Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@13:30:38 GMT

رانندگان پرخطر تهرانی کدامند؟

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۹۵۱۵۳

رانندگان پرخطر تهرانی کدامند؟

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، سرهنگ دوم رابعه جوانبخت کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه تلویزیونی«شهر امن» به تشریح رانندگی رانندگان پر خطر پرداخت و اظهارداشت: طیف‌های مختلفی از رانندگان پر خطر در سطح شهر تهران داریم که رانندگی آنها در بزرگراه‌ها متفاوت است‌.

وی گفت: سه طیف راننده داریم که این رانندگان به سه دسته رانندگان صبور، کم طاقت و رانندگان پر خطر دسته بندی می‌شوند؛ رانندگان پر خطر افرادی هستند که خشم خودشان را کنترل نمی‌کنند، هنجار شکن و قانون شکن بوده و تمایل زیادی به انجام حرکات مخاطره آمیز دارند و به همین علت تخلفات و تصادفات بیشتری را رقم می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس اداره تصادفات پلیس راهور پایتخت تصریح کرد: رانندگان پر خطر، افرادی با ویژگی خاص هستند که به رفتارهای منفی در رانندگی بیشتر توجه می کنند؛ اعتماد به نفس بالایی داشته و با وضعیت ترافیکی نیز به خوبی آشنا هستند.

وی با بیان اینکه رانندگی یک رفتار پیچیده است که برگرفته از یک سری صفات شخصیتی در افراد متفاوت است، اظهارداشت: از آنجا که هر فرد دارای صفات و شخصیت متفاوتی است ما شاهد طیف متنوعی از رانندگان پر خطر هستیم و می توانیم به وضوح تفاوت رانندگی این دسته از افراد را با هم مشاهده کنیم.

سرهنگ جوانبخت ادامه داد: یک مثال واضح در این موضوع بررسی تصادفات بزرگراه‌های تهران است؛ در یک سری بزرگراه‌ها مانند آزادگان معمولا با رانندگان خودروهای سنگین و وانت بارها مواجه هستیم که این افراد به آن نقاط کور موجود در اطراف خود شاید به خاطر حجم و ابعاد خودرو کم توجه بوده و خیلی هم مراعات دیگر خودروهای کوچک تر را نمی‌کنند؛ متاسفانه سرعت بالایی هم داشته و ما شاهد طیف تصادفات در بزرگراه‌هایی مانند آزادگان و کمربندی های اطراف تهران هستیم.

 وی گفت: وقتی بزرگراه‌هایی مانند آیت الله رفسنجانی، همدانی و زین‌الدین را بررسی می کنیم مشاهده حضور‌ رانندگان پر خطر در آن معابر هم می شویم که جنس رانندگی آنها متفاوت است؛ در این معابر با رانندگان پر خطری مواجه هستیم که تست سرعت و حرکات مخاطره آمیز انجام می دهند.

سرهنگ جوانبخت گفت: متاسفانه چند وقت پیش شاهد آن بودیم که برخی رانندگان از کیلومتر خود عکس گرفته و در فضای مجازی آن را منتشر می کردند؛ رانندگان جوانی که حرکات مخاطره آمیز انجام داده و در زمره رانندگان پرخطر هستند.

جوانبخت افزود: در حین رانندگی در برخی معابر با رانندگانی مواجه هستیم که فرهنگ رانندگی آنان بدین صورت است که نباید به راننده کناری راه دهیم و مسیر را نباید بازکرده و یک لجاجت خاصی در رانندگی دارند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تصادف رانندگی رانندگان پر خطر هنجارشکن حرکات مخاطره آمیز فرهنگ رانندگی پلیس راهور آزادگان ناجا رانندگان پر خطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۵۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: برای کاهش آمار و تلفات ناشی از تصادفات رانندگی نیاز به فرهنگ‌سازی و اقدامات فرهنگی بوده لذا فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن الگوهای صحیح رانندگی کاری است که هرکسی به سهم خود باید به آن توجه کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، ایرج دست‌نشان امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ به مناسبت روز ملی حمل و نقل و ایمنی با تبریک این روز اظهار کرد: برای داشتن اقتصادی پویا داشتن حمل و نقلی سریع و ایمن یکی از موضوعات مورد توجه در هر جامعه‌ای است.

وی افزود: برای کاهش آمار و تلفات ناشی از تصادفات رانندگی نیاز به فرهنگ‌سازی و اقدامات فرهنگی بوده لذا فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن الگوهای صحیح رانندگی کاری است که هرکسی به سهم خود باید به آن توجه کند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: با توجه به داشتن حمل و نقل ایمن همه ساله بخش اعظمی از بودجه‌های دولت به امر ایمنی راه‌ها اختصاص داده شده که صرف اجرای طرح‌های مختلف سخت افزاری و نرم‌افزاری می‌شود، قدر مسلم نتیجه بخش شدن این طرح‌ها نیازمند ایجاد حس مسئولیت در بین آحاد مردم به عنوان عضو تأثیرگذار در ارتقا ایمنی ترددهای جاده‌ای و شهری است.

دست‌نشان تصریح کرد: نیاز است با انتقال دغدغه و حساسیت در حوزه ایمنی راه‌ها در جامعه و در بین متولیان امر و به ویژه عموم مردم به‌عنوان شهروند مقوله ایمنی و تصادفات رانندگی مورد توجه قرار گیرد.


کد خبر 748071

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است