Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@03:09:54 GMT

زنگ خطر خشک شدن 79 هکتار از زمین‌های کشاورزی البرز

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۵۹۱۷

زنگ خطر خشک شدن 79 هکتار از زمین‌های کشاورزی البرز

علی حدادی، نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی، صبح امروز در شورای برنامه ریزی و توسعه استان البرز که در سالن شهدای استان البرز برگزار شد، گفت: توسعه و گسترش ظرفیت‌های استان البرز به بهبود فضای علمی و پژوهشی کشور و استان کمک خواهد کرد.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه غرب استان البرز بارگذاری جمعیت را در پیش داریم که بدون شک پتانسیل خوبی به شمار می‌رود، اظهار کرد: این منطقه البرز می‌تواند در حوزه تولید و صنعت نقش پررنگی ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس در بخش دیگری با اشاره به اینکه فاصله بین دانشگاه و تولید باید با پژوهش و تحقیقات کم تر شود، یادآور شد: شرکت‌های دانش بنیانی که امروز در استان وجود دارد رتبه خوب کشوری را از آن خود کرده است اما متاسفانه در امر بودجه شرایط مساعدی نداریم.

حدادی تصریح کرد: انتظار داریم توزیع اعتبار عدالت محور باشد تا بتوانیم برای نهادهای مهم و تأثیرگذار استان در بحث علمی و پژوهشی بودجه کافی داشته باشیم.

وی خطاب به وزیر علوم افزود: درخواست می‌شود که دستور بدهید به موضوع مهم توزیع بودجه برای مراکز استان البرز دقت نظر کافی و وافی وجود داشته باشد تا در موضوع سند نوآوری و سرمایه گذاری بتوان آینده خوبی ترسیم کرد.

این مقام مسؤول در بخش دیگری به مشکل جدی کم آبی در استان اشاره کرد و یادآور شد: در حوزه‌های انتخابی نظرآباد، ساوجبلاغ و طالقان برای امر کشاورزی مسئله کم آبی آزار دهنده است. در این امر کمبود  داریم و تغذیه مصنوعی بازدهی خوبی ندارد.

قتل عام 300 درخت در نظرآباد/داستان پلمب 600 چاه آب

وی با اشاره به پلمب یک چاه آب در شهرستان نظرآباد، تصریح کرد: این اقدام منجر به خشک شدن 300 هزار نهال درخت می‌شود؛ برنامه ریزی شده است که 600 چاه دیگر را پلمب کنند که برخی از این‌ها حدود 70 سال عمر دارند، این قبیل اقدامات محیط زیست و زمین‌های کشاورزی ما را تهدید می‌کند و انتظار داریم مقابله جدی صورت گیرد

به گفته نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان 80 هکتار زمین کشاورزی در حوزه‌های انتخابی وجود دارد که دبی آب در نظر گرفته برای آن‌های یک هکتار است، با این تفاسیر 79 هکتار دیگر در حال خشک شدن هستند.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: علی حدادی نماینده مجلس طالقان نظرآباد ساوجبلاغ آب چاه آب استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۵۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد

رئیس جهاد کشاورزی مازندران از اجرای تجهیز و نوسازی ۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان بین ۲۱۰ هزار هکتار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی عصر امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در برنامه زنده رادیویی «رادیو سراسری گفت‌وگو» با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری این استان اظهار کرد: بزرگترین طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری مازندران در شهرستان آمل در حال اجراست.

وی با بیان اینکه تجهیز اراضی با محوریت اراضی شالیزاری در حال اجراست و متوسط مالکیت اراضی شالیزاری ۰.۷ هکتار است، تاکید کرد: تجهیزات و امکانات در اختیار این مزارع قرار ندارد و ابعاد قطعات مهندسی شده و هندسی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به حرکت کشاورزی به سمت اقتصادی و هوشمندانه، باید اراضی کشاورزی ما اقتصادی و مهندسی شده باشد، اظهار داشت: این طرح با الگوگیری از کشور ژاپن در ایران اجرا شد و یک نظام تحویل و مدیریت آب با محوریت آب و آبیاری و زهکشی اراضی در هر یک از قطعات اجرایی شد که مصرف نهاده‌ها را مدیریت بهینه می‌کند و انقلابی در مدیریت مزارع به‌وجود می‌آورد.

مؤمنی این طرح را زیرساختی و مهم دانست و گفت: از ۲۱۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان ۶۰ هزار هکتار تاکنون تجهیز و نوسازی شد و سرعت اجرای این پروژه با توجه به محدودیت منابع کند است و باید با جدیت و شتاب بیشتری دنبال شود.

وی با بیان اینکه به دنبال توسعه و ارتقا این طرح هستیم که بتوانیم سامانه‌های کم فشار آبیاری و انتقال آب با لوله را هم در این طرح اجرا کنیم، تصریح کرد: آب‌بندان را در بالادست مزارع و در پایین دست مزارع نیز بازچرخانی آب را داریم تا منجر به کاهش تلفات آب را داشته باشیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه با توجه به اینکه انتقال آب و زهکشی اراضی در مزارع سنتی اراضی شالیزاری وجود نداشت طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری به صورت کامل و با همه ملحقات طرح در روستای نوایی محله فریدون‌کنار اجرایی شد، خاطرنشان کرد: این طرح به عنوان یک پایلوت ملی است تا در جایگاه یک کار ترویجی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 750896

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • قول وزیر نیرو برای رها کردن بخش دیگری از حق آبه قزوین از سد طالقان
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ