Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف بیدخوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون در این زمینه تقاضا برای دریافت هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال تسهیلات ثبت شده که ۸۸۰ میلیارد ریال آن پرداخت شده است.

وی ادامه داد: باید در زمینه تسهیل پرداخت سایر مبالغ تقاضا شده نیز همکاریهای لازم صورت گیرد تا حداقل بخشی از خسارت وارده به واحدها و تاسیسات گردشگری جبران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی همچنین به بازگشایی یک چهارم واحدهای اقامتی این استان از پنجم خرداد ماه امسال تاکنون اشاره و بیان کرد: میانگین تکمیل گنجایش این واحدها ۲۰ تا ۲۲ درصد بوده که نشان‌دهنده تراکم اندک جمعیت مسافران  است. 

بیدخوری افزود: طبق بررسیهای انجام شده بعداز بیمارستانها واحدهای اقامتی بیشترین میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی را دارند و بازدیدهای سرزده از این واحدها نیز گویای رعایت کامل دستورالعملها در این واحدهاست.

وی ادامه داد: تمام شرایط و ملزومات برای احیای صنعت گردشگری با رعایت حفظ سلامت مردم مهیاست و امیدواریم با افزایش واکسیناسیون شاهد آغاز دوران رشد صنعت گردشگری در پساکرونا باشیم.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: تاکنون از بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ واحد و تاسیسات گردشگری در این استان هیچ واحدی اعلام انصراف از فعالیت نداشته است و صرفا سه چهارم واحدها تقاضای تعطیلی موقت کرده‌اند.

بیدخوری افزود:رونق گردشگری و مشاغل وابسته به آن می‌تواند موجب تحول و رونق اقتصاد استان خراسان رضوی شود و با رونق سفر شاهد رشد فزاینده گردشگری داخلی خواهیم بود زیرا تا باز شدن کامل مرزهای خارجی و انجام سفرهای خارجی هنوز زمان زیادی نیاز است.

طبق آخرین آمار دریافتی تا ۲۰ بهمن ماه امسال در مجموع بیش از ۴۲ هزار میلیارد ریال خسارت ناشی از شیوع ویروس کرونا به صنعت گردشگری استان خراسان رضوی وارد شده است.

از مجموع حدود ۹۰ هزار شاغل مستقیم و غیرمستقیم در حوزه گردشگری این استان تا کنون حدود نیمی از آنها بیکار شده‌اند.

طبق آخرین اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون یک میلیون و ۶۳۱ هزار و ۱۶۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۹۳ تن از مبتلایان طی ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در ایران به ۶۰ هزار و ۷۳ تن رسیده است.

برچسب‌ها کرونا گردشگری تسهیلات بانکی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی مشهد پروندهٔ خبری کرونا و کسب‌وکارها: از دورکاری تا رونق آنلاین‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا گردشگری تسهیلات بانکی کرونا گردشگری تسهیلات بانکی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی مشهد اخبار کنکور میلیارد ریال خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۷۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان

حجت‌الله شهبازی گفت: جهش جذب تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در سال ۱۴۰۲ زمینه‌ساز جهش تولیدات باغبانی با مشارکت مردم در سال ۱۴۰۳ خواهد شد.

او با بیان اینکه سال گذشته با جذب تسهیلات ۱۱۵ میلیارد ریالی در حوزه مکانیزاسیون نسبت به سال ۱۴۰۱، شاهد رشد ۱۴ برابری بودیم گفت: تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در سال ۱۴۰۱ معادل ۸.۴ میلیارد ریال جذب شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: این تسهیلات در حوزه ادوات باغی، گیاهان دارویی و گلخانه‌ای جذب شده است.

حجت‌الله شهبازی گفت: بین شهرستان‌های استان، ملایر با جذب ۵۵ میلیارد ریال رتبه اول، تویسرکان با جذب ۲۷ میلیارد ریال رتبه دوم و شهرستان بهار با جذب ۱۰ میلیارد ریال رتبه سوم استان را از آن خود کرده اند.

او توسعه مکانیزاسیون باغبانی را به منظور افزایش تولید محصولات باغبانی از نظر کمی و کیفی حائز اهمیت دانست و گفت: این مهم کاهش هزینه‌های تولید را نیز در پی دارد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه امکان تولید و عرضه محصولات با قیمت پایین از دیگر مزایای توسعه مکانیزاسیون باغات است گفت: رقابت‌پذیری در بازار‌های خارجی از دستاورد‌های کاهش هزینه تولید و توسعه مکانیزاسیون به شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه
  • جریمه قاچاقچی ۱۷۰ رأس گوسفند مولد در تربت حیدریه
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • رشد ۴۴ درصدی مبلغ تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۲
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان