Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن کوشش‌تبار روز شنبه در نشست با شهرداران و اعضای شورای اسلامی شهرهای خراسان شمالی در بجنورد اظهار داشت: یکی از منابع برای شهرداری ها، استفاده از تسهیلات قرض الحسنه از این سازمان و بانک ها است؛ منابع دیگر استفاده از فرصت هایی که در فروش اوراق مشارکت وجود دارد و راهکار دیگر هم مشارکت در طرح های عمرانی با سرمایه گذاران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: شهرداران باید از فرصت های سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده کنند و در این زمینه تلاش برای مذاکره با سرمایه گذار دارای اهمیت است.

وی با بیان اینکه در شهر بجنورد، شاهد اتفاق خوب هستیم تصریح کرد: پروژه احیای مجموعه مفخم در مرکز این استان، به عنوان پروژه ای که به شهر و استان هویت می دهد دارای اهمیت است.  

مدیرکل امور اقتصادی و خدمات مالی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری های کشور گفت: قرار نیست به دنبال جذب سرمایه های بزرگ باشیم، می توان با جذب سرمایه های خرد و هدایت سرمایه های کم به عمران شهری، شاهد تحول در شهرها بود.  

وی با تاکید بر لزوم هم افزایی میان اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار افزود: خوشبختانه در این استان شاهد هم افزایی هستیم.  

کوشش تبار اظهار داشت: اصطکاک و کش و قوس ها، انرژی ها را هدر می دهد.  

مدیرکل امور اقتصادی و خدمات مالی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری های کشور گفت: اعضای شورای شهر و شهرداران باید از فرصت یک سال باقی مانده از عمر این دوره برای توسعه شهر استفاده کنند.  

خراسان شمالی ۲۴ شهر دارد.  

برچسب‌ها بجنورد خراسان شمالی شهرداری بجنورد سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد خراسان شمالی شهرداری بجنورد بجنورد خراسان شمالی شهرداری بجنورد سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور اخبار کنکور سازمان شهرداری شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۱۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر تلاش مسئولان برای تحقق شعار سال تأکید کرد

به‌گزارش خبرگزاری صدا وسیما خراسان شمالی، حجت الاسلام و المسلمین نوری در آیین عبادی - سیاسی این هفته نماز جمعه بجنورد گفت: مسئولان می‌توانند اعتبارات و تسهیلات بانکی را به سوی کار‌های تولیدی هدایت کنند و با حمایت‌های لازم زمینه‌های مشارکت مردم را فراهم کنند.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به روز کار و کارگر تأکید کرد: امروز کار کردن در جامعه ما چند ویژگی دارد که در وهله نخست اصل کار، عبادت است و کار کردن اگر برای کسب درآمد حلال باشد، مجاهدت در راه خداوند محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه کشور هم اکنون در جنگ اقتصادی به سر می‌برد، ادامه داد: دشمنان تحریم‌های اقتصادی مختلفی را علیه کشور اعمال کرده تا مسئولان و مردم را تحت فشار قرار دهد تا به اهداف خود برسند، بنابراین امروز انجام هر کار اقتصادی که تولید و رفع نیاز‌ها و بی‌نیازی به بیگانگان را به دنبال دارد، مجاهدت و جنگ علیه دشمنان است.
خطیب جمعه بجنورد در ادامه به روز معلم نیز اشاره کرد و گفت: معلم‌ها در تدریس و تعلم باید اخلاص داشته باشند و دانش‌آموز مورد توجه آنها قرار گیرد و اصل کار را بر تربیت دانش آموزان قرار دهند.
امام جمعه بجنورد گفت: اگر دانش‌آموزی روسری خود را بعد از پایان ساعت مدرسه و به هنگام خروج از مدرسه از سر گذاشت، آن معلم بداند که برای تربیت این دانش آموز کاری نکرده است.

دیگر خبرها

  • پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در بجنورد به مقصد «بش‌قارداش» برگزار شد
  • بر تلاش مسئولان برای تحقق شعار سال تأکید کرد
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • بنگاهداری بانک‌ها زنجیری به پای چرخ تولید
  • پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در بجنورد به مقصد «بش‌قارداش»
  • تهیه ۳۰۰۰ سند کاداستر برای املاک شهرداری قم
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان