Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@00:27:10 GMT

تجربه‌های آموزش در دوران کرونا مستندسازی شود

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۱۷۳۵

تجربه‌های آموزش در دوران کرونا مستندسازی شود

ایسنا/فارس وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: جمع‌آوری شواهد و مستندات از آموزش در دوران کرونا بسیار اهمیت دارد و این وضعیت باید مستندسازی شود و از تجربه‌های آن در آینده بهره گیریم.

محسن حاجی میرزایی چهارشنبه ۱۳ اسفند در ارتباط تصویری با همایش ملی آموزش در دوران همه‌گیری کرونا در شیراز، با بیان اینکه در شرایط کرونایی با وضعیتی مواجه شدیم که مدارس را باید تعطیل می‌کردیم، اظهار کرد: این وضعیت که دانش‌آموزان به مدرسه نروند ساده بیان می‌شود، اما در نظام آموزشی رویداد بسیار عظیمی است که موجب فشار بر روی معلم، دانش‌آموز و والدین می‌شود، چرا که هیچکس آمادگی این را نداشت که چرخه آموزش رو در رو به آموزش غیرحضوری انتقال پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از آموزش و پرورش فارس، حاجی میرزایی ادامه داد: نظامی که برای ده‌ها سال طبق روش‌های معینی معلم پرورش داده بود به یکباره در شرایطی قرار گرفت که ساختارهای گذشته باید تغییر نقش می‌داد تا در شرایط جدیدی قرار بگیرد و این پدیده نیاز به هماهنگی و انگیزه قوی داشت.

وزیر آموزش و پرورش گفت: این بحران جدی و تغییر چشمگیری که همه ارکان آموزش را درگیر می‌کند، همزمان سلامت جسمی و روانی دانش‌آموزان را نیز مورد تهاجم قرار می‌دهد، و این درست است که اگر دانش‌آموز به مدرسه برود در معرض کرونا قرار می‌گیرد اما اگر این امر اتفاق نیفتد هم همچنان سلامت جسمی و روانی دانش‌آموزان در مخاطره است.

حاجی میرزایی با اشاره به آسیب‌هایی که قشر محصل جامعه را درگیر می‌کند، عنوان کرد: محدود شدن ارتباط با همسالان، کاهش رفت و آمد و کاهش تحرک جسمی از برجسته ترین مشکلات این دوران برای دانش‌آموزان است و شرایط خانواده‌ها یکسان و برابر نیست و افرادی که وضعیت نامناسب‌تری دارند آسیب جدی‌تری می‌بینند.

او با تاکید بر اینکه معلمان ما وارد شرایطی شدند که تجربه‌ای در خصوص آن نداشتند، افزود: شرایط به‌وجود آمده، روش‌های نو و سازگاری‌های متفاوتی را می‌طلبد.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: ارزشیابی از آموخته‌های دانش‌آموزان همواره دغدغه جدی برای دبیران ماست؛ در آموزش حضوری معلم، رو در رو از دانش‌آموز سوال می‌پرسد و یا آزمون کتبی می‌گیرد و می‌تواند ارزیابی تکمیلی و دقیقی از پیشرفت تحصیلی در دست داشته باشد.

حاجی میرزایی با ابراز خرسندی و امیدواری برای اثرگذاری همایش ملی آموزش در دوران کرونا گفت: در این همایش باید به موضوعات مهمی از جمله نوع ارزیابی توجه کرد.

او با بیان اینکه آموزش در دوران کرونا به عنوان آموزش در بحران یاد می‌شود، ادامه داد: حال و هوای معلم و دانش‌آموزان در آموزش مجازی متفاوت است و جدا از دسترسی‌های هر فرد، حال و هوای آن‌ها نیز طبیعی و مطلوب نیست و خانواده‌ها نیز در این بین نگرانی هایی دارند که باعث ایجاد حس آشفتگی می‌شود که باید این امر را نیز ساماندهی کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برنامه‌های آموزشی باید همسو و هماهنگ با اولویت‌ها و دغدغه‌های دیگر جامعه ای که در آن زندگی می‌کنیم باشد، اظهار کرد: باید مراقبت‌ها را بیشتر کنیم و حال و هوا و آمادگی روانی معلم، مدیر و دانش‌آموز را در نظر بگیریم تا به برقراری انگیزه‌هایشان کمک کنیم؛ ایجاد انگیزه، مهارت فوق العاده‌ای می‌خواهد که ما باید به حرف دانش آموز، معلم و خانواده گوش دهیم و مشکلات و ایده‌هایشان را بشنویم و رسانه‌های اجتماعی را در این امر در نظر بگیریم.

به گفته حاجی‌میرزایی، این زیست بوم جدید سرشار از راه‌هایی برای یادگیری عمیق مفاهیم است و این روزها می‌گذرد و باید تجربیات این روزها مستند شود و مطالب فرا گرفته شود و روش‌های خلاق را جایگزین روش‌های معمول کنیم و بار اضافی بر دوش کسی نگذاریم، به طوری که ارتباط مدرسه و خانواده همدلانه باشد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: ما برنامه شاد را تولید کردیم و بسته‌های آموزشی نیز در اختیار دانش‌آموزان قرار دادیم، اما اینطور نیست که‌ این‌ها جای معلم را بگیرد، بلکه ابزارهایی هستند  برای اینکه معلم بتواند مسئولیتش را بهتر انجام دهد؛ باید راه را برای تبادل تجربه هموار کنیم که این امر بسیار مهم است، زیرا اکنون هر معلم و دانش‌آموز کانون تجربه است که قابل مطالعه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی محسن حاجی میرزایی آموزش و پرورش شيراز همه باهم علیه کرونا آموزش در دوران کرونا وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۱۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۵۳ معلم نمونه چهارمحال و بختیاری

همایش تجلیل از معلمان نمونه چهارمحال و بختیاری با حضور نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، فرخشهر، بن و سامان و جمعی از مسئولین استانی در تالار فرهنگ شهرکرد برگزار شد.

در این آیین با حضور ۴۰۰ نفر از معلمان منتخب آموزش و پرورش، از ۵۳ نفر از معلمان نمونه شهرستان‌ها و مناطق استان تجلیل بعمل آمد.

احمد راستینه نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، فرخشهر، بن و سامان در این همایش از تامین ۱۵۰ هزار میلیارد ریال از اعتبارات عمرانی کشور برای تخصیص به آموزش و پرورش خبر داد.

وی گفت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.

راستینه با اشاره به تصویب طرح مالیات بر ارزش افزوده برای حمایت از فعالیت‌های ورزشی و فرهنگی دانش‌آموزان اضافه کرد: این طرح در برنامه هفتم تصویب شده است و ۷۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به توسعه فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان اختصاص داده شده است تا یک جهش بزرگ برای فعالیت ورزشی دانش‌آموزان برداشته شود.

وی گفت: پارسال از محل این اعتبارات در سطح مدارس استان ۸۰ زمین چمن مصنوعی و ۱۲ سالن ورزشی ایجاد شد و امسال نیز کلنگ خوابگاه دانش‌آموزی ۵۰۰ نفری در مجموعه ورزشی شهدای دانش‌آموز استان با اعتباری بیش از هزار میلیارد ریال (۱۰۰ میلیارد تومان) به زمین زده می‌شود.

بیشتر بخوانید

روزی برای معلم+فیلم

محسن حسین‌میرزایی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این همایش گفت: معلمان درس ارزشمند در مسیر زندگی و روشنی بخش زندگی برای دانش‌آموزان هستند.

وی افزود: معلمان در تربیت نیروی انسانی و نیروی کار برای آینده کشور نقش مهم و اثرگذار دارند.

حسین‌میرزایی گفت: ایران اسلامی و استان به پیشرفت و تعالی نخواهد رسید، مگر اینکه به این باور برسیم وحدت، وفاق و همدلی رمز پیشرفت و تعالی است.

وی ادامه داد: معلمی شغل نیست، معلمی یک هنر است و قدرشناسی از معلمان ضروری است و توجه به آموزش و پرورش توجه به آینده خود، استان، کشور و فرزندانمان است.

در این همایش از جعفر عالیپور، سلمان رستمی از معلمان نمونه کشوری، سیده سارا بخشایش معلم نمونه، فرخنده رحیمی در بخش کیفیت بخشی، فاطمه نجفی معاون نمونه استان، مریم توکلی مربی پرورشی نمونه از کوهرنگ، اکرم پیرایش مراقب سلامت، فرشاد احمدی، مشاور نمونه استان، مرجان مدرس آموزگار نمونه استثنایی و همچنین معلمان نمونه منطقه‌ای تقدیر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • تجلیل از ۵۳ معلم نمونه چهارمحال و بختیاری
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • همایش تجلیل از سفیران معروف
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه