Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه «فارن لابی» با استناد به وزیر دفاع میانمار گزارش داد، ارتش این کشور یک مسئول روابط عمومی را به استخدام درآورده تا شرایط جاری در میانمار را به غرب توضیح دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، "آری بن-مناشه" گفت که استخدام شده تا به نیروهای مسلح میانمار در برقراری ارتباط با آمریکا و دیگر کشورها که دچار "سوء‌برداشت" از ارتش این کشور هستند، کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بن-مناشه گفت، "ارتش می‌تواند ثابت کند که در انتخابات قبلی تقلب شده" و اقلیت‌های قومی از رأی‌دهی منع شده بودند. حزب تحت حمایت ارتش موسوم به "همبستگی و توسعه اتحادیه" (USDP) به مدت چندین ماه، مدعی تقلب گسترده انتخاباتی شد. با این وجود، کمیسیون انتخابات ادعاها را رد کرد. بن-مناشه خود هیچ سندی مبنی بر تقلب ارائه نکرد.

وی همچنین مدعی شد کودتا به خاطر این انجام شده که ارتش می‌خواست جلوی نزدیک شدن بیشتر دولت به چین را بگیرد.

بن-مناشه در ادامه به رویترز گفت: فشار زیادی برای گرایش به غرب و آمریکا وجود دارد، در حالی که تلاش به نزدیک شدن به چین، مورد مخالفت است. آن‌ها نمی‌خواهند عروسک خیمه‌شب‌بازی چینی‌ها باشند.

وی استدلال کرد که ارتش بهترین انتخاب برای نظارت بر بازگشت کشور به دموکراسی بوده و یادآور شد که ژنرال‌ها به سیاست علاقمند نیستند. این مسوول میانماری گفت: آن‌ها می‌خواهند کاملاً از حوزه سیاست بیرون بیایند، اما این یک فرآیند است.

این مقام اعتراف کرد که دریافتی بالایی دارد و اگر تحریم‌ها -اقدامات تنبیهی اعمال شده توسط بریتانیا و آمریکا- علیه ارتش برداشته شوند، پاداش دریافت خواهد کرد.

"آری بن-مناشه" در طول زندگی حرفه‌ای خود برای "رابرت موگابه"، رئیس جمهور سابق زیمبابوه، ارتش سودان و نامزدهای ریاست جمهوری در ونزوئلا، تونس و قرقیزستان کار کرده است.

اشغال بیمارستان‌ها در یانگون توسط پلیس میانمار پیش از اعتصاب ملی

پلیس در میانمار بیمارستان‌ها و دانشگاه‌ها را اشغال کرده و بنا بر گزارش‌ها صدها نفر درگیر در اعتراض به کودتای ماه گذشته ارتش را دستگیر کرده است. این در حالی است که ائتلافی از اتحادیه‌های کارگری خواستار اعتصاب ملی در روز دوشنبه شده‌اند.

تنش‌ها یکشنبه شب در یانگون، بزرگ‌ترین شهر میانمار بالا بود و صدای شلیک از سلاح‌های سنگین در چندین منطقه پس از حکومت نظامی ساعت ۸ شب شنیده شد. صدای آنچه ظاهراً بمب صوتی بوده، در ویدئوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی هم شنیده می‌شود.

برخی تیراندازی‌ها در نزدیکی بیمارستان‌ها به گوش رسید و گزارش‌ها حاکی از آن است که ساکنان محلی درصدد منع ورود پلیس و سربازان به بیمارستان‌ها بودند.

نیروهای امنیتی میانمار سابقاً پرسنل و تأسیسات پزشکی را هدف گرفته و به آمبولانس‌ها و کارکنان آن‌ها حمله کرده‌اند. این ترس وجود دارد که حضور پلیس در بیمارستان‌ها، به مقامات اجازه دهد افراد زخمی مظنون به شرکت در اعتراضات را دستگیر کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ميانمار کودتا در میانمار بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۸۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر

آفتاب‌‌نیوز :

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، پیش از ظهر چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور افتتاح شد. این نخستین دانشکده علوم خانواده در ایران است.

منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رییس این دانشگاه به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آیین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و این دانشکده را افتتاح کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با ماموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده توضیحاتی ارائه کرد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است: در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

سیاست گذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده متشکل از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از: معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی) دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)، دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)، مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)، مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان).

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رییس دانشگاه تهران منصوب شده و یا می شوند

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رییس دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • فال تاروت برای متولدین ماه‌های مختلف امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رضاییان اتفاقات ورزشگاه آزادی را باور نمی‌کرد! 
  • اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد
  • رضاییان اتفاقات ورزشگاه آزادی را باور نمی‌کرد!
  • فال تاروت برای متولدین ماه‌های مختلف امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • فال تاروت برای متولدین ماه‌های مختلف امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چرا در استقلال کودتا به پا شد؟ / دست رد به سینه پرسپولیس!
  • زد و خورد میان معترضان صهیونیست و عناصر پلیس در اراضی اشغالی
  • کودتا در استقلال برای ۵۰ میلیارد تومان؟