Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@21:44:10 GMT

اتصال تهران به حومه؛ نقشه مترو برای دهه ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۸۶۹۸

اتصال تهران به حومه؛ نقشه مترو برای دهه ۱۴۰۰

دورنمای برنامه‌های شرکت متروی تهران از توسعه خطوط هفتگانه و بهره برداری از ۴ خط جدید حکایت دارد و مجموع خطوط یازده گانه مترو به ۵۰۴ کیلومتر خواهد رسید.

خبرگزاری میزان - روزنامه همشهری نوشت: کرونا هم خیابان‌های تهران را خلوت نکرد، بلکه فقط از تعداد مسافران حمل‌ونقل عمومی کاست. کاهش مسافران، ضرر‌های مالی هنگفتی به این بخش، به‌ویژه مترو، وارد آورده است؛ فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران، چندی پیش عنوان کرد که به‌طور میانگین کرونا ماهانه بیش از ۷۰ میلیارد تومان به مترو خسارت می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در منفعت حمل‌ونقل عمومی برای تهران جای شک و شبهه‌ای نیست.

نفع توسعه حمل‌ونقل عمومی، کاهش آلودگی هوا، کاهش سرسام‌آور ترافیک و انضباط شهری است. اما تحریم‌ها، پرداخت نشدن سهم کامل دولت که خود نیز با محدودیت‌های مالی مواجه است، کاهش درآمد‌های شهرداری و از آن‌طرف افزایش هزینه لوازم و تجهیزات در مقابل کاهش درآمد‌ها متأثر از شیوع کرونا، همگی سد راه توسعه حمل‌ونقل عمومی در تهران هستند.

کرونا فعلاً رفتنی نیست و باید از در همزیستی مسالمت‌آمیز با آن درآمد، از طرفی با توجه به تراکم روزافزون جمعیت و تشدید بحران آلودگی هوا و ترافیک، باید در جهت توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی کلانشهر تهران تلاش شود تا اقبال عمومی به این بخش برگردد و بار اصلی سفر‌های درون‌شهری به ناوگان حمل‌ونقل عمومی محول شود. از شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) پیگیر برنامه‌های امسال و دورنمای دهه ۱۴۰۰ این شرکت شدیم.

توسعه خطوط ریلی

در قالب طرح جامع حمل‌ونقل ریلی، شرکت متروی تهران از یک‌سو به‌دنبال توسعه خطوط در حال بهره‌برداری در قالب انشعابات تازه است، و از سوی دیگر ساخت و راه‌اندازی ۴ خط جدید را مدنظر دارد.

توسعه خطوط در حال بهره‌برداری:

در خط یک، طرح توسعه از میدان قدس به سمت زعفرانیه با راه‌اندازی یک ایستگاه به طول تقریبی یک کیلومتر در برنامه قرار‌دارد. در این خط، طرح توسعه مسیر از ایستگاه شهید حقانی به خیابان، ولی عصر با راه‌اندازی ۲ ایستگاه به طول تقریبی ۲ کیلومتر مدنظر است.

در خط ۲، طرح توسعه از ایستگاه فرهنگسرا تا پارک سرخه‌حصار با راه‌اندازی ۲ ایستگاه به طول تقریبی ۶ کیلومتر در برنامه قرار‌دارد.

در خط ۳، انشعاب مسیر شمال‌غربی از میدان نوبنیاد به سمت خیابان نیاوران و میدان قدس با راه‌اندازی ۳ ایستگاه به طول تقریبی ۶ کیلومتر در برنامه قرار‌دارد. همچنین، در جنوب این خط با اضافه‌شدن یک کیلومتر و یک ایستگاه، خط ۳ به منطقه ۱۸ تهران می‌رسد. این خط در ادامه توسعه جنوبی خود به‌عنوان قطار حومه‌ای به سمت اسلامشهر حرکت می‌کند. این بخش با راه‌اندازی ۵ ایستگاه به طول تقریبی ۱۵.۵ کیلومتر طراحی شده‌است.

در خط ۴ توسعه غربی مسیر از ایستگاه ارم سبز (در تقاطع با خط ۵ مترو) تا میدان چهارباغ با ۳ ایستگاه جدید به طول ۴.۵ کیلومتر در برنامه قرار دارد. توسعه شرقی این خط با ۹ ایستگاه از میدان شهید کلاهدوز به حکیمیه و خاک سفید به طول تقریبی ۸ کیلومتر دیده شده‌است.

توسعه جنوبی خط ۶ در قالب اتصال به خط یک متروی تهران از ایستگاه حرم حضرت عبدالعظیم به سمت شهرری با راه‌اندازی یک ایستگاه و طول تقریبی ۲ کیلومتر در برنامه قرار دارد.

در طرح توسعه خط ۷ از ایستگاه میدان کتاب تا جنت‌آباد شمالی به طول تقریبی ۵ کیلومتر با راه‌اندازی ۳ ایستگاه و رسیدن به پارکینگ شمالی خط ۷ در انتهای بزرگراه شهید باکری مدنظر قرار دارد.

بیشتر بخوانید: تهران، هویتی مغشوش انتهای پیام/ خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود. برچسب ها: مترو تهران شهرداری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مترو تهران شهرداری کیلومتر در برنامه قرار ایستگاه به طول تقریبی حمل ونقل عمومی راه اندازی متروی تهران بهره برداری توسعه خطوط طرح توسعه توسعه خط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۸۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت  ایران عراق را شریک دوم تجاری ایران معرفی کرد و افزود: عراق جزو کشور‌های اولویت‌دار ما در تجارت محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کردیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است، گفت: کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بند‌های دستگاه‌هایی که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم‌ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به‌خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان‌های تحت پوشش مانند سازمان زمین‌شناسی، شرکت شهرک‌های صنعتی و... بند‌هایی به عنوان بند‌های پیشنهادی قید شده است.

ربیهاوی با اشاره به مهم‌ترین بند‌های کمیسیون مشترک ایران و عراق، بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم‌ترین بند‌های پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق‌های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق‌های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال‌ هستند با یکسری مشکلات مواجه هستند. تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی و افتتاح حساب و... است.

وی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق‌ کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث‌های تسهیل تجارت هدف‌گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • درختانی که از داخل ساختمان عبور کردند
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود