Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی اکبر شکارچی روز پنجشنبه در نخستین دوره جایزه ملی عارف در قزوین با تقدیر از برگزاری این جشنواره افزود: گرامیداشت بزرگ مردی چون عارف قزوینی که در تلخ کامی روزگار اندوهی عمیق کشیده بود جای بسی خوشحالی است .
 وی اظهار داست : عارف قزوینی هم دوره بسیاری از بزرگان بوده است، افرادی که زیر تیغ بودند و گلایه هم کردند ولی جادویی که عارف قزوینی انجام داد استفاده از موسیقی بود و توانست صدای اعتراض خود را در این قالب به گوش برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شکارچی تصریح کرد: همه مردم به خاطر شعر و موسیقی عارف فقط به او اعتماد داشتند و نفس جادویی او در کنار ذهن خلاق و آزاده و مبارز او با هم در اثربخشی موسیقی آگاه بوده است.
این استاد موسیقی افزود: زمانی که در دوره رضاشاه لرها و بختیاری ها قیام کرده بودند به شاه خبر رسید که شاهنامه توانسته است مردم را با روحیه دلیر بودن آشنا کند و همین حس مبارزه و استقلال طلبی در وجود آنها رخنه کرده است که در نهایت به ممنوعیت مطالعه شاهنامه انجامید.
وی گفت: اشعاری که عارف قزوینی سروده است تا زمانی که حق و باطل وجود دارد، تا زمانی که روزگار روزهای بد و خوب دارد و انسان ها در مقابل یکدیگر هستند تازگی دارد و میتواند با زمان خود ارتباط برقرار کند و عارف این را خوب دانسته بود و برتر از همه هم دوره های خود این کار را انجام داد.
این استاد پیشکسوت موسیقی خاطرنشان کرد: عارف خون دل کشید و زهر و سختی هایی که در دل خود داشت را به زیباترین کلام به موسیقی پیوند داد.
شکارچی اضافه کرد: درود بر شما که چنین حرکت عظیمی را شروع و مسیری ایجاد کردید برای شناسایی بزرگان این حوزه و تولید آثاری ارزشمند که بسیار پر قدرت و تاثیر گذار است و تداوم این حرکت مطمئنا بسیار اثربخش خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: این علاقمندی ایجاد شده، قطعا صدها عارف قزوینی برای نسل های بعدی ما خلق خواهد کرد.
در ادامه این مراسم از علی اکبر شکارچی نوازنده و مدرس کمانچه و استاد موسیقی کشور  تجلیل به عمل آمد .
ابوالقاسم عارف قزوینی متولد ۱۲۵۹ خورشیدی در شهر قزوین شاعر، ترانه‌سرا، تصنیف‌ساز و موسیقی‌دان نامدار ایرانی بود که در مبارزه‌ ملت ایران برای تحقق مشروطیت با استفاده از ترانه‌های سیاسی و اجتماعی خود نقش مهمی را در آگاهی و بیداری افکار عمومی ایفا کرد.
جشنواره جایزه ملی عارف با همکاری دفتر امور موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن موسیقی ایران، خانه موسیقی ایران، استانداری و شهرداری و سازمان برنامه و بودجه استان قزوین برگزار می‌شود.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کنسرت موسیقی هنرمندان استان قزوین موسیقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کنسرت موسیقی هنرمندان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کنسرت موسیقی هنرمندان استان قزوین موسیقی اخبار کنکور عارف قزوینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۱۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور

با حضور معاون علمی رییس جمهور جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد برتر شاگردپروری اعطا شد.

به گزارش ایسنا، اعطای جایزه شیخ مفید اقدام جدید معاونت علمی است که قرار است به اساتید برتر شاگردپرور که بیشترین زمان خود را صرف رسیدگی به امور دانشجویی از جمله در حوزه‌های آموزشی، هدایت شغلی، رفع مشکلات آنها می‌کنند.

این جایزه شامل یک بسته حمایتی یک میلیارد تومانی است که از سال جاری به ۱۰۰ استاد برتر در حوزه شاگردپروری اعطا شد و قرار است این جایزه به صورت سالانه به استادان منتخب شاگرد پرور اعطا شود.

این جایزه به نام شیخ مفید است؛ محمد بن محمد نعمان ملقب به شیخ مفید و معروف به ابن المعلم، فقیه و متکلم و از علمای برجستهٔ شیعه سده چهار هجری قمری بود که مکتب کلامی شیعه را توسعه داد. 

وی در روز یازدهم ذی القعده سال ۳۳۶ یا ۳۳۸ قمری در قریه "سویقه ابن بصری" از توابع "عکبری" در ۱۰ فرسنگی شمال بغداد، نزدیک شهر(دجیل) در یک خانواده اصیل و عمیق در مذهب تشیع به دنیا آمد و از آنجا که پدر او شخصی پارسا و مذهبی بود و به تعلیم و تربیت اشتغال داشت، شیخ مفید تحصیل را از سن کودکی آغاز کرد و از محضر بیش از ۷۰ نفر از بزرگان بهره علمی برد.

در مراسم اعطا جایزه شیخ مفید دکتر محسن شاهمرادی مدیر کل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان با گرامیداشت روز معلم و استاد، برگزاری این مراسم را نقطه عطفی در بزرگداشت مقام معلم و استاد دانست و اظهار کرد: در نظام آموزشی حلقه مفقوده‌ای وجود داشت که با اجرای این طرح و به برکت نام شیخ مفید اقدام به شناسایی استادانی می‌شود که به امر شاگرد پروری پرداخته‌اند.

شاهمرادی، با تاکید بر اینکه ما باید به هویت اصلی خود بازگردیم، یادآور شد: اجرای این طرح حتما برکاتی برای کشور خواهد داشت و جایزه شیخ مفید جایزه‌ای است که برگزیدگان از انتخاب خود خبر ندارند و به انتخاب نخبگان برگزیده می‌شوند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • استاد موسیقی شمال خراسان را بهتر بشناسیم
  • رونمایی از تندیس رویداد جایزه استاد مویدی
  • هنرمند پرآوزاه موسیقی خراسان شمالی درگذشت
  • ششمین دوره مسابقات حافظان قرآن استان بوشهر در جزیره شیف برگزار شد
  • نخستین رویداد جایزه « استاد مویدی» برگزار شد
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور
  • تقدیر از ۱۰۰ استاد در نخستین دوره اعطای جایزه شیخ مفید
  • تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور در اولین دوره اعطای جایزه «شیخ مفید»
  • دومین نمایشگاه صنعت موسیقی برگزار می‌شود