Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود قاسم زاده روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: همان گونه که فرماندار شهرستان اهر نیز اعلام کرده، بازدید میدانی حاکی از آن است که رانش در دیواره و قسمت های مختلف سد باطله معدن مس انجرد روی نداده است، اما احتمال دارد نشت از پمپ ها اتفاق افتاده باشد.  

وی افزود: نمونه برداری و کارشناسی لازم از محل سد باطله معدن مس انجرد، انجام و مقرر شده بازرسی های تخصصی تر برای بررسی موضوع رانش نیز در طول هفته جاری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال فرماندار اهر نیز در نشست مشترک اعضای شورای تامین با مسئولان مجتمع مس انجرد اعلام کرد: در بازدید میدانی از سد باطله و قسمت های مختلف آن و بررسی انجام شده رانشی در قسمت های مختلف و دیواره سد مشاهده نشد.

رسول خدابخش افزود: در پی انتشار خبر رانش در سد باطله انجرد در فضای مجازی و در راستای اطمینان از صحت و سقم این ادعا، اعضای شورای تامین و ادارات تخصصی و نظارتی امروز در محل این مجتمع حضور پیدا کرده و از محل سد باطله، دیواره، حوضچه و همه تاسیسات فنی در پائین دست سد بازدید کردند که خوشبختانه هیچ  رانشی در دیواره آن مشاهده نشد.

وی ادامه داد: برای اطمینان خاطر به شهروندان عزیز و بررسی کارشناسانه از احتمال نشتی از حوضچه ها و یا سایر قسمت های این مجموعه مقرر شد هیئت کارشناسی مجرب و با سابقه از ادارات محیط زیست، جهادکشاورزی، منابع طبیعی، سازمان آب و سایر دستگاه های مرتبط  تشکیل و به زودی برای بررسی جزئیات بیشتر فعالیت خود را آغاز  کنند.

خدابخش افزود: همچنانکه از ایجاد مراکز کارآفرینی و سرمایه گذاری در شهرستان حمایت می کنیم، رعایت مسائل زیست محیطی توسط واحدهای تولیدی صنعتی و سلامت جسمی و روانی نیز از اولویت های مسئولان ارشد شهرستان بوده و در این زمینه با هیچ کسی تعارفی ندارد.

این مقام مسئول تکمیل ظرفیت سدباطله فعلی را کمتر از سه ماه عنوان کرد و افزود: ضرورت دارد مسئولان معدن در ساخت سدباطله جدید تسریع کنند.

عملیات اجرایی معدن و کارخانه کنسانتره مس «انجرد» در شهرستان اهر ۲۴ آذر ۱۳۹۱ آغاز شد و نوزدهم مهر ماه ۱۳۹۸ با حضور وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مقام های کشوری و استانی افتتاح شد.  

کارخانه تولید کنسانتره معدن مس انجرد با سرمایه گذاری ٣٠ میلیون یورویی و ٢٥٠٠ میلیارد ریالی بخش خصوصی به بهره برداری رسید که با احتساب قیمت روز باید این رقم را پنج برابر کرد. به عبارت دیگر امروز برای اجرای طرحی در این حد و اندازه، افزون بر ۱۲ هزار میلیارد ریال نیاز است.

این طرح معدنی موجب تکمیل زنجیره ارزش در آذربایجان شرقی شده و در تأمین بخشی از کنسانتره مس پروژه کاتد مؤثر خواهد بود.

با انجام اکتشافات تکمیلی در معدن مس انجرد شهرستان اهر، ذخیره آن به میزان ۳۰۰ میلیون تن کانسنگ سولفوری با عیار متوسط ۰.۸۵ درصد تخمین زده شده است.

معدن مس انجرد از نوع کانسارهای پرفیری بوده و به روش روباز استخراج می‌ شود؛ با در نظر گرفتن ظرفیت‌های این معدن، توسعه و احداث طرح‌های زنجیره کامل تولید مس از اهداف استراتژیک است.

تولید معدن برای تأمین خوراک کارخانه تغلیظ در فاز اول ۳۰ هزار تن کانسنگ در سال برنامه‌ریزی شده است.

معدن مس «انجرد» در شهرستان اهر در ۹۰ کیلومتری شمال شرق تبریز در مرحله اول فعالیت خود برای ۵۰۰ نفر اشتغال زایی مستقیم کرده است.

در روزهای اخیر  مطالبی مبنی بر وقوع رانش در دیواره های سد باطلع معدن مس انجرد در فضای مجازی منتشر شده است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی وزارت صنعت معدن و تجارت اهر تخریب محیط زیست

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی وزارت صنعت معدن و تجارت اهر آذربایجان شرقی وزارت صنعت معدن و تجارت اهر تخریب محیط زیست اخبار کنکور معدن مس انجرد شهرستان اهر سد باطله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۹۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت کارگر معدن در کرمان چه بود؟

رئیس حوزه قضایی شهرستان کوهبنان از تشکیل پرونده قضایی جهت بررسی علت فوت یک کارگر در یکی از معادن این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، علی محبوب‌پور اظهار کرد: بلافاصله پس از کسب گزارشی مبنی بر وقوع حادثه و فوت یکی از کارگران معدن زغال‌سنگ رسیدگی به موضوع در دستور کار دستگاه قضائی قرار گرفت و صورت‌جلسه با حضور شاهدان و همکاران فرد متوفی تنظیم شد.

وی افزود: تحقیقات مقدماتی درباره علت فوت این فرد در حال انجام است و نظر قطعی، پس از اعلام نظر پزشکی قانونی و بازرسان مربوطه و اداره کار اعلام خواهد شد.

رئیس حوزه قضائی شهرستان کوهبنان با تاکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی در معادن گفت: در صورت اثبات تخلف، قصور و کوتاهی از جانب کارفرمایان و مسئولان مربوطه با افراد خاطی برخورد قانونی صورت خواهد پذیرفت.

به گفته مرتضی اکبری مسئول شورای کارگری معدن هشونی، این کارگر معدن به نام عبدالله اسماعیلی ۴۱ ساله با سابقه کاری ۱۸ ساله، متأهل و دارای دو فرزند و ساکن روستای جور کوهبنان بود که متأسفانه در این حادثه جان خود را از دست داد.

وی در تشریح این حادثه گفت: در پی حادثه‌ای در معدن هشونی شرکت زغال‌سنگ، دست یکی از کارگران در نوار نقاله گیر می‌کند و کارگر را درگیر می‌کند و متأسفانه دست این کارگر جدا شده و به علت خون‌ریزی شدید قبل از انتقال به مراکز درمانی جان خود را از دست می‌دهد.

کد خبر 750795

دیگر خبرها

  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف
  • ۲۸ هزار هکتار از اراضی شناسایی شده برای ساخت پروژه‌های نهضت ملی مسکن حذف شد
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • بررسی علت فوت کارگر معدن زغالسنگ کوهبنان توسط دستگاه قضایی
  • سال گذشته ۶ میزبانی و ۱۴ اعزام برون استانی توسط هیات بدمینتون قم انجام شد
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • بررسی علت فوت کارگر معدن کوهبنان در دستور کار قضایی است
  • بررسی علت مرگ کارگر معدن کوهبنان در دستور کار قضایی است
  • علت فوت کارگر معدن در کرمان چه بود؟
  • دستبند پلیس بر دستان قاتلان جوان ۲۳ ساله‌ حاجی آبادی