سازمان دارد و ما تنها مسئولیت نظارت بر آنها را برعهده داریم.

معتمد  گفت: تولید کنندگان بخش کشاورزی خود این تشکل بازرگانی را ایجاد کرده اند و  این تشکل مسئولیت دارد که نهاده های مورد نیاز تولید کنندگان را به صورت مستقیم تامین کند و از طرفی محصولات تولید آنها را به فروش برساند.

معاون بازرگانی سازمان تعاون روستایی ایران ادامه داد: تشکل های بخش کشاورزی برای ایجاد بتکا یا همان شرکت بازرگانی تعاونی های کشاورزی ایران، کار قشنگی انجام داده اند زیرا این شرکت می تواند فعالیت بازرگانی داخلی به ویژه فعالیت های بازرگانی خارجی آنها را منسجم و از  ایجاد رقابت های منفی صادرات جلوگیری کند.

وی با انتقاد از بی برنامه بودن صادرات محصولات کشاورزی گفت: صادرات محصولات کشاورزی ما بی برنامه و افسارگسیخته است و برخی صادرکنندگان داخلی حتی برای تسخیر بازارهای صادراتی اقدام به رقابت منفی می‌کنند.

معتمد گفت: این شرکت بازرگانی از تولید کنند بخش کشاورزی پول می گیرد و برای آنها نهاده های مورد نیاز را را وارد می کند و ما نیز تنها مسئولیت نظارت بر این تشکل را داریم.

وی در واکنش به انتقاد  شرکت بازرگانی تعاونی های کشاورزی ایران از عدم حضور در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها گفت: مدیر این شرکت از دوستان ما است اما ما نمی توانیم به آنها به طور مثال به ایشان  اعلام کنیم که علوفه وارد نکن و به جای آن تخم مرغ وارد کن بلکه این تشکل سیاست های خود را بر اساس اتحادیه های و تعاونی های عضو خود، انجام می دهد.

معتمد درباره امکان واردات مستقیم نهاده های دامی توسط تشکل های تولیدی  و به نمایندگی بتکا  گفت: با توجه به وجود سامانه بازارگاه که توسط معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی مدیریت می شود تنها کسانی توانند  در سامانه ثبت نام کننده که یا مصرف کنندگان قانونی نهاده های دامی هستند یا اینکه وارد کنندگان حرفه ای و قدیمی این محصولات از سنوات گذشته هستند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر تمام شرکت ها و تعاون های تحت نظر سازمان تعاون روستایی، به دنبال ورود  به سامانه بازرگان و واردات و فروش نهاده های دامی هستند اما این امر  توسط وزارت جهاد کشاورزی تنها  برای افرادی میسر است که سابقه خوبی داشته باشند.

معتمد گفت: ما به عنوان سازمان تعاون روستایی بارها از وزارت جهاد کشاورزی درخواست کرده ایم که به تشکل های بخش کشاورزی کد معاملاتی و امکان واردات مستقیم نهاده های دامی بدهد اما وزارتخانه بر اساس سیاست های خود عمل می کند.

 

تسنیم/

برچسب ها: روستا ، نهاده دامی ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000N0d

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: روستا نهاده دامی بازارنیوز سازمان تعاون روستایی وزارت جهاد کشاورزی نهاده های دامی شرکت بازرگانی بخش کشاورزی تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۶۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مسائل و مشکلات فعالان و تولید کنندگان حوزه دام و طیور مهاباد با حضور مسئولان استانی بررسی شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در این جلسه از هماهنگی برای صادرات مرغ در استان گفت و افزود: استان آذربایجان غربی یکی از استان‌های تولید کننده گوشت مرغ هست که رتبه هشتم کشوری را دارد.

 بستانچی با بیان اینکه برای جلوگیری از خسارت به مرغدارها در برابر تولید مازاد، تشکل‌ها باید پای کار بیایند تا صادرات مستقیم صورت گیرد، اضافه کرد: هم اکنون سهم کل کشوراز تولید مرغ ۷ هزار تن است که ۵ هزارتن آن برای اتحادیه مرغداران و ۲۰۰۰ تن هم مربوط به زنجیره‌هاست.

شریفی مدیر تولید زنجیره یکپارچه  تولید مرغ هم می گوید: مقرر شده امسال تولید گوشت مرغ را  به ۱۵ هزار تن در سال برسانیم و ۲۵۰۰ تن افزایش تولید داشته باشیم.

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد هم با اشاره به اینکه در شهرستان مهاباد حدود ۳۳۰ هزار راس دام سبک و۲۱ هزار راس دام سنگین جود دارد افزود: از این میزان سالانه حدود ۴ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز و بیش از ۱۶ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

حقگوی گفت: در شهرستان مهاباد ۷۴ واحد دامداری فعال است که در مجموع بیش از ۳۷ هزار تن محصولات دامی شامل گوشت سفید، گوشت قرمز، عسل، شیر و فرآورده‌های دامی در در آن تولید می‌شود.

بهسازی و نوسازی جایگاه‌های دام روستایی،تامین نهادهای دام و طیور و  جوجه و افزایش پوشش  بیمه ای  واحدهای تولیدی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد