Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مهرزاد لطفی، شنبه در نشست ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مردم استان فارس و شهر شیراز همواره به میهمان نوازی شناخته شده‌اند و هر ساله در ایام نوروز، پذیرای میهمانانی از سراسر کشور و حتی گردشگران بین‌المللی بوده‌اند اما در شرایط کنونی و تغییراتی که در سراسر دنیا با آن مواجه هستیم، هر گونه سفر تهدیدی جدی برای سلامت خود و دیگران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، حفظ سلامت مسافران را برای مردم و مسوولان استان فارس دارای اهمیت خواند و افزود: از تمام هموطنان می‌خواهیم در ایام نوروز ۱۴۰۰ از سفر به شیراز خودداری کنند تا در شرایط کنونی، ضمن حفظ سلامت عمومی جامعه از گسترش چرخه‌های انتقال بیماری کووید۱۹ نیز جلوگیری شود و ضمن ریشه کنی این ویروس مهلک، با همت و مشارکت همگانی، در آینده نزدیک بتوانیم باز هم میزبان مسافران و گردشگران باشیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اظهار داشت: بروز نشانه‌های موج چهارم بیماری در استان فارس با توجه به افزایش موارد ابتلا و بستری، همچنین شناسایی مواردی از ابتلا به گونه جهش یافته انگلیسی در این استان، زنگ خطری است که باید جدی گرفته شود و ضروری است که همگان به این هشدارها در آستانه نوروز اهتمام بیشتری داشته باشند زیرا بی‌توجهی و سهل انگاری، با اقداماتی نظیر سفرهای غیرضروری، این نگرانی‌ها را بیشتر می‌کند.

لطفی، در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع واکسیناسیون کرونا اشاره و بیان کرد: ارائه مشاوره و اطلاع رسانی در زمینه واکسن کرونا، اولویت‌های واکسیناسیون بر اساس دستورالعمل‌های ستاد ملی مدیریت کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید به صورت شفاف، دقیق و درست انجام شود و مردم در این زمینه اطلاعات صحیح و کافی دریافت کنند تا از بروز شایعات مختلف به ویژه در فضای مجازی جلوگیری شود.

وی ادامه داد: ساخت واکسن کرونا و آغاز واکسیناسیون در کشور به معنی پایان کرونا نیست و همگان باید همچنان به رعایت اصول بهداشت فردی و اجتماعی، استفاده از ماسک، حفظ فاصله فیزیکی، شست و شوی مکرر دست ها، پرهیز از حضور در تجمع‌ها و دورهمی‌های خانوادگی توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

 بهبودی بیش از ۱۶۹ هزار بیمار مبتلا به کروناویروس در فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست بیان داشت: از ابتدای شیوع بیماری کووید۱۹ تاکنون، بیش از ۶۷۳ هزار تست شامل تست تشخیصی مولکولی و تست سریع برای مردم استان فارس انجام شده است.

دکتر عبدالرسول همیتی افزود: همچنین در مدت یاد شده، ۶۳۹ هزار و ۷۰۸ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های این استان تهیه شده و با بررسی این نمونه‌ها، ۱۷۵ هزار و ۳۱۱ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده‌اند.

وی اضافه کرد: همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۳۳ هزار و ۴۷۷ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد، ۲ هزار و ۸۳۱ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۱۷۸ هزار و ۱۴۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

به گفته همتی، از ابتدای شیوع این بیماری تا کنون ۱۶۹ هزار و ۹۶۹ نفر بهبود یافته و از بیمارستان‌های فارس ترخیص و یا از ایزوله خانگی خارج شده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز اظهار داشت: روز گذشته (هشتم اسفندماه ۹۹) با جان باختن ۲ نفر دیگر بر اثر این بیماری در استان فارس، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون در این استان به سه هزار و ۲۴۴ نفر رسیده است.

همتی، شمار بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم را که هم اکنون در بیمارستان‌های این استان بستری هستند، ۵۸۷ نفر اعلام و بیان کرد: از این تعداد، ۸۷ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش مراقبت‌های ویژه(ICU) خدمات درمانی دریافت می‌کنند.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اشاره به شناسایی پنج مورد جدید مشکوک به کووید۱۹ با علائم بالینی ویروس جهش یافته موسوم به ویروس انگلیسی در شهرستان‌های کازرون، کوه‌چنار، مرودشت و زرین دشت، افزود: با کیت‌هایی که در اختیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز قرار داده شده این موارد مثبت تشخیص داده شده‌اند، اما نمونه‌ها برای اطمینان بیشتر به انستیتو پاستور تهران ارسال شده و پس از قطعیت، به اطلاع مردم استان خواهد رسید.

همتی افزود: تا امروز (شنبه) ۹ مورد از ویروس جهش یافته در استان فارس شناسایی شده که سه مورد از سوی انستیتو پاستور تهران به عنوان مثبت قطعی معرفی شده و بقیه نمونه‌ها در دست بررسی و آزمایش است.

وی ادامه داد: با توجه به قدرت بیماری زایی این ویروس، لازم است تمام مردم حساسیت بیشتری نسبت به آن داشته باشند، زیرا این ویروس علاوه بر میانسالان و سالمندان، جوانان و حتی کودکان را نیز درگیر می‌کند، بنابراین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بیش از پیش مورد تاکید است.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بهداشت و سلامت ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بهداشت و سلامت اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی شیراز استان فارس شناسایی شده شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۲۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، دکتر سید محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران در دیدار با معاون پژوهش و تحول علمی وزیر علوم عراق که در محل دفتر رییس دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: مشترکات فرهنگی، اجتماعی و عقیدتی بین مردم ایران و عراق موجب شده است که ما فارغ از مرزهای جغرافیایی ایران و عراق، این دو کشور را به عنوان یک امت مشترک و ملت واحد تلقی کنیم و پیشرفت‌های عراق را پیشرفت‌های خود می‌دانیم. سیاست جمهوری اسلامی ایران گسترش همکاری علمی با کشورهای همسایه بویژه کشور عراق است و کشور دوست و برادر عراق را اولویت اول دانشگاه تهران در توسعه تعاملات علمی و دانشگاهی می‌دانیم.

مقیمی از ترسیم نقشه راه تعاملات علمی بین‌المللی در دوره جاری مدیریتی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: در این نقشه راه، اولویت اصلی ما به کشورهای منطقه اختصاص پیدا کرده است. همچنین ساختاری را برای ایجاد شعبه‌های دانشگاه تهران در خارج از مرزهای جغرافیایی ترسیم کرده و سه خوشه اصلی شعب شامل شعبه‌های مربوط به حوزه کشورهای خاورمیانه و آفریقا، خوشه کشورهای حوزه اوراسیا و خوشه شبه قاره هند را به تصویب هیأت امنای دانشگاه تهران رسانده‌ایم.

وی از افتتاح شعبه دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در آفریقای جنوبی همزمان با سفر آتی رییس‌جمهور کشورمان به این کشور خبر داد و گفت: شعبه دانشگاه تهران در کشور گرجستان راه‌اندازی شده و پذیرش دانشجو در این شعبه آغاز شده است و شروع به کار این شعبه دانشگاه تهران را به زودی شاهد خواهیم بود. در دوبی نیز شعبه دانشگاه تهران در حال شکل‌گیری است و بر اساس مذاکرات با مقامات هندوستان، به زودی شعبه دانشگاه تهران در دهلی نو تأسیس خواهد شد.

رییس دانشگاه تهران با اعلام اینکه اولین اقدام دانشگاه تهران در ۲.۵ سال اخیر تلاش برای ایجاد شعبه دانشگاه در کشور دوست و برادر عراق بوده است، به همکاری‌ها و مراودات گسترده دانشگاه تهران با دانشگاه‌های عراق و امضا و مبادله تفاهم‌نامه‌هایی با این دانشگاه‌ها اشاره کرد و بیان داشت: با وجود همه این تعاملات، هدفگذاری اصلی دانشگاه تهران در عراق ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه در شهر نجف اشرف و گسترش شعب در دیگر شهرهای عراق است. رویکردمان در خصوص شعبه عراق با شعب سایر کشورها کاملاً متفاوت است و هدفمان این است که رشته‌های مورد نیاز دولت و مردم عزیز عراق در این شعبه راه‌اندازی شوند.

رییس اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران، با اشاره به اینکه دانشگاه‌های برتر ایران منتظر هستند تا بر اساس نتیجه راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نسبت به گسترش فعالیت‌های خود در عراق جدی‌تر عمل کنند، سرعت‌بخشی برای صدور مجوزهای لازم در خصوص راه‌اندازی این شعبه دانشگاهی را مورد تاکید قرار داد و گفت: راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق فصل جدیدی در روابط علمی و دانشگاهی دو کشور ایجاد می‌کند. تفاهم‌نامه‌ای حقوقی به منظور تأمین فضای فیزیکی و برخی دیگر از خدمات مورد نیاز برای شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، با یک سرمایه‌گذار عراقی منعقد کرده‌ایم که بر این اساس ساختمان مناسبی نیز برای شعبه عراق اختصاص پیدا کرده و استانداردهای مدنظر وزارت علوم عراق در آن اعمال می‌شود.

مؤسس و رییس کرسی کارآفرینی یونسکو در آسیا و اقیانوسیه، از آمادگی این کرسی و دانشگاه تهران به منظور توسعه فعالیت‌ها در حوزه‌های کارآفرینی، مهارت‌ورزی دانشجویان، اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های دانشگاه تهران با دانشگاه‌های کشور عراق و استقرار شعبه شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در عراق با محوریت شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف خبر داد و از معاون وزیر علوم عراق خواست تا تعدادی از اساتید برجسته و تراز اول دانشگاه‌های عراق را برای عضویت هیأت علمی وابسته دانشگاه تهران در شعبه نجف اشرف معرفی نماید تا پس از بررسی پرونده علمی آنها، در دستور کار هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشگاه تهران قرار گیرد.

الهام امین‌زاده، معاون بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این دیدار گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ دانشجو از کشور عراق در حال تحصیل در دانشگاه تهران هستند که بیش از ۸۰ درصد آنها در مقطع دکتری تحصیل می‌کنند.

معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، تمرکز دانشگاه تهران در توسعه روابط با عراق را ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف دانست و افزود: بر اساس رشته‌هایی که در شعبه عراق راه‌اندازی می‌شوند و با توجه به اینکه اساتید در این شعبه به دو زبان عربی و انگلیسی تدریس خواهند کرد، در حال شناسایی و انتخاب اساتید دانشگاه تهران برای تدریس در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف هستیم.

یحیی بوذری‌نژاد، مسئول راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق نیز از رشته‌های گروه‌های مدیریت، حقوق نفت و گاز، زیست‌شناسی، بیوتکنولوژی، مهندسی کامپیوتر، علوم سیاسی و غیره به عنوان رشته‌های اولویت‌دار برای راه‌اندازی در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نام برد و با ابراز امیدواری نسبت به انجام اولین دوره پذیرش دانشجو در این شعبه برای سال تحصیلی آینده، بیان داشت: در این شعبه علاوه بر بهره‌گیری از ظرفیت استادان دانشگاه تهران، از همکاری استادان تراز اول دانشگاه‌های عراق نیز استفاده خواهیم کرد.

لبنا خمیس مهدی، معاون پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق نیز با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه تهران، از معاونت پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق به عنوان یک نهاد راهبردی و به مثابه ستون فقرات این وزارتخانه با ماموریت‌هایی نظیر مسئولیت تمام امور مربوط به دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های عراق، رتبه‌بندی مجلات علمی عراقی، رصد وضعیت دانشگاه‌های عراق در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی، رصد مقالات و آثار علمی دانشگاه‌های عراق، بررسی توافق‌نامه‌های بین دانشگاه‌های عراق با دانشگاه‌های دیگر کشورها، بازنگری و بروز رسانی سرفصل‌های دروس دانشگاهی و غیره نام برد.

معاون وزیر علوم عراق همچنین با استقبال از تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، بیان داشت: پرونده ایجاد این شعبه را پس از مطالعه دقیق، به بخش مربوطه در وزارت علوم عراق ارجاع داده‌ایم. تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف یک اولویت برای ما محسوب می‌شود و شخص وزیر علوم عراق کاملاً در جریان تأسیس این شعبه قرار دارد. بنابراین با تسریع در بررسی پرونده، امیدواریم به زودی شاهد نهایی شدن تأسیس این شعبه دانشگاهی در عراق باشیم.

دکتر سید محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران در بخش دیگر این نشست، با اشاره به حضور دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان تنها دانشگاه‌های ایرانی حاضر در میان ۱۰ دانشگاه برتر خاورمیانه بر اساس آخرین رتبه‌بندی بین‌المللی سایمگو، خاطرنشان کرد: دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران تفاهمی دارند که فعالیت‌های بین‌المللی مشترکی را رقم زنند.

وی از برگزاری جشن یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت آموزش عالی در جهان در خرداد ماه از سوی دانشگاه تهران خبر داد و بیان داشت: هر چند ۹۰ سال از قدمت ساختمان‌ها و مکان فعلی دانشگاه تهران وجود دارد می‌گذرد، اما سیر تکامل دانشگاه تهران بیانگر این است که قدمت دانشگاه تهران بسیار فراتر از ۹۰ سال است. یونسکو در سال ۲۰۱۷ میلادی دانشگاه جندی شاپور را با قدمت ۱۷۵۰ سال به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در ایران معرفی کرده است و شورای عالی انقلاب فرهنگی در فروردین ماه ۱۴۰۳ مصوب کرد که دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت آموزش عالی در ایران است.

رییس ستاد بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی ایران با دعوت از هیأت عراقی و رؤسای دانشگاه‌های برتر عراق برای حضور در آئین افتتاح این بزرگداشت که خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست رییس‌جمهور کشورمان، مأموریت ویژه‌ای را برای فعالیت‌های ارتقای نقش دانشگاه در تمدن‌سازی برعهده دانشگاه تهران قرار داده است، افزود: دانشگاه تهران در طول سال‌های فعالیت خود ۷۰۰ تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های معتبر دنیا منعقد کرده است و ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳ مراسم باشکوهی با حضور رؤسای دانشگاه‌های مهم دنیا و شخصیت‌های بین‌المللی در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه تهران دارای نزدیک به ۵۰ هزار دانشجو، ۲۲۰۰ عضو هیأت علمی دائم و ۴ هزار عضو هیأت علمی پاره وقت است، گفت: اکثر اساتید دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل بهترین دانشگاه‌های دنیا هستند و بیش از ۱۰۰ عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در دانشگاه‌های کشورهای اروپایی در حال گذراندن فرصت مطالعاتی یا تدریس فصلی در دانشگاه‌های معتبرآمریکا و کانادا هستند. بنابراین دانشگاه تهران بخاطر قدمت و پایداری خود و با اتکا به اعضای هیأت علمی توانمند توانسته است در دنیا بدرخشد و دانشگاه‌های غربی نیازمند ظرفیت‌های علمی و توان اساتید ما هستند.

در پایان این دیدار، هدایایی به رسم یادبود از سوی رییس دانشگاه تهران به دکتر لبنا خمیس مهدی معاون پژوهش و تحول علمی عراق و هیأت همراه ایشان متشکل از مدیران کل و رؤسای ادارات این معاونت تقدیم شد.

کد خبر 6096971

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد