Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@00:15:13 GMT

جک J4 با 85 درصد داخلی سازی به بازار عرضه می شود

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۵۰۶۲

جک J4 با 85 درصد داخلی سازی به بازار عرضه می شود

شرکت خودروسازی کرمان موتور با هدف عرضه محصولی اختصاصی و مناسب برای بازار ایران، اقدام به خرید امتیاز و دانش تولید جک J4 در داخل کشور کرده و با تعمیق داخلی سازی و تولید قطعات مختلف این سدان کامپکت اعم از تریم داخلی، ظاهری و حال قوای فنی برنامه تولید بلند مدت جک J4 را دارد.

به گزارش عصر ایران، در شهریور ماه بود که کرمان موتور نمایشگاه داخلی سازی قطعات جک J4 را با هدف جذب قطعه سازان داخلی برگزار کرد و موفق شد قراردادهای مربوطه را برای تولید تریم داخلی، قطعات ظاهری و قالب های بدنه با شرکت های پیمانکار داخلی توسط گروه مهندسی "کادک "منعقد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت کادک در حال حاضر اقدام به خرید قالب های لازم برای تولید بدنه و تریم داخلی جک J4 کرده و پارت اول این قالب ها تحویل پیمان کاران و قطعه سازان زنجیره تامین کادک و کرمان موتور شده است.

آخرین قالب های بدنه و تریم هم تا پایان سال به پیمان کاران تحویل داده خواهد شد و از فروردین 1400 تولید پنل های بدنه و تریم داخلی جک J4 در ایران آغاز خواهد شد.

برنامه کرمان موتور برای داخلی سازی قطعات جک J4

حمید احمدی مدیر اجرایی پروژه داخلی سازی جک J4 در خصوص داخلی سازی این خودرو  با بیان اینکه شروع تولیدجک J4 در ایران با 20 درصد داخلی سازی آغاز شد خاطر نشان کرد: در اردیبهشت 1400 خودکفایی کرمان موتور در تولید جک J4 به 34 درصد خواهد رسید و قطعات داخلی سازی شده دیگر حذف از پک می شوند و باید از قطعه سازان داخلی تامین شوند. در خرداد سال 1400 داخلی سازی جک J4 چیزی در حدود 1.5 درصد دیگر افزایش خواهد داشت.
احمدی در ادامه اظهار کرد که کادک و کرمان موتور داخلی سازی جک J4 را در مرداد 1400 به 49 درصد خواهند رساند. در مهر همین سال هم داخلی سازی این خودرو به 68 درصد خواهد رسید که این افزایش ناشی از به تولید رسیدن قالب های بدنه و تریم داخلی J4 خواهد بود.

افتتاح نمایشگاه داخلی سازی پیشرانه جک J4

حمید احمدی با اشاره به سهم 14 درصدی پیشرانه در تولید و ارزش خودرو بیان کرد که کرمان موتور با عقد قراردادی با یک شرکت داخلی قصد داخلی سازی پیشرانه J4 را داشته که به همین منظور نمایشگاه داخلی سازی قطعات پیشرانه این خودرو را نیز برگزار کرده تا از قطعه سازان مختلف برای همکاری و حضور در این پروژه دعوت به عمل آید.

حمید احمدی اظهار کرد که کادک تا اواخر سال 1400 یا فروردین 1401 موفق به داخلی سازی 100 درصدی پیشرانه جک J4 می شود؛ ولی تا آن موقع به مرور قطعات داخلی سازی شده در ایران از پک ارسالی جک از چین حذف می شوند.

پیشرانه جک J4 از نوع 1.5 لیتری 16 سوپاپ تنفس طبیعی بوده که از پیشرانه موفق 4A91 میتسوبیشی الگوبرداری شده  و تا 95 درصد با پیشرانه نصب شده روی جک S3 هم مشترک است.

این بدان معناست که داخلی سازی پیشرانه جک J4 در ایران باعث کاهش هزینه تولید و ارزبری برای تولید محصولات دیگر جک در ایران از جمله کراس اوور S3 هم می شود.

در نهایت با داخلی سازی پیشرانه، جک J4 با 85 درصد داخلی سازی در ایران تولید می شود و تنها قطعه ای که در ایران در این لحظه امکان داخلی سازی ندارد، جعبه دنده اتوماتیک CVT این خودرو بوده که ممکن است در آینده این گیربکس هم در ایران تولید شود.

برنامه تولید جک J4 در سال آتی

تا به امروز کرمان موتور موفق به تولید شش هزار دستگاه از این سدان کامپکت اقتصادی شده است؛ ولی با توجه به حجم سرمایه گذاری های صورت گرفته برای تولید داخل کردن جک J4، قرار است که این خودرو به پر تیراژترین محصول کرمان موتور تبدیل شود و در سال 1400 برنامه تولید 20 هزار دستگاهی برای جک J4 پیش بینی شده است. کرمان موتور تولید بلند مدت جک J4 را حداقل برای پنج سال آینده با شکل فعلی در نظر دارد و در آینده تصمیماتی در خصوص فیس لیفت و به روزرسانی این خودرو اتخاذ خواهد شد.

احمدی در ادامه بیان کرد که تکنولوژی بالای تولید قطعات جک J4، قطعه سازان داخلی را ملزم به وارد کردن خط تولید پیشرفته تر و رعایت استانداردهای بالاتری در تولید کرده است.

 

لینک کوتاه: asriran.com/003F6h

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پیشرانه جک J4 کرمان موتور بدنه و تریم برای تولید قطعه سازان تریم داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۵۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذاب‌ترین موستانگ‌های شلبی تاریخ، از 1967 تا 2022 (+عکس)

یکی از محبوب‌ترین خودروهای عضلانی تاریخ، فورد موستانگ شلبی است. این نسخه در همان سال‌های ابتدایی عرضهٔ موستانگ متولد و در نسل پنجم دوباره احیا شد.

به گزارش پدال، در بین علاقه‌مندان اما بحث داغ و پایان‌ناپذیری وجود دارد مبنی بر اینکه بهترین موستانگ‌های شلبی تاریخ کدامند. هرچند برای مشخص کردن پاسخ این سؤال از معیارهای مختلفی می‌توان استفاده کرد اما چند مدل در تاریخ موستانگ شلبی وجود دارد که فکر می‌کنیم جذاب‌ترین‌ها هستند. در اینجا با این خودروها آشنا خواهیم شد.

موستانگ شلبی GT500 سال ۱۹۶۷
پیشرانه ۷.۰ لیتری V8
قدرت ۳۵۵ اسب بخار
گشتاور ۵۷۰ نیوتن متر
شتاب صفر تا ۹۶ ۶.۲ ثانیه

شلبی GT500 که در نسل اول موستانگ متولد شد، یکی از قوی‌ترین موستانگ‌هایی بود که تا آن زمان ساخته شد. این ماشین به پیشرانهٔ ۷ لیتری V8 با دو کاربراتور چهار دهنهٔ هالی و ورودی هوای آلومینیومی مجهز شده بود. غیر از موتور، چیزی که GT500 را سریع‌تر می‌کرد، ساخت چندین قسمت بدنه مثل دماغه، کاپوت، پانل چراغ‌های عقب، در صندوق و ورودی‌های هوای جانبی از فایبرگلاس بود.

علاوه بر پیشرانهٔ قدرتمند، یکی دیگر از دلایل جذابیت GT500 ظاهر زیبای آن است. این یکی از زیباترین خودروهای زمان خود بود. به همین دلیل، هرچند برخی GT500KR مدل ۱۹۶۸ را به دلیل قدرت بیشتر جذاب‌ترین شلبی نسل اول می‌دانند اما خیلی‌های GT500 مدل ۱۹۶۷ را ترجیح می‌دهند.

موستانگ شلبی GT500 سال ۲۰۰۷
پیشرانه ۵.۴ لیتری V8 سوپرشارژ
قدرت ۵۰۰ اسب بخار
گشتاور ۶۵۰ نیوتن متر
شتاب صفر تا ۹۶ ۴.۵ ثانیه

تعجبی ندارد که احیای موستانگ شلبی GT500 را در لیست بهترین‌ها ببینیم. یکی از دلایل اصلی این موضوع، وفاداری به ظاهر کلاسیک GT500 اولیه همراه با برخی عناصر بروز برای مطابقت با استانداردهای جدید صنعت خودروسازی و آیرودینامیک است. بااین‌حال، GT500 کاملاً شبیه یک موستانگ کلاسیک به نظر می‌رسد.

علاوه بر این، فورد به سرعت و شتاب هم توجه داشته و یک نیروگاه ۵.۴ لیتری V8 تمام آلومینیومی ۳۲ سوپاپ با سوپرشارژر ایستون با بوست ۱۰ psi و اینترکولر هوا به مایع را زیر کاپوت این ماشین قرار داده است. این موتور ۵۰۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کرد که در سال ۲۰۰۷ بسیار چشمگیر بود.

موستانگ شلبی GT350 سال ۲۰۱۶
پیشرانه ۵.۲ لیتری V8
قدرت ۵۲۵ اسب بخار
گشتاور ۵۸۰ نیوتن متر
شتاب صفر تا ۹۶ ۴.۰ ثانیه

اصلی‌ترین دلیل حضور GT350 در این لیست پیشرانهٔ آن است. این موتور که وودو نام دارد، یک ۵.۲ لیتری V8 تنفس طبیعی دست‌ساز DOHC است که به‌طور خاص برای GT350 ساخته شد.

این موتور با پیشرانهٔ پردتور که در GT500 جدید می‌بینیم اشتراکات زیادی دارد اما تفاوت اصلی آن استفاده از میل‌لنگ تخت است که وزن کلی موتور را کاهش می‌دهد و امکان دورگیری سریع‌تر و بالاتری را فراهم می‌کند. به خاطر همین میل‌لنگ، موتور وودو صدای متمایزی هم نسبت به دیگر موتورهای V8 آمریکایی دارد که آن را بیشتر متمایز می‌کند.

این پیشرانه همچنین با ۵۲۵ اسب بخار قدرت و ۵۸۰ نیوتن متر گشتاور، خروجی قابل‌توجهی هم داشت. GT350 و همتای تهاجمی‌تر آن، GT350R هردو تعادلی عالی بین رانندگی جذاب روزمره و توانایی در پیست برقرار می‌کردند و بهترین‌های هردو جهان را در اختیار طرفداران موستانگ قرار می‌دادند.

موستانگ شلبی GT500 سال ۲۰۱۳
پیشرانه ۵.۸ لیتری V8 سوپرشارژ
قدرت ۶۶۲ اسب بخار
گشتاور ۸۵۵ نیوتن متر
شتاب صفر تا ۹۶ ۳.۵ ثانیه

مثل GT350 بالا، شلبی GT500 هم به خاطر پیشرانهٔ فوق‌العاده‌اش د این لیست حضور دارد. این یک نیروگاه ۵.۸ لیتری V8 سوپرشارژ بود که قدرت عظیم ۶۶۲ اسب بخاری تولید می‌کرد. به لطف این نیروی چشمگیر، GT500 ظرف ۳.۵ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رسید و ۴۰۰ متر را در ۱۱.۷ ثانیه طی می‌کرد.

حداکثر سرعت این ماشین هم به ۳۴۸ کیلومتر بر ساعت می‌رسید تا به سریع‌ترین موستانگ تاریخ تبدیل شود. شلبی GT500 با قیمت ۵۵ هزار دلار در سال ۲۰۱۳، تجربه‌ای واقعاً شگفت‌انگیز را در اختیار خریداران قرار می‌داد.

موستانگ شلبی GT500 سال ۲۰۲۲
پیشرانه ۵.۲ لیتری V8 سوپرشارژ
قدرت ۷۶۰ اسب بخار
گشتاور ۸۵۰ نیوتن متر
شتاب صفر تا ۹۶ ۳.۴ ثانیه

قطعاً باید قوی‌ترین و جدیدترین نسخهٔ موستانگ شلبی را در این لیست داشته باشیم. در سینهٔ GT500 پیشرانهٔ ۵.۲ لیتری V8 پردتور قرار گرفته که همان‌طور که اشاره شد، اشتراکات زیادی با موتور وودو GT350 دارد اما ویژگی مهم در اینجا وجود یک سوپرشارژر است که باعث تولید ۷۶۰ اسب بخار قدرت و ۸۵۰ نیوتن متر گشتاور می‌شود تا قوی‌ترین شلبی کارخانه‌ای تاریخ خلق شود.

بااین‌حال، شرکت شلبی آمریکن که به این هم قانع نبود، اقدام به ساخت نسخهٔ ویژه‌ای از GT500 با نام Code Red کرد. در این نسخه، بجای سوپرشارژر از دو توربوشارژر استفاده شد که در کنار دیگر تغییرات، خروجی موتور را به اعداد فوق‌العادهٔ ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت و ۱۰۶۰ نیوتن متر گشتاور رساند. از GT500 Code Red تنها ۱۰ دستگاه ساخته شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • جذاب‌ترین موستانگ‌های شلبی تاریخ، از 1967 تا 2022 (+عکس)
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول