Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@19:29:48 GMT

نبود شاعر و نویسنده جامعه را تهی و بی‌روح می‌کند

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۴۳۴۰۶

نبود شاعر و نویسنده جامعه را تهی و بی‌روح می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم رونمایی از کتاب «تکریم پدر» اثر محمد رفیق مغل به زبان اردو همزمان با سالروز میلاد امام علی (ع) و روز پدر، با هدف ترویج آموزه های دینی و فرهنگی با حضور جمعی از ادبیان، شاعران ، فارسی دوستان، استادان دانشگاه و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) در سالن اجتماعات خانه فرهنگ ایران در شهر راولپندی پاکستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احسان خزاعی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان، در ابتدای این‌مراسم، ضمن تبریک میلاد امام علی (ع) گفت: اشعار هر شاعری باید بتواند حس بیداری را در مردم و در مخاطب زنده کند، همانطور که اشعار اقبال مردم را بیدار کرد و به همین خاطر همیشه زنده است چون در کنار زیبایی اشعار، هر کسی از خواندن آن احساس بیداری می کند.

وی افزود: اگر در جامعه‌ای شعر، شاعر و نویسنده نباشد آن جامعه تهی و بی‌روح است.

رایزن فرهنگی ایران در پاکستان، انتشار کتاب «تکریم پدر» را به مولف آن محمد رفیق مغل به عنوان شاعر بیدار پاکستان تبریک گفت و اضافه کرد: این‌کتاب با بهره‌گیری از آیات و روایات و احادیث امامان معصوم (ع) و با قلمی روان و زیبا تدوین شده و کارنامه ادبی و علمی جناب آقای مغل را درخشان تر کرده و امید است در اختیار مخاطبان اصلی خود قرار گیرد.

در این‌مراسم اشعاری در باب مقام و منقبت حضرت رسول اکرم (ص) و حضرت علی (ع) قرائت شد و سخنرانان در مورد مقام و شان آن حضرت با استناد به آیات قرآن از جمله آیه شریفه وَبِالْوَالِدَیْنِ اِحْسَانًا و احادیث امامان معصوم از جمله رساله حقوق امام سجاد (ع) در مورد رعایت حقوق و تکریم والدین به سخنرانی پرداختند.

نویسنده کتاب «تکریم پدر» ضمن تمجید از رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری این‌مراسم گفت: در آغاز این‌کتاب به ارائه اشعار در مدح پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت (ع) پرداختم و معتقدم این مجموعه برای ترویج آموزه های دینی به نسل جوان بسیار موثر و توشه ای برای آخرت و برای افزایش وحدت اسلامی نیز مهم و حائز اهمیت است.

محمد رفیق مغل شاعر پاکستانی و از محبین اهل بیت عصمت و طهارت است که انتشار کتب مختلفی از جمله؛ جنت زیر پای مادران، امام رضا (ع) و مشهد، نسیم کربلا، مادران نمونه جهان اسلام، گلستان رضا(ع) را در کارنامه ادبی خود دارد.

کد خبر 5156935 صادق وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی روز پدر پاکستان رونمایی کتاب امام علی ع معرفی کتاب پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات تازه های نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی سازمان سمت رضاخان پهلوی رایزنی فرهنگی کتاب و کتابخوانی ترجمه انتشارات سروش ویروس کرونا موسسه بوستان کتاب انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۳۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز یک راهبرد فرهنگی با سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی سفر به پاکستان و سریلانکا به همراه رئیس‌جمهور، در صفحه شخصی خود نوشت: طراحی یک سامانِ فرهنگی جدید در منطقه با دستاوردهای سفر آیت‌الله رئیسی به دو سرزمین استراتژیک در غرب و جنوب آسیا (پاکستان و سریلانکا) آغاز شده که پیش از این شاهد آن نبودیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی سفر به پاکستان و سریلانکا به همراه رئیس‌جمهور، در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«پس از دو روز مذاکره و گفت‌گو با مقامات عالی کشور پاکستان، مقصد بعدی سفر ما همراه با ریاست محترم جمهور به سریلانکا بود؛ کشوری با سابقه تمدنی کهن که از نقاط کلیدیِ جنوب آسیاست و نه تنها گروه‌های مسلمان در آن حضوری چشمگیر دارند، بلکه جمعیتی از پارسیان هند نیز در آن سکونت دارند.

گسترش روابط همه‌جانبه با سریلانکا همواره از اهداف مهم ایران است و انعقاد تفاهم‌نامه‌های جدید در این سفر نشان داد کوشش‌های دولت مردمی برای گسترش عمق راهبردی کشورمان کارساز بوده است.

ما در کنار مذاکرات، ۵ سند جدید همکاری در حوزه‌های فرهنگ، علم، رسانه، ورزش و جوانان امضا کردیم.

هم در پاکستان و هم در سریلانکا کوشش کردیم که سندهای همکاری، برخلاف سال‌های گذشته که اغلب دربرگیرنده کلیات و رویکردها بود، ناظر به جزئیات تعاملات مشترک نیز باشد، چون باید بتوانیم چگونگی پیشرفت آن‌ها را اندازه‌گیری کنیم و همچنین، به ارزیابی نحوه کاربردی شدن تفاهم‌نامه‌ها بپردازیم.

اسناد همکاری‌های جدید ایران و سریلانکا که در حضور رؤسای جمهور امضا شد، همکاری‌های گسترده رسانه‌ای، سینمایی، جهانگردی، کتابخانه‌ای و… را در برمی‌گیرد که تکمیل‌کننده زنجیره‌ای از اقدامات سازنده قبلی است. در پاکستان نیز در زمینه فرهنگ و دیگر موضوعات، پیشرفت‌های چشمگیری به دست آمد.

با دستاوردهای سفر آیت‌الله رئیسی به دو سرزمین استراتژیک در غرب و جنوب آسیا، طراحی یک سامانِ فرهنگی جدید در منطقه آغاز شده که پیش از این شاهد آن نبودیم.

همچنین دستگاه دیپلماسی فرهنگی ما به طور دائمی، گسترش پدافند فرهنگی علیه رژیم صهیونیستی را با همکاری کشورهای همسو دنبال می‌کند.

استقبال مجامع مردمی، گروه‌های گوناگون مذهبی و اندیشمندان تراز اول در هر دو کشور از آقای رئیس جمهور، شگفتی این سفر بود.

این اقبال بی‌نظیر نشان داد که سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان رو به فزونی است؛ سرمایه‌ای که برای امنیت جهانی ایران بسیار ارزشمند است.»

کد خبر 747835

دیگر خبرها

  • مراسم فرهنگی ایرانیان در دوبلین
  • مراسم معارفه رایزن فرهنگی جدید ایران در ونزوئلا
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو
  • عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی با قوت ادامه می‌یابد
  • آغاز یک راهبرد فرهنگی با سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا
  • اجرای موسی عصمتی میلیونی شد+فیلم
  • مختومقلی فراغی از محور‌های وحدت در گلستان است