Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ پروژه آب‌شیرین‌کن ۲۸هزار متر مکعبی سیراف ـ جم برای تامین آب شرب شهرها و روستاهای شهرستان جم در جنوب استان بوشهر با سرمایه‌گذاری ۲۲۵میلیارد تومان فاز نخست آن قبل از تابستان وارد مدار تولید می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، تامین آب آشامیدنی شهرها و روستاهای یکی از اولویت‌های مسئولان استان بوشهر که در این راستا طرح‌ها و پروژه‌های مختلفی در شهرها و روستاها در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام مسئولان شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر بیش از 80 درصد منابع آب شرب استان بوشهر در 2 استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد است و در این راستا سد کوثر یکی از منابع تامین کننده آب شرب استان بوشهر است.

پروژه‌های آب‌شیرین‌کن به ظرفیت تولید روزانه 150 هزار مترمکعب در دستور کار شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر قرار گرفته که اکنون 33 هزار و 500 متر مکعب آب از این پروژه‌ها تولید و وارد شبکه آبرسانی می‌شود.

اکنون پروژه‌های آب‌شیرین‌کن به ظرفیت‌های مختلف در شهرها و روستاها در 13 سایت در حال اجرا است که بخشی از این پروژه‌ها قبل از فصل تابستان وارد مدار تولید می‌شود.

یکی از این پروژه‌ها، آب‌شیرین‌کن 28 هزار متر مکعبی سیراف - جم برای تامین آب شرب شهرها و روستاهای شهرستان جم در جنوب استان بوشهر است.

 مدیر دفتر سرمایه‌گذاری و تجهیز منابع مالی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در جریان بازدید مدیر کل دیوان محاسبات این استان از پروژه آب‌شیرین‌کن سیراف جم با بیان اینکه این پروژه دارای پیشرفت 50 درصدی است اظهار داشت: در اجرای پروژه آب‌شیرین‌کن 28 هزار مترمکعبی سیراف جم بخش خصوصی افزون بر 225 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌کند.

 ایمان دلاوری با بیان اینکه بخشی از این سرمایه‌گذاری از طریق تسهیلات بانکی تامین می‌شود خاطر نشان کرد: برای پرداخت 70 میلیارد تومان تسهیلات بانکی از محل تبصره 18 قانون بودجه هماهنگی‌های لازم انجام شده و به‌زودی پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به تامین بخشی دیگر از این سرمایه‌گذاری از محل خرید تضمینی آب تولیدی گفت: از این محل تاکنون 30 میلیارد تومان پرداخت شده است.

پروژه‌های شیرین‌سازی آب دریا در استان بوشهر به ظرفیت 100هزار مترمکعب اجرا شد ‌‌100 میلیارد تومان برای تکمیل آب‌شیرین‌کن سیراف جم اختصاص یافت + فیلم فاز نخست پروژه‌های آب شیرین‌کن بوشهر و سیراف -جم وارد مدار تولید می‌شود

مدیر دفتر سرمایه‌گذاری و تجهیز منابع مالی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از وارد مدار تولید شدن فاز نخست این پروژه قبل از فصل تابستان خبر داد و بیان کرد: اکنون ابنیه، مخزن ذخیره آب، چاه‌ها و تجهیزات ساخت داخل پروژه آب‌شیرین‌کن سیراف - جم رو به تکمیل است.

دلاوری، اجرای خط انتقال آب این پروژه را یکی دیگر از طرح‌ها دانست و اشاره به اینکه این خط انتقال آب در مرحله پایانی است افزود: فاز نخست پروژه آب‌شیرین‌کن سیراف - جم به ظرفیت روزانه 10 هزار مترمکعب است که تلاش می‌شود قبل از تابستان وارد مدار بهره‌برداری شود.

وی با بیان اینکه پروژه آبرسانی جم در سه بخش آب‌شیرین‌کن، خط انتقال و برق‌رسانی اجرا شده است گفت: با تکمیل این پروژه، آب شهرهای جم، 34 روستا و شهرک‌های اقماری در شهرستان جم تامین می‌شود

مدیرکل دیوان محاسبات استان بوشهر هم با قدردانی از  تلاش شرکت آب و فاضلاب در اجرای طرح‌های آبرسانی تاکید کرد: تلاش همه جانبه شرکت آبفای استان بوشهر در حل مشکلات آبرسانی شهرها و روستاهای استان ستودنی است که برای تسریع در اجرای این پروژه‌ها حمایت‌های انجام می‌شود.

ابراهیم مرادیان بر حل مسائل و مشکلات پروژه‌ آب‌شیرین‌کن سیراف - جم تاکید کرد و افزود: اداره کل دیوان محاسبات استان بوشهر به منظور رفع مشکلات و تسریع در اجرای پروژه‌های آبرسانی آمادگی کامل خود را در چارچوب قوانین و مقررات دارد.

وی، با بیان اینکه پروژه‌‌های آبرسانی از اهمیت بالایی برخوردار هستند خاطر نشان کرد: تامین آب شرب یکی از مطالبات مهم و به‌حق مردم استان بوشهر است که تحقق این خواسته در اولویت برنامه‌ها قرار دارد و از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌شود.

مدیرکل دیوان محاسبات استان بوشهر بر تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آبرسانی تاکید و بیان کرد: برای حل مشکل سرمایه‌گذار پروژه آب‌شیرین‌کن سیراف - جم پیگیری‌های لازم انجام می‌شود تا این پروژه بر اساس برنامه تعیین شده تکمیل و مشکل تامین آب مردم شهرستان جم برطرف شود.

انتهای پیام/190/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر پروژه آب شیرین کن سیراف وارد مدار تولید می شود شهرها و روستاهای دیوان محاسبات میلیارد تومان سرمایه گذاری پروژه ها پروژه های آب شهرستان جم فاز نخست تامین آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۲۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود

تین نیوز

شرکت کل راه آهن عراق موعد آغاز اجرای پروژه جاده توسعه را اوایل سال 2025 اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از الصباح، یونس خالد الکعبی، مدیرکل این شرکت گفت که پروژه جاده توسعه، پروژه ای بزرگ و عظیم است و بیش از 66 درصد از طراحی های راه آهن و 50 درصد از طراحی های مسیر زمینی آن انجام شده است.

وی افزود که بررسی خاک حدود هزار کیلومتر با میزان انجام کار 89 درصد در مناطق شمال بغداد تا مرزها و 85 درصد از جنوب بغداد تا فاو انجام شده است.

الکعبی به موافقت 7 استان که آخرین آن صلاح الدین بود با مسیر عبور جاده توسعه اشاره کرد و گفت که تنها موافقت بصره، کربلا و دهوک باقی مانده است.

مدیرکل شرکت راه آهن عراق گفت که در نشست های آتی با ترکیه، مسائل فنی که بسیار شده، مطرح خواهد شد و این مسائل به تفاهمات و توافق بر سر همه جزئیات با پیشرفت کار در این پروژه نیاز دارد.

پروژه جاده توسعه که اواخر ماه مه گذشته توسط محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق اعلام شد، شامل مسیری زمینی و ریلی از عراق به ترکیه و بنادر آن است.

این مسیر از بندر فاو در بصره آغاز می شود و برنامه ریزی شده تا متشکل از یک جاده و راه آهن به طول یک هزار و 200 کیلومتر داخل خاک عراق و اتصال آن به شبکه ریلی ترکیه است.

بودجه این پروژه حدود 17 میلیارد دلار برآورد شده و در 3 مرحله اجرا می شود. مرحله نخست سال 2028 مرحله دوم سال 2033 و مرحله پایانی نیز سال 2050 تکمیل می شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • پیکر شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال وارد بوشهر شد
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های راهداری در استان بوشهر تخصیص یافت
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری