Web Analytics Made Easy - Statcounter

زارع با تصریح اینکه عملکرد ضعیف مدیران به مسئولان ملی و وزرای مربوطه انعکاس داده می‌شود، گفت: باید نظم، سرلوحه فعالیت همه باشد و بدانیم به مردم بزرگ و با فرهنگ غنی گیلان خدمت می کنیم و قدر این فرصت، به شایستگی دانسته شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گیلان؛ «ارسلان زارع» امروز (چهارشنبه،۱۳ اسفند) در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار داشت: نسبت به عملکرد برخی بانک ها ، انتقاد دارم و لازم است دقت کافی برای آنکه بدانیم به چه مردم بزرگی خدمت می کنیم، صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار گیلان با بیان اینکه بر مبنای تأکیدات رهبر معظم انقلاب، راه ایستادگی و مقاومت در مقابل همه دشمنی ها و فشارهای دولت های استکباری، اتکاء به تولید داخل و استفاده از ظرفیت های داخلی حول محور سیاست های اقتصاد مقاومتی است، افزود: با نامگذاری سال جاری تحت عنوان شعار جهش تولید، برای جذب فراتر از سهمیه های ابلاغی دستگاه های اجرایی و منابع تسهیلاتی کارگروه های مختلف هم عهد شدیم و موضوعات تولید، اشتغال و اقتصاد محور برنامه ها قرار گرفت.

 

وی با تأکید براینکه باید پشتکار و پیگیری ها تا آخرین روز سال برای دستیابی به اهداف تعیین شده و نتایج مطلوب استمرار داشته باشد، گفت: پرداخت تسهیلات جهش و رونق تولید، نهادهای حمایتی، منابع روستایی و عشایری و کرونا باید با قوت و جدیت همچنان در دستور کار باشد چراکه مدت زمان باقیمانده تا پایان سال، برای حفظ رتبه های برتر گیلان موثر است.

 

رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه گیلان اعتبار ابلاغی از محل بند الف تبصره 18 قانون بودجه با هدف اجرای برنامه اشتغال گسترده و مولد را 230 میلیارد تومان عنوان و خاطرنشان کرد: با جذب منابع بیشتر در این بخش تا زمان حاضر نسبت تسهیلات پرداختی 122 درصد به مبلغ 281 میلیارد تومان است.

 

وی با بیان اینکه 75 طرح اقتصادی دیگر از محل تبصره 18 به مبلغ 889 میلیارد ریال در حال بررسی است، تأکید کرد که در روند پرداخت تسهیلات شتاب صورت گیرد.

 

زارع به گزارش ارائه شده درخصوص سیاست های فعال بازار کار و نیز جایگاه دوم گیلان در اجرای طرح کارورزی از ابتدای سال جاری تاکنون اشاره و خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح 964 فارغ التحصیل در بنگاه های اقتصادی استان جذب شدند و 200 نفر دیگر در شرف شروع به کار هستند که باید تا پایان سال محقق شود.

 

وی همچنین به جذب 62 درصدی منابع تسهیلات مشاغل خانگی و ضرورت اهتمام دستگاه های اجرایی برای پرداخت تسهیلات نهادهای حمایتی اشاره کرد و گفت: باتوجه به فراهم بودن بستر پرداخت تسهیلات از این محل، انتظار می رود تا پایان سال جاری شاهد تحقق پرداخت 100 درصدی منابع تسهیلات مشاغل خانگی باشیم.

 

زارع جایگاه گیلان در پرداخت تسهیلات روستایی و عشایری را رتبه پنجم کشوری عنوان کرد و گفت: از منابع این بخش 391 میلیارد تومان معادل 98 درصد اعتبارات جذب و پرداخت شده  و در روزهای باقیمانده تا پایان سال امکان تحقق 100 درصدی برنامه های پیش بینی شده این حوزه نیز دست یافتنی است.

 

استاندار گیلان ایجاد اشتغال، توسعه، ارتقاء سطح معیشت و درآمد خانوارها را از اهداف پرداخت تسهیلات از منابع مختلف دانست و افزود: اگرچه بررسی تعداد بیمه شدگان تأمین اجتماعی شاخص خوبی برای راستی آزمایی تحقق اشتغال است، اما پرداخت حقوق و میزان دریافتی ها بسیار مهم بوده و براین مبنا باید فرآیند نظارت، پایش و رصد با دقت انجام گیرد تا شغل واقعی ایجاد شده باشد.

 

وی استفاده روستاییان از حمایت های صورت گرفته دولت در خصوص بیمه روستایی و عشایری با پرداخت یارانه را مورد تأکید قرار داد و گفت: از ظرفیت اطلاع رسانی صدا و سیما و نیز شوراهای اسلامی شهر و روستا و دهیاران برای ترغیب روستاییان بهره گیری شود.

 

زارع با ابراز خرسندی از تحقق هدفگذاری کارگروه اشتغال، ایجاد شغل برای جوانان تحصیلکرده استان و اثرگذاری در توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی گیلان، از تلاش های سازمان مدیریت و برنامه ریزی به عنوان دبیرخانه، معاونت اقتصادی استانداری، دستگاه های اجرایی و فرمانداران قدردانی و ابراز امیدواری کرد که در ایام پیش رو شاهد افزایش میزان اشتغال در استان باشیم.

 

گفتنی است، در این جلسه گزارش آخرین وضعیت جذب تسهیلات تبصره 18، میزان اجرای سیاست های فعال بازار کار در استان، وضعیت جذب تسهیلات مشاغل خانگی، تسهیلات حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری و تسهیلات بنگاه های آسیب دیده از کرونا ارائه شد.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: عملکرد ضعیف مدیران تسهیلات اشتغالزایی استانداری گیلان روستایی و عشایری پرداخت تسهیلات تا پایان سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۹۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود

رضا خواجه ای با بیان اینکه مقاوم سازی اماکن روستایی، موثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها محسوب می شود، گفت: هم اکنون میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در این استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی های امسال، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در تاریخ فعالیت بنیاد مسکن کم نظیر است.

وی اظهار داشت: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

این مسوول ادامه داد: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود ۳۵ میلیون ریال در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به چهار میلیارد ریال خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله موجب می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت شود و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه های خود را مقاوم سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: سعی بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدهای تولیدی و فرهنگی انجام شود.

وی اظهار داشت: بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌ها را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته کرده است.

خواجه ای خاطرنشان کرد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولت برای آتش‌سوزی شفت