Web Analytics Made Easy - Statcounter

همتی بر برقراری ارتباط دائم با دانشگاه ها، گروه های دانش بنیان و متخصصان به منظور مشارکت در تولید و ساخت قطعات مورد نیاز واحدهای تولیدی تأکید کرد و گفت: بهره گیری از توان شرکت های دانش بنیان برای کاهش وابستگی به کالاهای وارداتی امری ضروری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، « فریدون همتی » امروز در آیین آغاز بکار دومین نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و جهش تولید در هرمزگان، با اشاره به شناسایی ظرفیت ها و احصاء کالاهای وارداتی توسط وزارت صمت، افزود: در گام بعدی باید وزارت خانه ها متناسب با استعدادهای موجود در کشور، نسبت به کاهش گام به گام واردات با مشارکت شرکت های دانش بنیان، دانشگاه ها و با استفاده از توان متخصصان داخلی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

وی با بیان اینکه این نمایشگاه ابتکاری با همت سازمان صنعت، معدن و تجارت، دانشگاه ها و پارک علم و فناوری برای دومین سال متوالی اجرایی می شود، گفت: با توجه به ضرورت معرفی و تأمین نیازمندی های واحدهای تولیدی در بخش های مختلف، این نمایشگاه باید به صورت دائمی با تولی گری سازمان صمت در هرمزگان دائر شود.

 
استاندار هرمزگان عنوان کرد:  با اقدام خوب وزارت صمت، واردات 45میلیارد دلار کالا، خدمات و قطعات در بخش های مختلف احصاء شده که بیشترین واردات شناسایی شده در حوزه وزارت جهاد کشاورزی و  وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

 
وی با تأکید بر برقراری ارتباط دائم با دانشگاه ها، گروه های دانش بنیان و متخصصان برای تولید و ساخت قطعات مورد نیاز واحدهای تولیدی، بیان داشت: تجربه سالیان اخیر نشان داده که هر جا در محدودیت و سختی بودیم و به‌واسطه تحریم ها، به کالاها و  قطعاتی که برای راه اندازی واحدها ضروری است دسترسی پیدا نکردیم، با دست توانای متخصصان داخلی بسیاری از این اقلام ضروری طراحی و به تولید انبوه رسیده است.

 
دکتر همتی با تأکید بر حمایت از ریل گذاری سازنده و پایه ای در کشور برای استفاده از توان متخصصان و مهندسان داخلی، تصریح کرد: ایجاد این توانمندی علاوه بر کاهش وابستگی به ارز برای واردات کالاها، در تقویت باور ملی، ایجاد روحیه سازندگی و همچنین تقویت بخش تولید در کشور اثرگذار است.

 
وی افزود: صنایع دریایی یکی از نیازهای اصلی هرمزگان است که باید جهشی جدی در زمینه تولید قطعات این بخش صورت بگیرد.

 
استاندار هرمزگان ضمن قدردانی از سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، دانشگاه ها، پارک علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان به منظور شکل دهی این حرکت ابتکاری برای کاهش نیازهای وارداتی، اظهار امیدواری کرد با تحقق هدف گذاری مهم این نمایشگاه، بخش عمده نیازهای واحدهای مختلف تولیدی و صنعتی در کشور مرتفع شود.

 
این نمایشگاه از امروز ۱۶ اسفندماه به مدت سه روز با هدف ارائه نیازمندی‌های صنایع کشور در گروه های هدف که در حال حاضر از طریق واردات تامین می‌شود، فعالیت خود را آغاز کرده است.

 

۲۸واحد صنعتی، بزرگ و فرادستی صنایع معدنی فلزی و غیرفلزی،  صنایع دریایی و نفت، گاز و پتروشیمی و صنایع کوچک در فضایی نزدیک، کمبودها و نیازهای‌شان را به صورت مجازی به نمایش گذاشته اند.

 

علاقه مندان می توانند از طریق مراجعه به آدرس http://www.skyroom.online/ch/hmstp/smt  در پنل های تخصصی  شرکت کنند و امکان بازدید از نمایشگاه مجازی نیز از طریق آدرس Dpe.Hprmozgan.ac.ir فراهم شده است.

 

 

پایان پیام/711

منبع: شبستان

کلیدواژه: استاندار هرمزگان فریدون همتی شرکت های دانش بنیان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۰۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز

محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در جریان حضور وزیر نیرو در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزیر نیرو برای اطلاع از آخرین وضعیت تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور به منظور تولید برق پایدار و مطمئن طی پیک تابستان امسال از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران بازدید کرد.

مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد 180 پروژه تعمیراتی به ظرفیت 12 هزار و 800 مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته 16 هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج 80 میلیون یورو ارز از کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.

وی افزود: شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت 50 هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

در حاشیه بازدید وزیر نیرو، محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد.

دستگاه پرس گرم شینه‌های سیم‌پیچی استاتور ژنراتور نیروگاه‌های حرارتی و برقابی با همت و توانمندی مهندسان داخل کشور در کمتر از چهار ماه ساخته و بومی‌سازی شده است که ساخت این دستگاه مانع از خروج 900 هزار یورو از کشور شده است.

این دستگاه قابلیت کار به صورت 24 ساعته را دارد و قادر است روزانه حدود چهار عدد شینه ژنراتور یک واحد حرارتی 320 مگاواتی و یا هشت عدد شینه یک ژنراتور واحد 250 مگاواتی برقابی را با دقت دهم میلی‌متر پرس و آماده نصب در ژنراتور کند.

این محصول جزو اولین دستگاه‌های پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی است که به صورت تمام اتوماتیک در داخل کشور ساخته شده است و می‌تواند دما و فشار را به صورت همزمان کنترل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز