Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@00:00:26 GMT

بازداشت پزشک قاتل

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۱۱۷۱

بازداشت پزشک قاتل

پلیس نیویورک دکتری را که باعث مرگ 5 نفر از بیماران خود شده بود به‌عنوان یک قاتل زنجیره‌ای بازداشت کرد.

به‌ گزارش کرایم، متهم «جورج بلاتی» 75 ساله پزشکی است که بیماران خود را در پارکینگ خانه‌اش مداوا می‌کرده اما او فقط برای 5 نفر از بیماران خود 44 هزار قرص تجویز کرده که باعث مرگ آنها شده است.
دادستان پرونده «مدلین سینگاس» در کنفرانس مطبوعاتی بیان کرد که از نظر ما این دکتر یک قاتل زنجیره‌ای است؛ متهم بیماران خود را به مواد افیونی وابسته کرده و سپس با تجویز هزاران قرص دیگر به قتل رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: یکی از قربانیان وی «مایکل کینزر» 44 ساله بوده که ظرف مدت 6 ماه 1025 قرص خورده است. قربانی بعدی «رابرت میلینیس» 55 ساله در مدت زمان دو سال 1062 قرص خورده، «برای‌شان» 31 ساله نیز ظرف مدت 3 سال 10620 قرص تجویز کرده بود این دکتر برای بیماران خود به شکلی بی‌پروا قرص‌های خطرناک و مسکن تجویز می‌کرد و در منطقه نقش یک قاتل سریالی را داشت.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بیماران خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۱۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی گلایه‌های فضای مجازی از عدم دسترسی به تعدادی از داروها با اشاره به تک نسخه‌ای یا مسافرتی بودن آنها اعلام کرد: سازمان غذا و دارو صرفاً مکلف به تأمین داروهای موجود در فهرست رسمی کشور است.

بر اساس بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروی خارج از فهرست دارویی توسط پزشکان ممنوع است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو علت تمایل برخی بیماران برای مصرف داروهای خارجی در حالی که که نمونه داخلی آن با قیمت مناسب‌تر وجود دارد، گفت: این موضوعی فرهنگی است که بخشی از آن به پزشکان هنگام گفت‌وگو با بیماران مرتبط می‌شود که بعضاً بر کیفیت نمونه خارجی تاکید بیشتری دارند و بخشی دیگر به خاطر تصورات غلطی است که در جامعه نسبت به محصول داخلی وجود دارد.

بنابراین گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو از چهره‌های مطرح فضای مجازی که دلسوزانه ممکن است پیگیر تهیه داروهای خارج از فهرست رسمی باشند که تجویز آنها وجاهت قانونی هم ندارد؛ خواست قبل از جمع آوری اطلاعات کامل و جامع از منابع موثق اطلاع رسانی اشتباه و گمراه کننده نداشته باشند.

کد خبر 6095520 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • (عکس) بازداشت رباینده دختر ۱۶ ساله
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • پرِگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • هشدار! این دارو معتادتان می‌کند
  • پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • شناسایی قاتل کشتی تایتانیک در یک عکس ۱۱۲ ساله (+عکس)
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است