Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، دکتر کاظم خاوازی روز یکشنبه در مراسم آغاز کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس که در بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) تهران برگزار شد، افزود: ما می توانستیم با فناوری های قدیمی وارد این طرح مطالعاتی شویم اما روش و پلتفرمی انتخاب شد که بهترین واکسن سازان از آن استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این روش ویروس زنده، نیمه زنده و کشته شده وارد بدن انسان نمی شود و به همین دلیل از مطمئن ترین پلتفروم های دنیا در ساخت واکسن کرونا است.
وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: حجم تزریق در این واکسن بسیار کم است که این موضوع از دیگر ویژگی های این محصول فناورانه است.
خاوازی همچنین گفت: ما در این روند فقط به خود واکسن فکر نکردیم که این واکسن فقط فرد را ایمن کند بلکه تلاش کردیم زنجیره انتقال بیماری قطع شود، این نکته بسیار مهمی است که در این واکسن دیده شده است.
وی دوز استنشاقی را از دیگر ویژگی های این واکسن اعلام کرد و اظهارداشت: بسیاری از واکسن سازان دنیا در مراحلی نیستند که مانند ما کار به طور کامل تمام شده باشد و پیچیدگی های تکنیکی و فنی کار را طی کرده نکرده اند.
وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: دنیا گرفتار انواع واکسیناسیون کرونا است و روش (پلتفرم) این واکسن به گونه ای طراحی شده که با هیچ واکسنی که به افراد تزریق شده است، تداخل نداشته باشد.
خاوازی یادآور شد: یکی از وجوه اشتراک همه مردم ایران این است که واکسن های موسسه رازی را تزریق کرده اند و خیال مردم از اطمینان به واکسن راحت باشد.
وی افزود: این محصول در صورتی که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران، فازهای تست بالینی خود را طی کند برای مردم ایران و سایر کشورها هدیه بسیار خوبی است.

به گزارش ایرنا، کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس موسسه رازی که نخستین واکسن تزریقی - استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است امروز با تزریق مرحله اول تست انسانی به ۲ داوطلب مرد آغاز شد.

برچسب‌ها موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی کاظم خاوازی واکسن کرونا ایران پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی کاظم خاوازی واکسن کرونا موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی کاظم خاوازی واکسن کرونا ایران اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۰۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است

ایتنا - جینا ریموندو، وزیر بازرگانی، روز یکشنبه آخرین پیشرفت ریزتراشه هواوی را کم اهمیت دانست و استدلال کرد که ایالات متحده در فناوری حیاتی بسیار جلوتر از چین است.
جینا ریموندو، وزیر بازرگانی، روز یکشنبه آخرین پیشرفت ریزتراشه هواوی را کم اهمیت دانست و بیان کرد که ایالات متحده در فناوری حیاتی بسیار جلوتر از چین است.

این نظرات که در «60 دقیقه CBS News» منتشر شد، با موضع او در مورد اینکه محدودیت‌های دولت بایدن برای فروش تراشه به چین کار می‌کند، با وجود یک تراشه پیشرفته ساخت چین که سال گذشته در گوشی هواوی ظاهر شد، همخوانی دارد.

ریموندو در این مصاحبه که یکشنبه عصر در ایالات متحده پخش شد، گفت: « این تراشه سال‌ها از آنچه ما در ایالات متحده داریم عقب است. ما پیشرفته ترین نیمه‌هادی‌ها را در جهان داریم. چین ندارد»

هواوی در لیست سیاه ایالات متحده، گوشی هوشمند میت 60 پرو را در ماه آگوست عرضه کرد که دارای تراشه‌ای با قابلیت 5G بود - شاهکاری که تصور می‌شود با یک سری کنترل‌های صادراتی ایالات متحده در اواخر سال 2022 دشوار شده است.

 

به گفته یک مقام ارشد وزارت بازرگانی، شریک ساخت تراشه هواوی، SMIC ، با ارائه یک تراشه پیشرفته به سازنده تلفن چینی قوانین ایالات متحده را نقض کرده است. از زمان عرضه  Mate 60 Pro، ایالات متحده محدودیت‌های بیشتری را برای فروش فناوری نیمه‌رساناهای پیشرفته به چین تشدید کرده است.

مقامات چینی بارها این سیاست‌ها را محکوم کرده‌اند که برای هر شرکتی در سرتاسر جهان برای فروش محصولاتی با فناوری تراشه‌های پیشرفته طراحی شده توسط ایالات متحده به کشورهایی که به‌عنوان مخالف شناخته می‌شوند، نیاز به مجوز دارد.

بسیاری از شرکت‌های تراشه‌های آمریکایی که عمدتاً برای تجارت به چین متکی هستند، در مورد از دست دادن دسترسی به بازار نیز ابراز نگرانی کرده‌اند.

ریموندو گفت: «ما می‌خواهیم با چین بر سر اکثر کالاها و خدمات تجارت کنیم. اما در مورد فناوری‌هایی که بر امنیت ملی ما تأثیر می گذارد، خیر.»

 
رقابت جهانی تراشه‌ها پس از حمله روسیه به اوکراین در سال 2022 افزایش یافت و ایالات متحده و متحدانش مانند هلند و ژاپن را وادار کرد تا کنترل‌های صادرات فناوری پیشرفته را تشدید کنند. روسیه نیز از طریق کشورهای واسطه مانند چین به فناوری پیشرفته غربی دست یافته است. ریموندو گفت: «کنترل‌های صادراتی ما به توانایی روسیه برای هدایت جنگ آسیب رسانده و آن را سخت‌تر کرده است». او افزود که روسیه منابع جایگزینی برای چیپست‌ها پیدا کرده است.

وزارت بازرگانی همچنین بر تخصیص تقریباً 53 میلیارد دلار جهت قانون تراشه دولت بایدن نظارت داشته است که هدف آن ایجاد صنعت نیمه‌هادی داخلی ایالات متحده و تضعیف رقبایی مانند چین است. در هفته‌های اخیر، میلیاردها کمک بلاعوض و وام برای شرکت‌های سازنده تراشه‌های تایوان، شرکت تولید نیمه‌رسانا، سامسونگ الکترونیک و فناوری میکرون که همگی در حال افزایش ظرفیت تولید در ایالات متحده هستند، در نظر گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است