Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزی اظهار کرد: طولانی کردن روند انقلاب برای خسته کردن مردم بحرین و با هدف انحراف از انقلاب صورت گرفته اما این اتفاق رخ نداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت‌وگو در خصوص نشانه های خروش انقلابی مردم بحرین با دکتر مهدی عزیزی، کارشناس مسائل غرب آسیا به صورت تلفنی گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی عزیزی با بیان اینکه بخشی از انقلاب های عربی و بیداری اسلامی به دلیل چالش ها و تهدیداتی که داشت به مرحله مؤثر و تکمیلی نرسید، گفت: انقلاب مردم بحرین با وجود سناریوهایی که از ابتدا برای تمام انقلاب های مردم منطقه توسط غربی ها چیده شد، ادامه پیدا کرد و از این منظر دارای اهمیت است.

وی افزود: غربی ها و حاکمان عرب تلاش کردند مانع رخ دادن انقلاب بحرین شوند، اما در اجرای این نقشه ناموفق بودند. در یک سناریو دیگر، تلاش شد مسیر انقلاب را با عناصر داخل و اتهام زنی به افراد، منحرف کنند که موفق نشدند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا ضمن اشاره به نقش عربستان سعودی عنوان کرد: سعودی ها هم ابزار حمایت سیاسی حاکم بحران یعنی آل خلیفه بودند و هم از نظر نظامی کمک های گسترده ای کردند زیرا دولت آل خلیفه اساساً بدون وجود سعودی ها و آمریکایی ها هیچ فرصتی برای ظهور و بروزی ندارد زیرا در داخل هیچ پشتوانه مردمی ندارد. همچنین انگلیسی ها هم به ویژه خاندان ملکه بریتانیا به شدت از خاندان آل خلیفه حمایت کردند.

عزیزی نقشه آل خلیفه را فرسایشی کردن انقلاب مردم بحرین دانست و اظهار کرد: طولانی کردن روند انقلاب مردم برای خسته کردن آن‌ها با هدف انحراف مردم بحرین از انقلاب صورت گرفت اما این اتفاق نیافتاد و مردم بحرین همچنان با تازگی و روحیه در حال جنگیدن هستند.

وی به ویژگی های انقلاب مردم بحرین نسبت به دیگر انقلاب های عربی اشاره و بیان کرد: اکثریت قریب به اتفاق مردم بحرین و تمامی شاکله های حزبی علیه نظام آل خلیفه هستند. در جمعیت الوفاق که به عنوان شاخص اصلی جنبش ملی و اسلامی این کشور فعالیت دارد، تحولات انقلاب این کشور را مدیریت می کند و بنابراین وجود یک رهبری مقتدر و نقشه راه سبب شده است اکثریت مردم با آگاهی در این مسیر گام بر می دارند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا از تفاوت های مردم بحرین با دیگر کشورهای منطقه گفت و عنوان کرد: مردم این کشور نسبت به موضوع عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با این کشور حساسیت ویژه ای دارند و در حقیقت اهداف انقلاب مردم بحرین ترکیبی از اهداف داخلی و آرمان ها و اولویت های خارجی مانند فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی است.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: رژیم بحرین حکومت بحرین بحرین انقلاب مردم بحرین آل خلیفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب

محسن رضایی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با آقایان داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استانهای شانا و دبیران جریانات سياسی دیگر بر وحدت گروه های انقلابی تاکید کرد. 

 

رضایی در دیدار با آقایان نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، آقایان رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و آقای احمد نادري و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد. 

 

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده محوری به جای شخص محوری است.

 

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و وعده صادق خاطرنشان کرد: موقعیت ایران درغرب آسیا بیش از گذشته تعیین کننده شده است، فلذا فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنين شرايطي وحدت نيروهاي انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره برداری از فرصت هاست و هر نوع تکروی و سهم خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروزه بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس‌ علیرغم شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد و آن‌ها نشان دادند که تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی تر و بیشتر می کند.

 

رضایی در پایان گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات و شفافیت باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش های جدید مهیا باشد. تحمل سليقه های سياسی علامت بلوغ عقلانیت گروه های سیاسی است.

 

گفتنیست طی این نشست‌های جداگانه آقایان نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی پور و سعید محمد از صبح ایران، ضمن تشریح روند شکل گیری جریان‌ها و جبهه های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله مندی ها پرداختند و همچنین آمادگی خود برای گفتگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند. 

 

همچنین محسن رضایی در جلسه با آقایان داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • خلیفه ارامنه آذربایجان اهانت به قرآن کریم را محکوم کرد
  • حمله به ایلات اسرائیل؛ این‌بار «سرایاالأشتر» + فیلم
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند