Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، نتایج این مطالعه نشان می دهد، افرادی که بطور منظم گوشت مصرف می کنند نسبت به افرادی که از مصرف فرآورده های دامی پرهیز می کنند یا مصرف آنها را  جیره بندی می کنند، بیشتر دچار بیماری های مزمن سلامتی می شوند.   مصرف بالاتر گوشت فراوری شده و فراوری نشده خطر بروز بیماری ایسکمی قلب، ذات الریه، بیماری دیورتیکولی روده، پولیپ روده، دیابت افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مصرف زیاد گوشت مرغ با افزایش خطر بروز رفلاکس معده مری، ورم معده، التهاب دوازدهه، بیماری دیورتیکولی روده، بیماری صفراوی و دیابت مرتبط است.    این مطالعه که توسط محققان دانشگاه «آکسفورد» انجام شد، نشان داد، هر ۷۰ گرم افزایش در مصرف روزانه گوشت - چه به صورت فرآوری شده و یا فرآوری نشده -  خطر ابتلا به بیماری قلبی را ۱۵ درصد، خطر ابتلا به دیابت را ۳۰ درصد و خطر ابتلا به ذات الریه را تقریبا ۳۱ درصد افزایش می دهد.   همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، خطرات رژیم غذایی مملو از گوشت در مورد گوشت مرغ ها نیز وجود دارد ، بطوری که هر ۳۰ گرم افزایش مصرف روزانه گوشت مرغ خطر ابتلا به دیابت را ۱۴ درصد افزایش می دهد.
یک برگر حدود ۱۱۳ گرم گوشت گاو و یک بال مرغ حاوی حدود ۳۰ گرم گوشت است.   داده های حدود نیم میلیون انگلیسی که در این مطالعه که ۱۰ سال بطور انجامید، نشان داد افرادی که هفته ای سه بار گوشت می خوردند، بیشتر احتمال داشت که سیگار بکشند، چاق شوند و نیز میوه و سبزیجات به میزان کافی مصرف نکنند.   با این حال نویسندگان این مطالعه اظهار داشتند بیشتر مشکلات مرتبط با مصرف گوشت و سلامتی با در نظر گرفتن «شاخص جرم بدنی» (بی.ام.آی) کاهش می یابد. این موضوع ارتباط میان مصرف گوشت و بروز مشکلات سلامتی در افراد چاق یا دارای اضافه وزن که به میزان استاندارد گوشت می خورند؛ را بیان می کند.    در نتیجه ، دشوار است بگوییم که چه میزان مصرف گوشت با بروز نگرانی هایی در مورد سلامتی بطور مستقیم ارتباط دارد. توضیح دیگری که در ارتباط با مصرف گوشت و بروز مشکلات سلامتی می توان ارائه داد این است که افرادی که گوشت مصرف می کنند، چربی بیشتری دارند و بنابراین بیشتر در معرض خطر ابتلا به این مشکلات سلامتی هستند.   محققان حدس می زنند که گوشت قرمز فراوری شده و فراوری نشده به دلیل اینکه منبع اصلی اسیدهای چرب اشباع هستند، خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهند.   صندوق جهانی سرطان توصیه می کند که افراد باید مصرف گوشت قرمز خود را باید در کل به حدود ۳۵۰ گرم تا ۵۰۰ گرم در هفته محدود کنند و به ندرت گوشت فراوری شده مصرف کنند و یا اصلا مصرف نکنند. 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: محققان ابتلا به ۹ بیماری خطر ابتلا مصرف گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۳۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت بعضی اقلام پروتئینی (مرغ، گوشت قرمز شامل گوسفند و گوساله) در بازارهای روز کوثر اصفهان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، قیمت بعضی اقلام پروتئینی (مرغ، گوشت قرمز شامل گوسفند و گوساله) امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در بازارهای روز کوثر اصفهان به شرح جدول زیر است:

کد خبر 748248

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • قیمت گوشت قرمز، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام