Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - صنعت بیمه به عنوان یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی ، از سویی به عنوان یکی از عمده‌ترین نهاد‌های اقتصادی مطرح بوده و از سوی دیگر فعالیت نهادهای دیگر را پشتیبانی می‌کند در همین راستا شرکت بیمه دی با برنامه ریزی و به پشتوانه دانش و مدیریت طرح های مختلف را برای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات خود پیشنهاد و ارائه کرد به طوری که طی سال ها فعالیت خود در کنار دست یابی به موفقیت های بیشمار و کسب رضایتمندی مشتری، کارنامه درخشانی از خود ارائه داد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا این شرکت توانست از میان شرکت های حاضر در بیست و سومین دوره همایش شرکت های برتر ایران، دو عنوان نخست در دو شاخص این همایش را از آن خود کند.
به گزارش اختصاصی پایگاه خبری شمانیوز، در جهان امروز که رشد وتوسعه اقتصادی هر کشوری جایگاه بین‌المللی آن را رقم می‌زند، کشور‌ها در صدد هستند تا شاخص‌های توسعه یافتگی خود را بهبود بخشند و از این طریق در چرخه بهبود وضع اقتصادی و بالطبع افزایش نقش موثر خود موجب تقویت اقتصاد و ایفاء نقش تأثیرگذاری در صحنه جهانی شوند.
به عبارتی صنعت بیمه با‌گرد آوری حق بیمه‌های دریافتی در توسعه اقتصادی دارای نقش بسزایی است و از طرف دیگر با ایجاد امنیت و اطمینان برای فعالیت‌های خدماتی، تولیدی و... در جامعه روند سازندگی، پیشرفت و ترقی را تسهیل می‌کند.
پیشرفت بیمه با توسعه اقتصادی کشور همواره ملازم است. و به ترمیم وضع اقتصادی یک کشور، افزایش مبادلات، ترقی سطح زندگی و توسعه سرمایه‌گذاری، موجب پیشرفت و به بهبود وضع معیشت افراد کشور، حفظ ثروت ملی و تشکیل پس‌انداز‌های بزرگ کمک می‌کند.
شاید بتوان با قطعیت گفت اگر اقتصاد یک کشور به بیمه و حمایت‌های ناشی از آن متکی نباشد، در معرض خطرهای بزرگ وجبران ناپذیری قرار می‌گیرد.
شرکت ‌های بیمه از نهادهای مهم در بازار سرمایه ‌اند که از طریق پذیرش ریسک‌ های متنوع و همچنین تجهیز و تقویت منابع مالی برای سرمایه‌ گذاری در بازار پول و سرمایه، نقش موثری در توسعه اقتصادی کشور دارند. 
در شرایط فعلی بیمه و بانکداری از ملزومات اقتصاد مدرن است و هرگونه فعالیت اقتصادی بدون پشتوانه این دو ناموفق خواهد بود. با این وجود، ارتقای جایگاه صنعت بیمه در اقتصاد ملی ضروری است و با این رویکرد از یک سو می توان بعد حمایتی آن را در اقتصاد بهبود بخشید و از دیگر سو منابع بیشتری را برای سرمایه گذاری های این بخش ایجاد کرد.
می توان مدعی شد که بیمه بعنوان یک مولفه اقتصادی، نقش مهمی در اقتصاد کشورها داشته و هرچه سهم صنعت بیمه در تولید ناخالص داخلی و ضریب نفوذ آن بیشتر باشد اقتصاد آن کشور پیشرفته‌تر خواهد بود. بر این اساس، کارشناسان حوزه اقتصادی، صنعت بیمه را یکی از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه در برابر مشکلات و بلایای طبیعی می‌دانند.
بر اساس این گزارش، کارشناسان مسائل اقتصادی معتقدند؛ بیمه برای کنترل و بی‌اثر کردن فشارهای حوزه‌های مختلف در اقتصاد مقاومتی، نقش حیاتی دارد و حتی می‌تواند چنین فشارهایی را به فرصت تبدیل کند. آن چه بدیهی است، برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی که تدبیرپردازان کشور بارها بر اجرای آن تاکید کرده اند، باید بر تولید داخلی کشور و تلاش برای خوداتکایی تاکید داشت که اگر درست بنگریم جایگاه بیمه برای دستیابی به این هدف بسیار کلیدی است. بر این مبنا، سرمایه‌گذاری در بخش بیمه علاوه بر حوزه اقتصادی در سایر جنبه‌های فرهنگی، روانشناختی و ... نیز نیاز اساسی جوامع امروزی است و عملکرد مثبت و رو به جلوی صنعت بیمه می‌تواند سطح زندگی جوامع را در همه جنبه‌ها افزایش دهد و عامل پیش برنده اقتصاد مقاومتی محسوب گردد.
در سال های گذشته تلاش مجموعه دست اندرکاران صنعت بیمه و به ویژه نهاد نظارتی بیمه یعنی بیمه مرکزی ایران منجر به توفیق بزرگی در این صنعت و افزایش نرخ نفوذ بیمه ای به عنوان مهم ترین شاخص گسترش بیمه در اقتصاد شده است. توسعه صنعت بیمه برای شکوفایی اقتصاد کشور، از طریق ارائه پوشش های بیمه ای مختلف و مناسب برای رفع نگرانی سرمایه گذاران و افزایش رفاه خانواده ها ضروری است. وجود شرکت های بیمه خصوصی و رقابت آنها، تاثیر تعیین کننده ای بر تعمیم و توسعه بیمه داشته است و لازم است تنوع بخشی خدمات بیمه ای و عرضه پوشش های جدید بیمه ای منطبق با نیاز جامعه برای گسترش سرمایه گذاری و رشد اقتصادی کشور در برنامه توسعه صنعت بیمه دنبال شود.
با توجه به ارتقای جایگاه صنعت بیمه در کشور و رقابت ایجاد شده بین شرکت های بیمه ای باید دید که کدام یک از این شرکت ها توانسته با ارائه خدمات ویژه و مناسب در همه بخش ها و عملکردی قابل قبول، کارنامه درخشانی از خود ارائه دهد.
لازم به توضیح است، کارگروه تحول در صنعت بیمه کشور چشم‌انداز و اهداف این صنعت در سال 1404 را ترسیم کرده و نیز راهبردها و سیاست‌های دستیابی به اهداف مطرح شده را مشخص کرده است. در برنامه، اهدافی برای صنعت بیمه در نظر گرفته شده است که مهم‌ترین آنها افزایش سطح نفوذ بیمه به بالاتر از متوسط جهانی و رقابتی و حرفه‌ای شدن صنعت بیمه کشور است. به منظور دستیابی به اهداف کلان مذکور راهبردهایی نیز برگزیده شده‌اند که عبارتند از: استقرار نظام تنظیم و نظارت هوشمند، نهادینه‌شده و خودتنظیم در صنعت، گسترش پوشش‌های بیمه‌ای خرد با قیمت ارزان در سطح خانوارها، گسترش پوشش‌های بیمه‌ای کلان در سطح بنگاه‌ها و گسترش تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی.
با توجه به ترسیم شاخص های مذکور هریک از شرکت های بیمه ای که در مسیر تحقق این شاخص ها حرکت موثر و رو به جلویی را آغاز کرده باشد بی تردید توانسته در عرصه رقابت با دیگر شرکت ها موفق ظاهر شود؛ در این زمینه شرکت بیمه دی در کنار پرداختن رسالت های اصلی یک شرکت بیمه گذار با ارائه طرح های جدید، خدمات منحصربفردی را ارائه داد ضمن اینکه در این مسیر توجه و اهتمام ویژه به پیشبرد مسئولیت اجتماعی داشت همه این فاکتورها موجب شد این شرکت به عنوان نگین صنعت بیمه کشور بدرخشد به طوری که شرکت بیمه دی علاوه بر اینکه برنده جایزه مسئولیت اجتماعی در بحران کرونا شد، در بیست و سومین همایش شرکت های برتر ایران، برای دومین سال متوالی نیز توانست در رده بندی گروه موسسات بیمه ای در دو زمینه "شاخص فروش" و "بهره وری کل عوامل" رتبه نخست را از آن خود کند و در صدر شرکت های بیمه ای کشور قرار گیرد.
بر اساس این گزارش، شرکت بیمه دی توانست در ارزیابی هیئت داوران و براساس نتایج به دست آمده، از میان شرکت های حاضر در بیست و سومین دوره همایش شرکت های برتر ایران، دو عنوان نخست در دو شاخص این همایش را از آن خود کند.
هیئت داوران این همایش با اهدای لوح از محمدرضا کشاورز مدیرعامل شرکت بیمه دی به پاس تلاش های مجموعه بیمه دی تقدیر کرد.
همچنین شرکت بیمه دی در دهمین همایش سراسری رضایت‌مندی مشتری که با حضور مهمترین و معتبرترین برندهای ایرانی برگزار شد، موفق به اخذ تندیس طلایی رضایت مشتری شد.
برگزارکنندگان این همایش، بیمه دی را به سبب برداشتن گام‌های موثر در جلب رضایت مشتریان، شایسته‌ی دریافت تندیس طلایی که عالی‌ترین سطح می‌باشد دانسته و به همین مناسبت، لوح تقدیر همایش را به محمدرضا کشاورز مدیرعامل بیمه دی اهداء نمودند.
گفتنی است در پانزدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی های کشو، شرکت بیمه دی برنده پانزدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی‌های برتر شد؛ داوران این جشنواره با ارزیابی آثار تولید شده در یک سال گذشته، بیمه دی را حائز شرایط دریافت عنوان برتر دانستند و بر همین اساس با اهدای لوح و تندیس جشنواره از فرید میرموسوی مدیر روابط عمومی شرکت بیمه دی تقدیر کردند.
همچنین شرکت بیمه دی نشان سیمین بهره وری را دریافت کرد؛ در همین راستا محمدرضا کشاورز مدیرعامل شرکت بیمه دی طی نشستی که با دکتر کلانتری مدیرعامل انجمن ملی بهره‌وری ایران داشت نشان سیمین بهره‌وری این انجمن را دریافت کرد.
شرکت بیمه دی در هفدهمین همایش تعالی سازمانی نیز موفق به کسب "تقدیرنامه سه ستاره" از جایزه ملی تعالی سازمانی شد؛ شرکت بیمه دی در راستای کیفیت بخشی به خدمات خود پس از تدوین و ارسال اظهارنامه تعالی سازمانی مورد ارزیابی داوران این رویداد قرار گرفت و در نهایت در بین 55 شرکت در سطح تقدیرنامه موفق به کسب تقدیرنامه سه ستاره تعالی سازمانی از هفدهمین همایش ملی تعالی سازمانی شد.
بیمه دی پس از ماه ها تلاش و با انسجام سازمانی توانست مؤلفه های یک سازمان متعالی را در شرکت پیاده سازی کند و با اعتقاد راسخ به این موارد در مسیر تعالی گام برداشته و موفق به کسب نشان سه ستاره شود. این شرکت پیش از این در سال 96 نیز توانست جایزه دو ستاره این رویداد را اخذ نماید و هم اکنون با یک پله صعود جایگاه بالاتری را از آن خود کرده است.
از دیگر افتخارات این شرکت می توان به تقدیر از خدمات بیمه درمان تکمیلی با حضور معاون بهداشت و درمان و مدیرکل حوزه ریاست و مصلحی مدیر بازرسی بنیاد شهید و امور ایثارگران اشاره کرد، بر همین اساس از خدمات و تلاش های مدیرعامل و تیم مدیریتی شرکت بیمه دی در اجرای قرارداد بیمه درمان تکمیلی خانواده شهدا و ایثارگران، تقدیر شد.
دستاورد دیگر شرکت بیمه دی را می توان در تأییدیه محاسبات نسبت توانگری مالی این شرکت مشاهده کرد؛ بیمه مرکزی طی نامه ای با ابلاغ تأییدیه محاسبات نسبت توانگری مالی شرکت بیمه دی برای سال مالی ٩٩، توانگری مالی این شرکت را سطح یک با نسبت ٢٠٨ درصد، که عالی ترین سطح توانگری شرکت های بیمه ای است، اعلام کرد.
این دستاورد ارزشمند بر اساس یک برنامه ریزی بلند مدت شکل گرفته است که از مهم ترین آن ها می توان به رعایت اصول بیمه گری در انتخاب ریسک، بازنگری در قراردادهای اتکایی و واگذاری، تأکید بر وصول به موقع حق بیمه ها و مطالبات، مدیریت موثر بر وجوه نقد شرکت و سرمایه گذاری در بخش های سودآور اشاره کرد.
اما کسب رتبه نخست «شاخص فروش و بهره وری کل عوامل» در بین موسسات بیمه ای توسط بیمه دی دیگر مولفه برتری این شرکت در برابر سایر رقبای خود در این عرصه است،شرکت بیمه دی یکی از شرکت هایی است که در حوزه سرمایه گذاری به صورت اختصاصی فعالیت می کند و در حال حاضر سومین شرکت خصوصی کشور از لحاظ سهم از بازار است. و آنچنان که آمار و ارقام گویاست در زمره شرکت های سودده و در واقع در سال 1398 پربازده ترین شرکت صنعت بیمه است.
**رونمایی از "اپلیکیشن دیدار خودرو" و "سرویس همراه خسارت"
این شرکت در راستای اهداف کلان شرکت در جهت نیل به عنوان پدیده محبوب مشتریان و با هدف افزایش رضایتمندی مشتریان از طریق توسعه خدمات الکترونیک از خدمت جدید خود با عنوان "اپلیکیشن دیدار خودرو" جهت صدور آنلاین بیمه نامه و "سرویس همراه خسارت" برای ارزیابی خسارت خودرو، بدون نیاز به مراجعه حضوری بیمه گذار، رونمایی کرد. 
خدمت جدید "همراه خسارت" با هدف ارائه خدمات مناسب پس از فروش، امکان اعلام و رسیدگی خسارات بیمه های خودرو شامل بدنه و شخص ثالث را برای کلیه بیمه گذاران محترم مهیا نموده است. همچنین از این پس مشتریان محترم می توانند از طریق "اپلیکیشن دیدار خودرو" اقدام به بازدید اولیه خودروی خود کرده و با ارسال تصاویر آن، بدون مراجعه حضوری بصورت الکترونیکی بیمه نامه بدنه خریداری کنند.
در کنار پیشبرد این طرح ها، شعبه ایثار بیمه دی در تهران، ساختمان جدید شعب شرق تهران، اردبیل، شیراز، بوشهر و جنوب غرب تهران با هدف تثبیت دارایی های این شرکت، تسهیل پاسخگویی و ارتقای سطح ارائه خدمات به بیمه گذاران عمده ای همچون بنیاد شهید امور ایثارگران و شرکت های تابعه این نهاد، افتتاح شد.
**«پدیده محبوب مشتریان» چشم انداز شرکت بیمه دی
بر اساس این گزارش،‌مدیرعامل شرکت بیمه دی رسیدن به عنوان «پدیده محبوب مشتریان» که چشم انداز شرکت بیمه دی است را امری مهم تلقی کرد و افزود: تمام تلاش مجموعه بیمه دی ارائه محصولات منحصر به فرد و با کیفیت به هموطنان عزیز است چرا که فلسفه وجودی شرکت های خدماتی مانند شرکت بیمه پیش از کسب درآمد و پیشبرد اهداف اقتصادی، بهبود سطح رفاه جامعه و نیل به سطح بالاتری از رفاه عمومی در کشور عزیزمان ایران است.
**رشد 524 درصدی سودآوری بیمه دی در9 ماهه ابتدایی سالجاری
اما این شرکت در 9 ماهه ابتدایی سالجاری عملکرد مطلوبی ارائه داد؛ ‌شرکت بیمه دی بر اساس صورت های مالی 9 ماهه منتهی به 1399/09/30 به سود خالصی حدود 11.188 میلیارد ریال (4475 ریال به ازای هر سهم) دست یافته که نسبت به مدت مشابه سال قبل 524 درصد رشد داشته است. 
این شرکت براساس اطلاعات صورت های مالی 9 ماهه سال جاری و درج شده در سامانه کدال، مبلغ 38.060 میلیارد ریال حق بیمه صادر و مبلغ 17.784 میلیارد ریال خسارت پرداخت کرده است و نسبت خسارت شرکت طی مدت 9 ماهه حدود 47 درصد شده است. 
سود ناخالص عملیات بیمه ای شرکت (بدون احتساب درآمد سرمایه گذاری ها) در 9 ماهه سال 1399 با افزایش 543 درصدی نسبت به مدت مشابه دوره قبل به حدود12.457 میلیارد ریال رسیده است که رقم قابل توجهی بوده و از این لحاظ می توان شرکت بیمه دی را جزء موفق ترین شرکت های حاضر در صنعت بیمه در کسب سود عملیات بیمه گری به شمار آورد.
درآمد حاصل از سرمایه گذاری های شرکت با رشدی معادل 295 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته به مبلغ 2.266 میلیارد ریال افزایش یافته است، این در حالی است که شرکت تخصصی سرمایه گذاری دستاورد نیز در این مدت 3.466 میلیارد ریال سود کسب کرده که در محاسبات فوق لحاظ نشده و نسبت به مدت مشابه سال 98، 458 درصد افزایش سودآوری داشته است.
گفتنی است شرکت بیمه دی موفق شده است سود انباشته خود را از رقم 1.550 میلیارد ریال در پایان 9 ماهه سال 1398 به رقم10.838 میلیارد ریال در پایان 9 ماهه سال 1399 برساند که 599 درصد رشد نشان می دهد و همچنین حقوق صاحبان سهام شرکت از مبلغ 4.550 میلیارد ریال در پایان 9 ماهه 1398 با رشدی حدود 250 درصد به مبلغ 15.919 میلیارد ریال در پایان 9 ماهه سال 1399 افزایش یافته است.
گفتنی است شرکت بیمه دی با داشتن نسبت توانگری 208 درصد (سطح یک) جهت پیشبرد اهداف خود و از جمله کسب بازدهی و افزایش رضایتمندی بیمه گذاران و سهامداران خود برنامه هایی برای سال 1400 را پیش بینی کرده است چراکه این شرکت درصدد است در طولانی مدت خدمات خود را به لحاظ کیفی و کمی گسترش و توسعه دهد.
برنامه ریزی برای دستیابی به سودآوری پایدار از طریق توانمند سازی شبکه فروش، گسترش خرده فروشی؛ بهبود نظام مدیریتی از طریق نظام جاری سازی استراتژی، ارزیابی عملکرد و مدل کسب و کار شعب؛ توسعه نمایندگی ها و توانمندسازی شبکه فروش؛ حفظ توانگری شرکت در سطح یک ؛ برنامه ریزی برای قبولی اتکایی؛ استفاده از ظرفیت نگهداری ایجاد شده به واسطه توانگری مطلوب و افزایش سرمایه جذاب ٢٣٤ درصدی بیمه دی را می توان از جمله این برنامه ها عنوان کرد.
**فروش بیمه نامه های بیمه دی در بستر ussd
شرکت بیمه دی، تفاهم نامه فروش محصولات بیمه ای در بستر ussd را با شرکت بهارتل منعقد کرد.
امروزه وابستگی به حوزه فناوری و دیجیتال امری غیر قابل انکار است و مدل های کسب و کاری که تا کنون مورد استفاده بوده در حال منسوخ شدن است، و شرکت بیمه دی نیز به عنوان یک بنگاه اقتصادی که هدف آن افزایش نفوذ در صنعت و کسب سهم بیشتری از بازار است، این مدل کسب و کار و فروش در بسترهای دیجیتال را یکی از راهکارهای نیل به اهداف بلند مدت خود می داند و علاقمند به ورود به حوزه های جدیدی از جمله بلاکچین و هوش مصنوعی است.
محمدرضا کشاورز مدیرعامل شرکت بیمه دی در این باره گفت: به‌روز بودن سیستم کسب و کار را از عوامل موفقیت است، شرکت بیمه دی با در نظر گرفتن اینکه بیمه، صنعتی تخصصی و فنی است، با استفاده از تکنولوژی سعی دارد محصولات خود را به سهولت و با طراحی مبتنی بر نیاز مشتری رشد و توسعه دهد.
صندوق سرمایه‌گذاری گنجینه الماس بیمه دی، صندوقی یگانه در بین 75 رقیب با بازدهی خاص است، در توضیح این مطلب باید گفت که صندوق سرمایه‌گذاری گنجینه الماس بیمه دی، صندوقی در اندازه بزرگ و از نوع «با درآمد ثابت» با ارزش خالص دارایی آن با ارزش یک هزار و 677 میلیارد ریال به ارزش NAV معادل 25032 ریال است.
** سامانه خدمات الکترونیکی شرکت بیمه دی با حضور رئیس هیأت مدیره بانک دی رونمایی شد
شرکت بیمه دی با تأکید بر رویکردهای نوآورانه و حضور در عرصه های خدمات دیجیتال و حرکت در مسیر بیمه داری نوین اقدام به ایجاد این سامانه کرده است تا در شرایط کنونی دسترسی مشتریان را به خدمات بیمه ای آسان تر کند.
این شرکت همچنین در کنار اجرای طرح های مختلف از محصولات و خدمات جدید خود با توجه به شرایط حاکم بر جامعه رونمایی می کند، به طوری که به دنبال درگیری جامعه با بحران کرونا این شرکت بیمه نامه کرونا را عرضه کرد.
با توجه به شرایط ویژه شیوع بیماری کرونا و با درنظر گرفتن نیاز جامعه، تیم طراحی محصول شرکت بیمه دی بیمه نامه کرونا را مرحله بهره برداری و عرضه رسانید؛ این بیمه نامه با در نظر گرفتن پارامترهای سن و ریسک بیمه محیطی بیمه شده، حق بیمه های متفاوتی را ایجاد می نماید که در مقایسه با سایر شرکت های بیمه ای از این لحاظ مزیت رقابتی ایجاد نموده است.
در همین راستا طی اجرای طرحی ،نسخه فیزیکی بیمه نامه شخص ثالث از فرآیندهای صدور و خسارت حذف شد. شرکت بیمه دی در اجرای ابلاغیه بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، کلیه فرآیندهای بیمه نامه های شخص ثالث خود را بدون نیاز به نسخه فیزیکی بیمه نامه انجام می هد.
این امر به منظور تسهیل دسترسی بیمه گزاران محترم بیمه شخص ثالث به اطلاعات بیمه نامه های خود و ارائه خدمات بیمه ای به ایشان بدون نیاز به ارائه نسخه فیزیکی بیمه نامه از خرداد 99، صدور، تمدید و پرداخت خسارت بیمه نامه های مذکور بدون نیاز به ارائه بیمه نامه فیزیکی صورت گرفت.
بیمه نامه «مستمری مانا» دیگر محصول جدید این شرکت که با هدف پاسخی نوآورانه به نیاز مشتریان طراحی و عرضه شده است؛ به همت معاونت فنی بیمه های اشخاص شرکت بیمه دی، بیمه «مستمری مانا» به عنوان محصولی نو، مطابق با نیاز های روز جامعه طراحی و به بازار صنعت بیمه کشور عرضه شد.
اما تمدید قرارداد خدمات بیمه‌ای شرکت مترو تهران با بیمه دی برای دومین سال متوالی را می توان دیگر عملکرد مطلوب این شرکت در سال جاری عنوان کرد، این قرارداد به صورت تجمیعی در رشته‌های مختلف بیمه‌ای از جمله رشته های آتش سوزی، مهندسی، مسئولیت، درمان تکمیلی، خودرو و... می باشد که از این حیث یکی از قراردادهای قابل توجه در صنعت بیمه کشور به حساب می آید. 
همچنین شرکت بیمه دی با حضور در مناقصه بنیاد شهید و امور ایثارگران برای چهارمین سال متوالی توانست به عنوان برنده این مناقصه شناخته شود؛ در مناقصه بیمه درمان تکمیلی قشر معزز خانواده شهدا و ایثارگران که با طی فرآیندهای قانونی و زیر نظر نهادهای ناظر و با رعایت اصول برگزاری مناقصات و شفافیت برگزار شد، شرکت بیمه دی توانست با توجه به نرخ کارشناسی شده و با تکیه بر زیر ساخت‌های فراهم آمده طی سه سال گذشته، به مدت یک سال دیگر ارائه خدمات بیمه‌ای به جامعه هدف را بر عهده بگیرد.
گفتنی است این قرارداد یکی از مگاپروژه‌های بیمه‌ای کشور محسوب می شود و بیمه دی با وجود محدودیت‌ها و چالش‌های متعدد در سه سال گذشته توانسته به خوبی عملیات بیمه گری خود را ادامه دهد و خدمت رسانی به این قشر معزز در هیچ دوره ای دچار اختلال نشده است.
شرکت بیمه دی در همین راستا خدمتی نوین را به خانواده شهدا و ایثارگران ارائه داد، این شرکت در استان اصفهان با راه اندازی خدمت جمع آوری اسناد از درب منازل، در جهت کسب رضایت مشتریان قرارداد جامعه ایثارگری گام برداشته است. 
همچنین در اجرای مطلوب این قرارداد، هزینه های مستقیم بیمه‌شدگان را پس از ارزیابی، کمتر از یک هفته به حساب ایشان واریز می نماید. علاوه بر این، کلیه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تا پایان اردیبهشت ماه 99 و کلیه مطالبات داروخانه های طرف قرارداد تا پایان خردادماه 99 در استان اصفهان، توسط بیمه دی تسویه شده است. همچنین این شرکت در استان اصفهان با کلیه مراکز درمانی مورد نیاز اعم از داروخانه ها درمانگاه و بیمارستان های دولتی طرف قرارداد می باشد (که اطلاعات دقیق آن‌ها از طریق تارنمای شرکت بیمه دی قابل دسترسی است) و تنها با توجه به زمان تمدید قرارداد با بیمارستان های خصوصی استان که توسط کلیه شرکتها بیمه در حال انجام است این مهم چند روزی به تعویق افتاده، که این وقفه امری طبیعی به حساب می آید و کلیه شرکت های بیمه در سطح استان در این فرآیند قرار دارند که با پیگیری ها و رایزنی های صورت گرفته به زودی مرتفع خواهد شد.
از دیگر خدمات ویژه بیمه دی به جامعه ایثارگری می توان به ارائه تسهیلات ویژه طراحی شده برای بیمه شدگان خاص جامعه ایثارگری اشاره کرد، در همین راستا قرداد بیمه درمان تکمیلی خانواده معزز شهدا و ایثارگران از طراحی تسهیلات ویژه به بیمه شدگان خاص این قرارداد از جمله جانبازان ٧٠ درصد صورت گرفت. این تسهیلات شامل مواردی است از قبیل، راه اندازی سامانه مشاوره پزشکی تلفنی همزمان با شیوع بیماری کرونا برای گروه های خاص بیمه شدگان از قبیل جانبازان معزز 70 درصد و شیمیایی حاد و متوسط، همچنین خارج شدن این عزیزان از صف انتظار پاسخگویی تلفنی، به نحوی که اگر با مرکز ارتباط بیمه دی به شماره 1671 تماس بگیرند مستقیماً و در کوتاه ترین زمان به کارشناسان بیمه ای متصل خواهند شد.
تازه ترین اخبار حاکی از آن است که این شرکت با اختصاص شماره 1671 در راستای سهولت استفاده از خدمات پس از فروش و مشاوره به مشتریان خود، بستری آسان فراهم‌ کرده است.
ازدیگر خدمات شرکت بیمه دی می توان به فراهم شدن امکان مشاهده مبلغ سود مشارکت در منافع و سایر منافع مالی بیمه نامه‌ها برای نمایندگان و بیمه‌گذاران از طریق درگاه شرکت بیمه دی به نشانی http://dayins.com اشاره کرد.
شرکت بیمه دی با تجمیع سرمایه‌های این بیمه نامه‌ها در صندوق سرمایه‌گذاری گنجینه الماس خود با کسب بازدهی مطلوب موجب افزایش سود شده‌ که از این نظر بیمه دی یکی از بالاترین سود‌ها‌ را در بین شرکت‌های بیمه‌ای محقق کرده است. 
گفتنی است صندوق گنجینه الماس دی در سال 98 در بین 10 صندوق برتر سرمایه‌گذاری کشور قرار گرفت.
در جدیدترین اخبار، شرکت بیمه دی توانست با پشت سر گذاشتن ارزیابی های سازمان فرابورس از بازار دوم به بازار اول فرابورس صعود کند؛ ‌این شرکت با توجه به افزایش سودآوری و ارتقای شاخص های مالی و توسعه عملیات، براساس بررسی های سازمان فرابورس و در اجرای دستورالعمل «پذیرش، عرضه و نقل و انتقال اوراق بهادار » حائز کلیه معیارهای مورد بررسی قرار گرفت و نماد معاملاتی شرکت در بازار اول فرابورس پذیرفته شد.
این شرکت در راستای الکترونیکی کردن فرآیندهای خود سود سهامداران حقیقی خود را بصورت غیرحضوری پرداخت کرد.
بر اساس این گزارش، به منظور رفاه حال سهامداران حقیقی و همچنین حضورنیافتن سهامداران در بانک برای اخذ سود سهام به دلیل شرایط شیوع بیماری کرونا، شرکت بیمه دی برای اولین بار سود سهام سهامداران را با واریز وجوه به حساب های شبای معرفی شده در سامانه سجام پرداخت نمود.
با مرور عملکرد این شرکت با موضوعات و موارد خاص روبرو می شویم برای نمونه شرکت بیمه دی، خسارت 10 میلیارد و ٥٠٠ میلیون ریالی یک زیان دیده را که در سانحه تصادف با خودرو در شهرستان زنجان دچار حادثه و خسارت شده بود را پرداخت کرد.
همچنین در همین راستا شرکت بیمه دی، خسارت ٩ میلیارد و ٨٠٠ میلیون ریالی یک زیان دیده را که در سانحه تصادف با خودرو در روستای کریم آباد از توابع شهرستان ارومیه دچار حادثه و خسارت شده بود را پرداخت کرد. 
اما این شرکت در حوزه فرهنگ سازی و مسئولیت های اجتماعی گام های بزرگ و مهمی را برداشته است که در این باره می توان به این امر اشاره کرد که مدیرعامل بیمه دی سفیر اهدای عضو شد.
شرکت بیمه دی در ماه های اخیر با اجرای کمپین تبلیغاتی مشترک با انجمن اهدای عضو ایرانیان، سعی در ترویج این امر خداپسندانه کرد، این کمپین مشترک تبلیغاتی توانست اهداف خود را در جهت توسعه و ترویج فرهنگ اهدای عضو در میان هموطنان تأمین نماید به همین منظور رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان با اهدای لوح تقدیر به پاس تلاش ها و همراهی خالصانه مهندس محمدرضا کشاورز، مدیرعامل شرکت بیمه دی، از ایشان به عنوان سفیر اهدای عضو تقدیر کردند.
** بیمه دی برنده جایزه مسئولیت اجتماعی در بحران کرونا شد
چهارمین رخداد و جشنواره ملی بررسی مسائل و چالش‌های روابط‌عمومی، برگزار شد و روابط عمومی شرکت بیمه دی توانست به پاس تلاش های خود در آموزش و اطلاع رسانی در حوزه مقابله با بیماری کرونا با ساخت و انتشار ویدئو در فضای مجازی، اکران تابلوهای شهری با مضامین آموزشی-ترویجی در راستای تقدیر از کادر بهداشتی و تشویق عموم مردم به مراقبت‌های بهداشتی و توزیع بیش از سیزده هزار بسته‌ی بهداشتی به جامعه مشتریان خود، حائز رتبه برتر و شایسته دریافت جایزه این رخداد شود.
**پرداخت خسارات زلزله استان گلستان توسط شرکت بیمه دی
خسارت کلیه واحدهای مسکونی زیان دیده روستای قورچای و الهادی بخش رامیان استان گلستان در فاصله زمانی کمتر از دو هفته پرداخت شد.
در روستای قورچای با جمعیت 102 خانوار و روستای الهادی به تعداد 48 خانوار بود که کلیه واحدهای مسکونی این دو روستا دچار خسارت شد که شرکت بیمه دی در کمتر از دو هفته خسارت 150 واحد مسکونی را به ذینفعان پرداخت نمود.
شرکت بیمه دی همواره با در نظر گرفتن منشور حقوق مشتریان و ارزیابی به موقع خسارات، در اسرع وقت به پرداخت و جبران آن مبادرت می ورزد.
**پرداخت خسارت بیمه نامه منازل روستایی توسط بیمه دی
شرکت بیمه دی خسارت بیمه نامه آتش سوزی منازل روستایی آقکند بخش مرکزی استان زنجان را 2 روز پس از ارزیابی پرداخت کرد،‌این حادثه به تخریب منزل بیمه‌گذار منجر شد و شرکت بیمه دی تنها دو روز پس از تکمیل مدارک و ارزیابی مورد، مبلغ خسارت را به ذینفع بیمه‌نامه پرداخت نمود.
شایان ذکر است، شرکت بیمه دی 80 درصد منازل مسکونی استان زنجان که بالغ بر 70 هزار خانوار است، تحت پوشش بیمه آتش سوزی خود قرار داده است.
از دیگر اقدامات این شرکت بیمه گذار در راستای مسئولیت های اجتماعی می توان به تمهیدات ویژه بیمه مسئولیت شرکت بیمه دی همزمان با شیوع کرونا اشاره کرد؛ شرکت بیمه دی همزمان با شیوع بیماری کرونا تمهیدات جدیدی را برای نمایندگان و مشتریان بیمه مسئولیت خود در نظر گرفته است.
بر اساس این گزارش، امکان تعلیق بیمه نامه های مسئولیت بنا به درخواست بیمه گذار و اضافه شدن مدت زمان تعلیق به پایان بیمه نامه بدون ایجاد حق بیمه،‌ تخفیف ٢٠ درصد برای بیمه نامه های مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان و اشخاص ثالث واحدهای تولیدی مواد ضدعفونی کننده و بهداشتی،‌ تخفیف مدافعان سلامت به میزان ١٠ درصد در بیمه نامه های مسئولیت حرفه ای پزشکان و پیراپزشکان که فاقد هر نوع تخفیف توافقی و گروهی هستند، اعطای تخفیف ٢٠ درصدی به بیمه نامه های مسئولیت مراکز درمانی نسبت به نرخ دستورالعمل، دریافت درخواست های صدور، الحاقیه و تمدید بیمه نامه های مسئولیت از طریق بسترهای الکترونیکی بدون نیاز به مراجعه حضوری، افزایش مهلت اعلام خسارت تا ٢٠ روز، عدم اعمال قاعده نسبی به دلیل تاخیر در پرداخت اقساط حق بیمه تا یک ماه تاخیر،‌کاهش میزان بخش نقدی اقساط حق بیمه به ٢٠ درصد کل حق بیمه در همه انواع بیمه نامه ها، افزایش مهلت پرداخت بخش نقدی حق بیمه تا ١٠ روز از تاریخ صدور بیمه نامه و امکان حذف محدودیت «مجوز ارسال به مالی» برای نمایندگانی که از طرف مدیران شعب طبق ضوابط معین معرفی می گردند را می توان از جمله این تمهیدات عنوان کرد.
گزارش: لیلا افلاکی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: میلیارد ریال در پایان 9 ماهه مدیرعامل شرکت بیمه دی بیمه نامه های مسئولیت بیمه درمان تکمیلی شیوع بیماری کرونا بر اساس این گزارش نسبت به مدت مشابه شهدا و ایثارگران شرکت های بیمه ای شرکت بیمه دی شرکت بیمه دی شرکت بیمه دی صنعت بیمه کشور تعالی سازمانی توسعه اقتصادی خدمات بیمه ای همین راستا گنجینه الماس سرمایه گذاری بیمه نامه ها صنعت بیمه بدون نیاز برنامه ریزی بیمه گذاران آن خود روابط عمومی ارائه خدمات بیمه شدگان بیمه دی بیمه دی نظر گرفتن بیمه گذار اهدای عضو سال گذشته شخص ثالث ماهه سال عنوان یک بهره وری شاخص ها تلاش ها بیمه ها حق بیمه شرکت ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۴۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی

فرشاد جامع با اشاره به تسهیل مشارکت صنایع و بخش خصوصی در توسعه میادین مشترک اظهار کرد:با تکیه بر ماده 15 برنامه هفتم توسعه، از این پس، فرصت توسعه میادین مشترک نفتی به صنایع بزرگ برای هدایت منابع و توانمندی خود در این حوزه امکان پذیر خواهد شد و مجوز توسعه میادین مشترک در بستری رقابتی و با شفافیت کامل و رابطه مالی جذاب بین دولت و بخش غیردولتی اقتصاد فراهم خواهد شد. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز نیز می تواند منجر به افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشور شود. با جذب شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز برای مشارکت در این پروژه‌ها، کشور می‌تواند از تخصص، فناوری و سرمایه آنها بهره‌مند شود و رشد و توسعه این بخش را بیش از پیش افزایش دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرصت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری عمومی در صنعت نفت، شرکت در استخراج منابع نفتی و گازی مشترک است. بهره‌برداری بهینه از این منابع بسیار حیاتی است، چرا که در صورت عدم فعالیت کافی از سوی یک کشور، کشورهای همسایه قادر به استخراج این منابع خواهند بود، که این مسئله می‌تواند به ضرر منافع ملی باشد.

وی ادامه داد: بنابراین، فعالیت پویا در این حوزه نه تنها به حفظ سهم کشور از این منابع کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده و رشد اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. توجه و سرمایه‌گذاری در استفاده از این منابع، زمینه‌ساز کسب درآمدهای پایدار و تقویت جایگاه رقابتی کشور در سطح بین‌المللی خواهد بود.

این کارشناس انرژی در رابطه با زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی گفت: راهبردهای توسعه‌یافته‌ای مانند «شرکت سهام پروژه» و استفاده از «سهام ممتاز» با دقت و نکته‌بینی طراحی شده‌اند تا فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای سرمایه‌گذاری مستقیم شهروندان در پروژه‌های عظیم نفتی فراهم آورند.

وی گفت: این استراتژی، نه تنها به افزایش مشارکت عمومی منجر می‌شود بلکه در راستای توزیع عادلانه‌تر ثروت نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. در این چارچوب، مدل «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود»، امنیت و اطمینان سرمایه‌گذاران را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حداقل سود مورد انتظار خود را دریافت دارند، که این امر به کاهش ریسک و جذب سرمایه‌های بیشتر کمک می‌کند. از طرفی، استفاده از «سهام ممتاز» امکانات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران می‌دهد که فراتر از سود معمول است؛ به این صورت که سهامداران ممتاز، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کلیدی پروژه داشته و از مزایای اداری و مالی خاصی برخوردار می‌شوند، که این خود بستری را برای تعامل پویا و مؤثر بین مدیریت شرکت و سهامداران فراهم می‌آورد.

جامع ادامه داد: با تکیه بر مدل جدید عقد قراردادهای توسعه میادین مشترک با استفاده از توان بخش خصوصی در کنار مدل شرکت سهام عام پروژه که زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی است؛ این امکان را خواهیم یافت که به طور مشخص در توسعه بالادست صنعت نفت و گاز از مشارکت مردم و حضور توان بخش خصوصی بهره ببریم و مردمی‌سازی توسعه صنعت نفت و گاز به وقوع بپیوندد.

وی در پایان گفت: توسعه میادین مشترک نفت و گاز پتانسیل بسیار زیادی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور دارد. با استفاده از قدرت سرمایه های کوچک مردم و بخش خصوصی، کشور می تواند فرصت های جدیدی را برای رشد، ایجاد شغل، نوآوری و توسعه باز کند. کشور با رویکرد استراتژیک و فراگیر می تواند اطمینان حاصل کند که این پروژه ها نه تنها به نفع اقتصاد است بلکه به رفاه مردم و حفاظت از محیط زیست نیز کمک می کند. از طریق همکاری و تعهد، کشور می تواند راه را برای آینده ای روشن تر و مرفه تر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص