Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده، ولی فقیه در خراسان جنوبی در نامه‌ای از وزیر علوم خواستار لغو ادغام دانشگاه بیرجند با دانشگاه صنعتی بیرجند شد.

به گزارش برنا خراسان جنوبی،  متن نامه نماینده، ولی فقیه در خراسان جنوبی به دکتر منصور غلامی  وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به شرح ذیل است:
احتراماً همانگونه که مستحضرید از جمله افتخارات و دستاورد‌های انقلاب شکوهمند اسلامی به کارگیری نخبگان علمی جوان مجهز به سلاح ایمان و علم است که مایه مباهات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌باشند؛ لذا صیانت از دستاورد عظیم آموزش عالی و تحقق عدالت آموزشی در نقاط مختلف کشور و خصوصا مناطق کم برخوردار به عنوان یکی از مهمترین رسالت‌های مدیران کشور باید مورد اهتمام ویژه واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایان ذکر است مقام معظم رهبری از بیرجند بعنوان شهر علم و ایمان یاد نموده اند و این استان مفتخر به دو هزار شهید در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و همچنین مهد بزرگانی همچون آیت الله سیدحسن تهامی، آیت الله آیتی، آیت الله عارفی، آیت الله هادوی و پدران بزرگ علمی و ادبی از قبیل دکتر شکوهی، دکتر معتمدنژاد و دکتر گنجی می‌باشد؛ که این نشان از استعداد‌های انسانی بالای این خطه و توجه مردمان آن به مسئله تربیت نیروی انسانی کارآمد و متعهد است.

جناب آقای دکتر غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، مستحضر هستید که دانشگاه صنعتی بیرجند در سال ۱۳۸۶ با ارتقاء دانشکده صنایع و معادن بیرجند و با هدف تحقق بخشیدن به آموزش و پژوهش و تربیت نیرو‌های انسانی متعهد و متخصص بومی؛ برای رفع نیاز‌های محلی و منطقه‌ای با بهره‌گیری از توانایی‌های علمی، تحقیقاتی و ایجاد قطب کیفی آموزش عالی برای جذب افراد مستعد بعنوان تنها دانشگاه صنعتی شرق کشور اعلام موجودیت کرد.    در حال حاضر این دانشگاه ضمن داشتن ردیف بودجه مستقل و با جذب حدوداً ۷۰ عضو هیات علمی دانش آموخته از دانشگاه‌های برتر داخل و خارج کشور و پذیرش بیش از ۲۵۰۰ دانشجو در رشته‌های فنی و مهندسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد توانسته است نقش موثری در تقویت زیرساخت توسعه‌ای استان خراسان جنوبی ایفا کند.

بنا بر گزارش‌های دریافتی طی بیش از یک دهه فعالیت، این دانشگاه توانسته است معیار‌ها و شاخص‌های کیفی آکادمیک از جمله تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های آموزشی، ساختمان‌های آموزشی، خوابگاه‌های دانشجویی و سرانه‌های ورزشی و فرهنگی را ارتقاء بخشد و ظرفیت‌هایی نظیر انجام طرح‌های پژوهشی برون دانشگاهی توسط اعضای محترم هیأت علمی (پیوست شماره ۲)، مشارکت دانشجویان و اساتید در رویداد‌های دانش بنیان و نوآورانه و همچنین جشنواره‌های فرهنگی حرکت و رویش، ارتقاء مرتبه تعداد قابل توجهی از اعضای هیأت علمی جوان این دانشگاه در مدت زمان کوتاهی به دانشیاری، سرانه قابل قبول پذیرش دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری را به عنوان سندی پر افتخار به منصه ظهور برساند.

طی روز‌های اخیر، مسئله الحاق دانشگاه صنعتی بیرجند به دانشگاه بیرجند با عنوان "دانشگاه بیرجند- پردیس صنعتی بیرجند" موجی از نگرانی‌ها را در این مقطع حساس بوجود آورده است. با عنایت به اینکه براساس نظر اکثریت اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند و دیگر کارشناسان حوزه آموزش عالی و از طرفی در مقطع کنونی طرح مذکور به صورت شتاب زده در حال پیگیری است و متأسفانه بدون انجام کار کارشناسی دقیق و عدم توجه به پیوست‌های فرهنگی، اجتماعی، علمی و اقتصادی ناظر بر زیست بوم استان خراسان جنوبی، با شتابزدگی مبهمی طی نامه به شماره ۲۸۳۳۷۶/۲ مورخ 9 اسفند 99 از سوی معاون آموزشی وزارت علوم خطاب به رئیس محترم دانشگاه بیرجند، دستور الحاق دانشگاه صنعتی بیرجند به دانشگاه بیرجند ابلاغ شد (پیوست شماره ۱) که با وعده معاون محترم پژوهش وزارت عتف در دانشگاه صنعتی بیرجند نیز منافات دارد.

اینکه تنها دانشگاه صنعتی شرق کشور با قابلیت تبدیل شدن به قطب علمی و بستر برنامه‌های توسعه‌ای در شرق کشور مورد بی‌مهری مسئولان قرار گرفته و در حال الحاق و انحلال است، خسرانی بر فعالیت‌های تحقیقاتی نخبگان این دانشگاه است و با توسعه و پیشرفت متوازن عدالت آموزشی تضاد شدید دارد. انتظار است که پیش از اجرای طرح‌های راهبردی در استان‌ها که قراراست سبب فعل و انفعالات گوناگونی گردد؛ اولا با پیوست‌های فرهنگی، علمی، سیاسی و پدافند غیرعامل و ثانیا با برگزاری نشست‌های علمی با صاحب نظران بومی استان باشد تا زمینه اشکالات بومی و اقتضائات منطقه‌ای به خوبی در آن لحاظ گردد. در حال حاضر اجرای طرح مذکور با توجه به نگرانی‌های گسترده اعضای محترم هیأت علمی و جوانان این شهر منجر به بی‌انگیزگی و دلسرد نمودن آنان شده است.

در پایان از جناب عالی که بحمدالله نسبت به ظرفیت‌های والای علمی این استان مطلع هستید، انتظار داریم که دستور لغو طرح مذکور را صادر فرمایید و با تأکید بر بهره گیری از نظرات و پیشنهادات اعضای محترم هیأت علمی، خبرگان فرهیخته و بومی منطقه و هماهنگی و مشورت با مدیران محترم ارشد اجرایی استان، نمایندگان محترم مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی و ریاست و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند راهکار‌های لازم جهت حفظ این ظرفیت عظیم و مولد را احصاء و اقدامات لازم را در جهت کارآمد سازی آموزش عالی استان خراسان جنوبی معمول فرمایید.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه برای اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند دانشگاه بیرجند خراسان جنوبی آموزش عالی آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۶۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات مهم سفر رئیس‌جمهور به لرستان اجرایی نشد

نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه مصوبات مهم سفر رئیس‌جممهور به این استان اجرایی نشده‌است، تأکید کرد: ویژه‌دیدن لرستان محقق نشده‌است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی، عصر امروز، در جلسۀ تکریم و معارفه استاندار لرستان گفت: پذیرش مسئولیت در نگاه اسلام سخت‌گیرانه است و هر مسئول باید پاسخ‌گوی اقدامات خود باشد.

او با بیان اینکه لرستان با وجود ظرفیت‌های فراوان، منابع طبیعی و خدادادی و نیروهای انسانی متعهد به‌علت برخی دلایل درونی و بیرونی در محرومیت به‌سر می‌برد، اضافه کرد: این استان با وضعیت مطلوب فاصله دارد.

نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه وضعیت این استان امروز همانند یک بیمار است که نیاز به درمان دارد، یادآور شد: ما باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا وضعیت اشتغال در لرستان بهبود یابد.

شاهرخی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به لرستان در آذرماه 1400 متذّکر شد: آیت‌الله رئیسی در این سفر گفت که ما اشتغال این استان را با نگاه ویژه دنبال می‌کنیم، اما این ویژه‌بودن طبق مشاهدات میدانی ما محقق نشده‌است.

او با تأکید به وجود 35هزار میلیارد تومان صنایع راکد در لرستان، بیان کرد: ما این صنایع راکد را از بس تکرار کرده‌ایم که دیگر مشمئزکننده است.

نماینده ولی فقیه در لرستان با ذکر اینکه احداث سد گاوشمار معطل مادۀ 23 است، خاطرنشان کرد: استاندار باید ماه‌ها تلاش کند تا ثابت کند که مسیر راه‌آهن دورود به خرم‌آباد جزو مصوبات سفر رئیس‌جمهور است.

شاهرخی یادآور شد: آیت‌الله رئیسی در سفر به لرستان گفته بود که صدای قطار باید در این استان شنیده شود، اما تلاش مسئولان باید برای مقدمات اجرای این مصوبات باید همچنان به نتیجه نرسد.

او با بیان اینکه عدم اجرای مصوبات سفر رئیس‌جمهور به نارضایتی مردم منجر می‌شود، اضافه کرد: استاندار جدید باید این مشکلات را با همکاری وسیع رفع کند.

نماینده ولی فقیه در لرستان با تأکید به ناتمام‌بودن هتل صخره‌ای خرم‌آباد، برج‌های دوقلو و پادگان 07، اعلام کرد: اگر این پروژه‌ها به بهره‌برداری نرسد ممکن است بار دیگر شاهد تودیع و معارفۀ استاندار دیگری باشیم.

شاهرخی گفت: اگر علل بیرونی عقب‌ماندگی لرستان رفع شود ما نیز علل درونی را برطرف می‌کنیم و انتظار داریم که نگاه دولت به این استان تغییر یابد.

او با اشاره به فرسودگی صنایع در لرستان، تأکید کرد: عده‌ای برای ایجاد صنایع در این استان وام به یورو و دلار دریافت کردند، اما این پروژه‌ها را نیمه‌تمام رها کردند.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • گسترش اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه / اعتصاب اعضای هیئت علمی دانشگاه تگزاس
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • توصیه نماینده ولی فقیه به فرماندار کاشان
  • رابطه بین دانش و صنعت تقویت شود
  • ارشاد مدیران در جلسه درس اخلاق
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • مصوبات مهم سفر رئیس‌جمهور به لرستان اجرایی نشد
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • توصیه نماینده ولی فقیه در هرمزگان در رابطه با مدیریت مصرف