Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، یوسف شهباززاده، معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: گروهی متشکل از پلیس امنیت اقتصادی و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل به منظور حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و جلوگیری از عرضه کالاهای تقلبی و غیربهداشتی در قالب گشت مشترک از واحدهای تولیدی مواد ضدعفونی کننده و الکل بازرسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: مقداری الکل در دبه‌های ۲۰ لیتری فاقد هویت و هرگونه مارک در جریان این بازرسی از واحدی کشف و ضبط گردید که در بطری‌های کوچک با مارک آرتاکل روانه بازار می‌شد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به اینکه واحد مذکور فاقد هرگونه پروانه بهره‌برداری و تولیدی بود، افزود: با توجه به احراز تخلف تقلب با ارزش ۶۳ میلیون ریال برگ گزارش بازرسی تکمیل و پرونده مورد نظر به تعزیرات حکومتی استان فرستاده شد.

شهباززاده اظهار کرد: همچنین این گروه در جریان بازرسی از یک انبار در راستای حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و جلوگیری از احتکار و عرضه خارج از شبکه تعداد ۳۰۰ کیسه کود اوره احتکاری با ارزش ۴۰ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال را کشف و پرونده متخلفان را به تعزیرات استان اردبیل ارجاع دادند.

او افزود: ۷۷ کیسه آرد نیز با تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج)، سازمان اطلاعات سپاه و همکاری بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از یک دستگاه نیسان کشف و توقیف گردید.

شهباززاده گفت: در این زمینه برگ گزارش بازرسی با عنوان تخلف خرید برخلاف ضوابط با ارزش ۱۳۸ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال تنظیم و برای رسیدگی به مراجع قانونی ذی‌ربط فرستاده شده است.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در ادامه نیز از توقیف یک دستگاه کامیون حامل مرغ کشتار روز خبر داد که قصد خروج از این استان را داشت.

او تصریح کرد: محموله مرغ توقیف شده به نزدیکترین فروشگاه عرضه مرغ در مرکز استان انتقال یافت و با بهای ۲۰۴ هزار ریال به مصرف‌کنندگان عرضه شد.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعزیرات حکومتی اردبیل حمایت از حقوق مصرف کنندگان معدن و تجارت استان اردبیل سازمان صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۶۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود

رامش مهرآیین اظهار کرد: مصرف مکمل های ورزشی و داروهای تزریقی در بین مردان بسیار بیشتر از بانوان است و در بین پسرهای دبیرستانی که خیلی زود می خواهند به شکل و فرم بدنی مورد نظر خود برسند نیز مصرف بالایی دارد.

وی افزود: بعد از آنکه یک ورزشکار از سلامت کامل بدن خود توسط پزشک مطلع شد، تحت نظر متخصص تغذیه یا پزشک، متناسب با رژیم غذایی خود می تواند از مکمل های مجاز ورزشی از جمله انواع پروتئین ها، آمینو اسیدها، اسیدهای چرب مفید، کراتین و انواع کربوهیدرات ها استفاه کند.

مهرآیین با بیان اینکه مکمل های غیرمجاز شامل هر نوع فرآورده غیرمجاز در بدنسازی است که عوارض بسیار شدیدی برای کبد هم دارد، گفت: متاسفانه برخی مربی ها در باشگاه های ورزشی بدون داشتن اطلاع از عوارض دارویی، مشاوره های پزشکی در خصوص نحوه مصرف مکمل و تغذیه ارایه می دهند که این مساله می تواند برای ورزشکاران بسیار خطرآفرین باشد.

به گفته این مسئول، بازدید از باشگاه های ورزشی در خصوص جلوگیری از فروش مکمل های ورزشی در استان بی فایده است، چرا که مشاهده شده برخی مربیان ورزشی این مکمل ها را در خیابان و یا در خودروی شخصی خود به افراد ارایه می دهند.

وی ادامه داد: مصرف دارویی مکمل ها در مردان می تواند عوارضی از جمله ناتوانی جنسی، ناباروری، بزرگ شدن سینه و در زنان نیز رشد موهای زائد، ضخیم شدن صدا، پوست چرب و در دوران بلوغ نیز توقف رشد قدی، تیرگی پوست و رشد غیر طبیعی مو را برجای بگذارد.

مهرآیین اضافه کرد: همچنین مصرف مکمل های غیرمجاز نیز اختلال در عملکرد کبد، افزایس آنزیم های کبدی و سرطان را در بر می گیرد و توصیه می کنیم ورزشکارانی که مکمل های غیرمجاز مصرف می کنند هر ۲ ماه آنزیم های کبدی خود را اندازه گیری کنند.

کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو قزوین خاطرنشان کرد: این ضرورت وجود دارد که سطح اطلاعات مردم در خصوص مصرف مکمل های هورمونی باید افزایش یابد و کلاس های آموزشی در این خصوص برای سنین مختلف باید برگزار شود، چرا که مصرف مکمل های ورزشی غیرمجاز توسط شخصی که بیماری زمینه ای دارد، می تواند به تشدید بیماری و یا حتی مرگ وی منجر شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • توقیف ۳ میلیارد ریال کالای احتکاری از انبار غیرمجاز در اصفهان