Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@05:55:43 GMT

موجودات فضایی و اعتماد انتخاباتی

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۴۵۳۶۷

موجودات فضایی و اعتماد انتخاباتی

خبرگزاری فارس ـ گروه غرب از نگاه غرب: تعلقات حزبی برای توضیح این مطلب کافی نیست که چرا این تعداد از آمریکاییان – اکثرا جمهوریخواه- نسبت به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 بی اعتمادند.
ما به عنوان پژوهشگران رفتار و شیوه های سیاسی متوجه عامل دیگری در طرز تفکر رای دهندگان شده ایم که در کنار بی اعتمادی انتخاباتی افزایش پیدا کرده است: باورهای آمریکاییان به تئوری های توطئه به خصوص تئوری هایی که نشانگر بی اعتمادی نسبت به مقامات دولتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تحقیقات ما که هنوز منتشر نشده، نشان می دهد که این دو باور به هم مرتبط هستند؛ هرچه اعتقاد آمریکاییان به بازدید موجودات فضایی از زمین بیشتر باشد، احتمال اینکه باور نداشته باشند جو بایدن پیروز مشروع انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 است در آنها بیشتر می شود. همزمان با افزایش تئوری های توطئه در آمریکا، ما انتظار داریم اعتماد عمومی نسبت به انتخابات ها به همان نسبت کاهش پیدا کند.

نظرسنجی از رای دهندگان
ما با مطالعه متون مربوط به اعتماد به روندهای انتخاباتی، تصمیم گرفتیم به طور خاص به باورهای مبتنی بر توطئه رای دهندگان نگاهی بیندازیم. در 19 ژانویه 2020 شب برگزاری مراسم تحلیف پرزیدنت جو بایدن، ما از 633 رای دهنده ثبت نام کرده لوئیزیانا که به شکل تصادفی انتخاب شده بودند پیمایشی به عمل آوردیم. در این مطالعه رشته سئوالاتی را درباره باورهای مذهبی آنها، اعتقادشان به حیات فرازمینی و اینکه آیا جو بایدن پیروز قانونی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هست یا نه از آنها پرسیدیم. پرسش های اصلی عبارت بودند از: آیا به باور شما جز زمین در نقطه دیگری از کیهان حیات وجود دارد؟؛ آیا به باور شما موجودات فرازمینی از زمین بازدید کرده اند؟؛ آیا به باور شما جو بایدن پیروز مشروع انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست؟
سپس پاسخ ها را برای اینکه بازتابی از توازن جنسیتی، سنی و نژادی جمعیت ایالت باشد مورد ارزیابی قرار دادیم.

موجودات فضایی و اعتماد انتخاباتی
ما دریافتیم که رای دهندگان دمکرات، حزب ثالث و مستقل از جهاتی بیشتر از جمهوریخواهان به سمت باور به تئوری های توطئه گرایش داشتند. این یافته با سایر پیمایش های اخیری که نشان می دهند در هر دو حزب تمایلات مبتنی بر تئوری توطئه وجود دارد منطبق بود، هرچند ممکن است تقسیم بندی حزبی روی اینکه یک فرد به کدام تئوری های توطئه خاص باور داشته باشد تاثیر بگذارد.
باور به تئوری های توطئه- این ایده که دلایلی محرمانه پشت رویدادهای جهان واقعی قرار دارد- به دلیل پیدایش شبکه های اجتماعی و توانایی آنها برای خلق اتاق های پژواک یا اجتماعاتی که در آنها مردم تنها با کسانی مواجه می شوند که با آنها همفکری دارند، از جمله در دوران بحران همه گیری کرونا و چرخه انتخاباتی اخیر به شکل گسترده ای رواج پیدا کرده اند.
جنبش کیوآنون که به خصوص به تقلب انتخاباتی معتقد بوده، از دل یک گروه رو به افزایش جریان اصلی با نفوذی گسترده بیرون آمده است.
تفکرات توطئه گرایانه با ادعاهای دروغین دونالد ترامپ مبنی بر تقلب انتخاباتی انطباق دارند. باورمندان کیوآنون به این واقعیت معتقدند که او با وجود داشتن شواهد قدرتمند، در تلاش برای اثبات ادعای خود تمام چالش های حقوقی را واگذار کرده و نیروهای محرمانه که برای سرقت انتخابات و پنهان کردن حقایق از مردم در کارند.
اکثر پاسخگویان به پیمایش ما (59.7درصد) به این احتمال قابل دفاع باور دارند که حیات جز زمین در جایی در کیهان وجود دارد. و 32.3 درصد- حدود یک سوم- پاسخگویان باور دارند که موجودات فضایی عملا از زمین بازدید کرده اند، هر چند دولت ها همچنان چنین اتفاقی را انکار می کنند. احتمال اینکه رای دهندگان حزب ثالث و مستقل چنین اعتقادی داشته باشند، از دمکرات ها یا جمهوریخواهان بیشتر است.
ما همچنین دریافتیم که تنها بیشتر از نیمی از پاسخگویان  باور ندارند که بایدن رئیس جمهور به حق انتخاب شده است. در این مورد یک شکاف حزبی آشکار وجود داشت و 74 درصد دمکرات ها به نتایج انتخابات باور داشتند، اما تنها 12 درصد جمهوریخواهان چنین باوری داشتند. احتمال دو دستگی در رای دهندگان حزب ثالث و مستقل بیشتر بود، به این ترتیب که 36 درصد آنها به نتایج انتخابات اعتماد داشتند، 45 درصد آن را باور نداشتند و 19 درصد مطمئن نبودند.
هر دو این باورها نشان دهنده شک و تردید نسبت به حقیقت گویی مقامات دولتی است: در یکی رهبران  بازدید فرازمینی ها را لاپوشانی می کنند و در دیگری جامعه را درباره نتایج انتخابات گمراه می کنند. وقتی به کسانی نگاه می کنیم که در هر دو این باورها سهیم هستند، متوجه می شویم در میان پاسخگویانی که اعتقاد به بازدید موجودات فضایی از زمین دارند 57 درصد آنها به این نیز اعتقاد دارند که بایدن رئیس جمهور به حق انتخاب شده نیست.
ارتباط بین باور به بازدید موجودات فضایی از زمین و بی اعتمادی انتخاباتی، حتی وقتی که  عوامل تعیین کننده مختلف نظیر تعلقات حزبی، سن، نژاد و جنسیت را کنترل می کنیم، از نظر آماری بسیار اهمیت دارد.
چون این پیمایش را فقط  از رای دهندگان لوئیزیانا به عمل آورده ایم این یافته ها محدود هستند. اما معتقدیم که رای دهندگان در چندین ایالت دیگر که در آنها نیز ترامپ با حاشیه رای دو رقمی پیروز انتخابات شده از جمله آلاباما، آیداهو، کانزاس و ویرجینیای غربی نیز می توانند باورهای مشابهی داشته باشند.
اگرچه یک باور خاص به دیدار موجودات فضایی از زمین شاید به طور مستقیم باعث باور به تقلب انتخاباتی نشود، اما این دو ایده مبتنی بر توطئه هستند: کسانی که باور دارند دولت در ارتباط با یکی دروغ می گوید، بیشتر احتمال دارد باور داشته باشند که مقامات دولتی حقایق مربوط به دیگری را نیز از آنها پنهان می کنند.
نویسنده: جاشوا لمبرت (Joshua Lambert) عضو پژوهشی پسادکترای مدرسه سیاست، امنیت و امور بین الملل در دانشگاه مرکزی فلوریدا
منبع: https://b2n.ir/e61407

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا جو انتخابات انتخابات ریاست جمهوری موجودات فضایی از زمین تئوری های توطئه رای دهندگان داشته باشند جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۵۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس

به گزارش جام جم آنلاین همدان، بهروز محمدی مهر در جلسه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی پیرامون مرحله دوم انتخابات شهرستان ملایر؛ اظهار داشت: امروز به واسطه استقرار آرامشی که به دلیل خون پاک شهدا و به همت نیروهای امنیتی و انتظامی در کشور حکمفرماست، به طور میانگین سالانه یک انتخابات در کشور برگزار می شود.

وی با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ملایر، اظهار کرد: دشمن به مانند همیشه برای کمرنگ جلوه دادن انتخابات و تحریک مردم برای نیامدن پای صندوق‌های اخذ رای، نقشه‌ها در سر دارد، اما غافل از آنکه این مردم به مانند همیشه توطئه‌های شومشان را با حضور حماسی خود خنثی می‌کنند.

رئیس کل دادگستری استان همدان با قدردانی از زحمات متولیان و مجریان برگزار کننده دور نخست انتخابات که زمینه ساز برگزاری انتخاباتی سالم در استان شدند، افزود: دستگاه قضایی این بار نیز به مانند همیشه در کنار مجریان و ناظران انتخاباتی هست و در یک سنگر فعالیت خود را برای ثبت افتخاری دیگر در تاریخ مردم این استان دنبال می کند.

محمدی مهر با بیان اینکه انتخابات در ملایر به مانند دور نخست به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد، عنوان کرد: دو نامزد انتخاباتی بدانند که تبلیغات زودهنگام و یا اعلام نتیجه پیش از موعد بر اساس حدس و گمان‌های آنان، تخلف انتخاباتی محسوب شده و با خاطی برخورد می شود.

وی تصریح کرد: برای نظارت بیشتر و جلوگیری از تخلفات احتمالی علاوه بر حضور قاضی کشیک، قضات ویژه‌ای نیز برای رسیدگی به این گونه تخلفات در حوزه‌های قضایی حضوری فعال خواهند داشت تا از آرای مردم صیانت کنند.

محمدی مهر در پایان خاطرنشان کرد: ناگفته نماند که ۳۰۰ قاضی در کمیسیون‌های مختلف در سطح استان برای احقاق حقوق عامه با موضوعات مختلف حضوری فعال دارند تا حقی از کسی تضییع نشود.

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • کشف نشانه‌ای تازه در مریخ برای اثبات وجود موجودات فضایی
  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • ضبط مناظرات انتخاباتی نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در شهرستان کرمانشاه
  • یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات