Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا فروحی ضمن بیان این مطلب به اهمیت توجه ملی به سلامتی و تندرستی مردم اشاره کرد و گفت: همانطور که بارها از سوی مسئولان فدراسیون ورزشهای همگانی اعلام شده است، میزان کم تحرکی و چاقی در کشور افزایش یافته و ادامه این روند می‌تواند خطرات و تبعات جبران ناپذیری برای مردم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شیوع ویروس کرونا هم محدودیت‌هایی را برای مردم ایجاد کرد تا نتوانند با شرایط عادی ورزش کنند اما با وجود این مشکلات باید به فکر کاهش و رفع کم تحرکی بین مردم باشیم چرا که ادامه این روند هزینه‌های درمان و بیماری‌ها را افزایش خواهد داد.

فروحی با اشاره به برنامه‌هایی که فدراسیون ورزشهای همگانی برای این موضوع در نظر گرفته است گفت: از زمانی که دکتر ملایی مسئولیت فدراسیون را بر عهده گرفتند تلاش کردیم با اجرای طرح‌های ملی مختلف زمینه ورزش کردن مردم با توجه به شیوع ویروس کرونا را فراهم کنیم که تا حدود زیادی به اهدافی که از اجرای این طرح‌ها داشتیم دست پیدا کردیم.

دبیر فدراسیون ورزشهای همگانی در مورد طرح‌هایی که در این فدراسیون اجرا شده است اشاره کرد و گفت: اجرای طرح ملی آوای ورزش در همسایگی، اجرای پروژه شهر فعال در قالب طرح ملی شفا، اجرای رزمایش کمک‌های مومنانه، برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت‌های مختلف به ویژه همایش پیاده روی سردار دل‌ها، اجرای طرح ملی شبکه شکوه و شمس و شبکه ورزش شهرداری‌های کشور از جمله این طرح‌ها بودند که در مقاطع مختلف صورت گرفت.

محمدرضا فروحی از عقد تفاهم نامه همکاری با نهادها و سازمان‌های مختلف برای توسعه ورزش همگانی اشاره کرد و گفت: از آنجایی که رفع کم تحرکی و افزایش فعالیت‌های بدنی در بین مردم نیاز به عزم ملی و کار فراگیر دارد تفاهم نامه‌هایی را با نهادها و سازمان‌های مختلف امضا کردیم تا بتوانیم از پتانسیل و ظرفیت‌های آنها هم در راستای اجرای برنامه‌هایمان برای تندرستی و سلامت مردم استفاده کنیم.

وی ادامه داد: وزارت کشور، مجمع شهرداران کلانشهرها، سازمان فنی و حرفه‌ای، سازمان بسیج ورزشکاران، آستان قدس رضوی، بنیاد ملی نخبگان، صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش، وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش، نیروهای مسلح و … از جمله این نهادها و سازمان‌ها بودند که تفاهم نامه همکاری با فدراسیون ورزشهای همگانی امضا کردند.

فروحی تاکید کرد: در حال حاضر هم لیگ تندرستی که یکی از طرح‌های مهم و تاثیرگذار فدراسیون است در حال اجرایی شدن است و شهرستان‌ها و استان‌های مختلف حضور فعالی در این لیگ دارند. ضمن اینکه از ۱۵ اسفند تا ۱۲ فروردین سال آینده هم لیگ بازی‌های الکترونیک را برگزار خواهیم کرد.

دبیر فدراسیون ورزشهای همگانی در پاسخ به این پرسش که در این مدت چقدر توانسته‌اید به اهداف تان از اجرای این طرح‌ها دست پیدا کنید گفت: با توجه به برنامه‌هایی که برای سال ۱۳۹۹ در نظر گرفته بودیم به نظرم عملکرد مطلوبی داشته‌ایم و هر چند تمام برنامه‌ها اجرایی شده است اما هنوز با ایده آل‌هایی که مد نظر نظر است فاصله داریم و باید تلاش کنیم با برنامه ریزی مدون برای سالهای آینده به اهداف مان برسیم.

محمدرضا فروحی در مورد اینکه کدام بخش‌ها و نهادها باید به کمک فدراسیون ورزشهای همگانی بیایند تا برای سلامتی و تندرستی مردم قدم‌های بزرگی برداشته شود گفت: از آنجایی که مخاطب این فدراسیون عموم مردم در تمام رده‌های سنی و اقشار می‌باشند تا هم افزایی ملی نباشد نمی‌توان اعلام موفقیت در کاهش کم تحرکی کرد ولی می‌توان از وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، وزارت کشور، وزارت کار و نیروهای مسلح به عنوان اصلی ترین نهادهای موثر نام برد.

دبیر فدراسیون ورزشهای همگانی در پایان تاکید کرد: تا زمانی که کاهش کم تحرکی بین مردم تبدیل به دغدغه ملی نشود نمی‌توان شاهد عزم ملی در جهت رفع آن بود. در همین راستا از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی انتظار می‌رود با توجه به بیانات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر اهمیت ورزش همگانی، تامین سلامت مردم را به عنوان یک اصل به قانون تبدیل و کلیه دستگاه‌ها و نهادها را موظف به همکاری در اجرای این قانون کنند.

کد خبر 5158950 ساناز سلیمان آبادی

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری ورزش همگانی فدراسیون ورزشهای همگانی فدراسیون ورزش همگانی تیم فوتبال استقلال تهران انتخابات فدراسیون فوتبال لیگ برتر والیبال لیگ برتر فوتبال ایران کشتی آزاد کشتی فرنگی تیم فوتبال پرسپولیس فدراسیون فوتبال شهاب الدین عزیزی خادم تکواندو والیبال تورنمنت بين المللي مهدی طارمی مهدی قائدی فدراسیون ورزشهای همگانی برنامه ها کم تحرکی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۰۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار با بیان اینکه تاکنون اراده جدی برای ساماندهی قراردادهای کار نبوده است، ابراز امیدواری کرد: با توجه به تصویب کلیات لایحه امنیت شغلی در دولت سیزدهم با همراهی مجلس ساماندهی قراردادهای کار به نتیجه برسد و دغدغه اصلی جامعه کارگری برطرف شود.

به گزارش ایسنا، اولیا علی بیگی ضمن اشاره به دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب در هفته کار و کارگر اظهار کرد: رهنمودها و بیانات ایشان مایه  دلگرمی جامعه کارگری بود و نور امیدی در بین جامعه کارگری به وجود آورد. مقام معظم رهبری تاکید داشتند که بهبود حال جامعه کارگری تاثیر بسیاری در بهبود حال جامعه دارد. حدود نیمی از جامعه ایران را کارگران تشکیل می دهند و طبعا اگر کارگران حال خوبی داشته باشند نصف حال جامعه خوب خواهد شد.

فقدان امنیت شغلی اولین دغدغه جامعه کارگری

وی که در یک گفت و گوی رادیویی سخن می گفت، فقدان امنیت شغلی را اولین دغدغه کارگران دانست و گفت: مسأله ای که کارگران را آزار می دهد، نبود امنیت شغلی در محیط کار است. کارگران زیادی هستند که ۲۰ سال یا بیشتر سابقه کار دارند، ولی همچنان با قراردادهای سه ماهه و شش ماهه و بعضاً یک‌ماهه فعالیت می کنند. رواج قراردادهای موقت ناشی از نقص قانون است و تبصره های ماده  قانون کار به درستی تبیین نشده است.

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار ادامه داد: ماده ۷ قانون کار که مربوط به قرارداد کار است روح قانون کار محسوب می شود ولی ایرادهایی دارد که به واسطه آن باعث شده قراردادهای موقت رواج یابد لذا این ماده باید اصلاح شود.

تصویب کلیات لایحه امنیت شغلی در هیات دولت

علی بیگی افزود: سال گذشته رئیس جمهور دستور دادند که وزارتخانه های کار و صمت نسبت به ساماندهی قراردادها اقدام کنند که در این راستا معاونت روابط کار نشست‌های سه جانبه ای را برگزار کردند. در نهایت توافقات به هیات دولت ارسال شد تا کلیات لایحه امنیت شغلی به تصویب رسید و اکنون کارگروه‌های تخصصی روی جزئیات کار می کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور انتظار داریم بدنه دولت و مجلس اهتمام ویژه ای به بحث ساماندهی قراردادهای کار داشته باشند. متاسفانه اراده جدی برای ساماندهی قراردادهای کار نبوده است؛ لذا اگر دولت و مجلس عزم و اراده داشته باشند راهکارهای متعددی هست که به موضوع قراردادها ورود کرد و مشکلات جامعه کارگری در بحث قراردادها را برطرف کرد.

تفکیک قراردادهای با ماهیت مستمر از غیر مستمر

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار در عین حال بر لزوم ساماندهی قراردادها تاکید کرد و گفت: منظور از ساماندهی قراردادها یعنی کارهایی که ماهیت مستمر دارند شناسایی شوند و افرادی که در این مشاغل مشغول کارند با قرارداد دائم به کار گرفته شوند. منتها باید به سمت و سویی برویم‌ که امنیت شغلی با رعایت انظباط اجتماعی در محیط کار انگیزه وبهره وری ایجاد کند.

وی در پایان گفت: در کارهایی که فصلی است انتظار جامعه کارگری این نیست که حتما کارگر قرارداد دائم داشته باشد؛ بنابر این باید بین کارهای با ماهیت مستمر و کارهای با ماهیت غیر مستمر تفکیک قائل شویم و این کارها رصد و شناسایی و ساماندهی شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «سیزیف» به مردم ایران چه می آموزد؟ / ورود ایرانیان به دالان باریک آزادی / مهمترین پروژه توسعه ایران توانمندسازی جامعه
  • فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری
  • عفاف و پاکدامنی جزء جدایی ناپذیر فرهنگ اصیل مردم کرمانشاه است
  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی قرار دارند
  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند
  • برگزاری گردهمایی روسای هیئت‌های ورزش‌های همگانی سراسر کشور در مشهد
  • بازگویی مشکلات و دغدغه‌های روز جامعه اولویتم در اجرای نمایش است
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است