Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه با تشکیل مراکز خدمات بهزیستی در اولین گام ۲۲ خدمت سطح اول سازمان به صورت رایگان در حوزه های پیشگیری، توانبخشی و اجتماعی از پنجره واحد در اختیار جامعه هدف قرار می گیرد گفت: این ظرفیت سازی با مشارکت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی بخش غیردولتی توسط ۲۴۰۰ موسس داوطلب تحصیلکرده شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وحید قبادی دانا در آیین بهره برداری از طرح های ملی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سوی رئیس جمهور اظهار کرد: مراکز خدمات بهزیستی از سال ۱۳۸۰، طبق بند ۴ ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت باید تشکیل می شده که اکنون بعد از ۲۰ سال این تکلیف قانونی عملیاتی می شود.

وی افزود: رهبری در روز جهانی افراد دارای معلولیت تاکید فرمودند که هرچه ممکن است باید خدمات بهزیستی به مردم را تا حد امکان گسترش داد و از نیروی مردمی برای گسترش این خدمات حداکثر استفاده را کرد. همچنین رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه صمیمانه با نمایندگان تشکل های افراد دارای معلولیت در سال گذشته و تاکید بر بهره گیری از ظرفیت های مردمی انگیزه ای مضاعف برای شکل گیری این خدمات را رقم زد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور  با بیان اینکه با تشکیل مراکز خدمات بهزیستی در اولین گام ۲۲ خدمت سطح اول سازمان به صورت رایگان در حوزه های پیشگیری، توانبخشی و اجتماعی از پنجره واحد اختیار جامعه هدف قرار می گیرد گفت: این ظرفیت سازی با  مشارکت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی بخش غیردولتی توسط ۲۴۰۰ موسس داوطلب تحصیلکرده که عمده آنها را جوانان و زنان تشکیل می دهند، شکل گرفته است.

قبادی دانا ادامه داد: برنامه ریزی این طرح در شرایط سخت تحریمی و کرونایی در دو سال اخیر با همت مدیران پرتلاش و پرسنل دلسوز ستادی و استانی بهزیستی صورت گرفته است. موقعیت مکانی مراکز بر حسب توزیع جغرافیایی جمعیت هدف در ۲۴۰۰ محله شهری و روستایی تعیین شده است.

وی با اشاره به اینکه پس از فراخوان عمومی الکترونیکی در فرایندی سه ماهه از میان ۱۲ هزار داوطلب تاسیس، ۲۴۰۰ نفر بر اساس شایستگی های علمی و تجربی برگزیده شدند گفت: امروز در حالی این مراکز به صورت رسمی افتتاح می‌شوند که نرم افزار و اپلیکیشن آن در ماههای مهر و آبان طراحی و عملیاتی شده و  شیوه نامه های اجرایی مراکز از ماه ها قبل ابلاغ شده است. مراحل عملیاتی و اجرایی طرح در چهار ماه گذشته فاز آزمایشی را با موفقیت در ۳۱ استان سپری کرده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور  ادامه داد: امروز این ۲۴۰۰ مرکز در بستر فناوری اطلاعات به شبکه سازمان بهزیستی متصل شده اند و وجود پرونده الکترونیک برای هرخانواده تحت پوشش باعث افزایش دسترسی به دریافت خدمات و حذف بروکراسی های زاید شده است.

قبادی دانا با بیان اینکه با فعالیت این مراکز بیش از ۱۱ هزار شغل جدید برای جوانان فارغ التحصیل با میانگین سنی ۳۳ سال ایجاد شده است گفت: ۱۱ هزار مددکار بومی و هم زبان و هم فرهنگ با مردم منطقه خدماتی مانند آگاه سازی و آموزش مهارت های زندگی را ارائه می کنند. بهزیستی تا کنون در ادارات مستقر بود اما امروز با ایجاد مراکز مثبت زندگی نیازمندیابی فعال برای جامعه هدف صورت می گیرد  و مددکاران در محله ها حضور می یابند و نیازها را برطرف می کنند.

وی تاکید کرد که سازمان بهزیستیتکلیف قانونی خود را برای تشکیل مراکز خدمات توسط بخش غیردولتی تحت عنوان مراکز مثبت زندگی سعی در ایجاد یک برند نوین برای ارتقای زندگی شهروندان با رویکرد پیشگیری انجام داده است. با تشکیل مراکز خدمات توسط دولت تدبیر و امید، فصل نوینی در ارائه خدمات تخصصی توانمندساز در حوزه اجتماعی آغاز می شود  و با انجام خدمات در بستر الکترونیک ظرفیتی تحت عنوان شبکه سلامت اجتماعی شکل خواهد گرفت.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: مطابق ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت این مراکز غیردولتی هستند و بهزیستی امر سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت را برعهده دارد و داوطلبان با ظرفیت خودشان این مراکز را دایر کرده اند. فعالیت ها در بستر الکترونیکی انجام می شود و ما از زحمات آنها خرید خدمت می کنیم. مراکز ۲.۵ میلیون بازدید خانه به خانه را در زمان پایلوت انجام داده اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور تشکیل مراکز خدمات خدمات بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۹۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از انتشار خبری با عنوان "اتفاق عجیبی دیگر در بازی پرسپولیس و سپاهان؛ آمبولانس اورژانس در ورزشگاه نبود! "، روابط عمومی سازمان اورژانس استان تهران جوابیه‌ای صادر کرد.

در خصوص موضوع عدم حضور آمبولانس‌های اورژانس تهران در ورزشگاه آزادی در حین برگزاری بازی پرسپولیس و سپاهان، لازم به ذکر است که سازمان اورژانس استان تهران همواره در بیشتر رویدادها و تجمعات، اعم از ملی، مذهبی، ورزشی، فرهنگی و اجتماعی، با تمام توان نسبت به ارائه خدمات اورژانسی به شهروندان اقدام نموده و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد. همچنین خدمات اورژانس استان تهران به هموطنان کاملاً رایگان بوده و بر مبنای قانون هر تماس گیرنده‌ای با هر نژاد و قومیتی، که با شماره ۱۱۵ تماس حاصل نماید وظیفه خود می‌دانیم در کمترین زمان ممکن، ارائه خدمت نمائیم.

پوشش برنامه و تجمعات بخش خصوصی اعم از ورزشی و غیر ورزشی که دارای درآمدهای هنگفت مالی برای برگزار کنندگان است، از وظایف ذاتی این سازمان نبوده و متولیان امر می‌بایست قبل از شروع برنامه‌های خود نسبت به تأمین آمبولانس تدبیر نمایند.

خاطر نشان می‌گردد حجم بالای تماس روزانه مددجویان در استان بیش از ۱۱ هزار تماس بوده و در سال گذشته یک میلیون و ۲۶۰ هزار مأموریت در تهران انجام پذیرفته است که این مهم بیانگر نقش حیاتی اورژانس در سلامت شهروندان است.

تمام این دستاوردها در شرایطی صورت می‌پذیرد که در تهران، خدمات جاری با زحمات مضاعف همکاران ما در حال ارائه بوده و استقرار ناوگان اورژانس در زمان برگزاری مسابقات متعدد ورزشی موجب بروز چالش در ارائه خدمت ارزشمند به هموطنان می‌گردد.

استقرار آمبولانس در تمامی تجمعات، اعم از کوچک و بزرگ، مستلزم اختصاص آمبولانس و کارشناس عملیاتی به صورت انحصاری به آن رویداد است. این امر در حالی است که اورژانس استان تهران وظیفه خطیر خدمت‌رسانی به تمامی ساکنین پایتخت و استان تهران را در طول شبانه‌روز بر عهده دارد؛ لذا برگزارکنندگان این مسابقات ورزشی لازم است قبل از شروع بازی‌ها نسبت به پرداخت هزینه و تأمین آمبولانس از بخش خصوصی یا دولتی اقدام نماید.

در مسابقه اخیر ضمن ارائه تمامی این موارد به صورت مکتوب به مسئولان برگزاری، متأسفانه برگزار کنندگان با بی توجهی اقدامی در این زمینه انجام ندادند، با این حال جهت خدمت رسانی در بازی پرسپولیس و سپاهان، تمام پایگاه‌ها و ناوگان اورژانس در اطراف ورزشگاه آزادی در آماده‌باش کامل قرار داشته و در صورت بروز هرگونه حادثه‌ای، آمبولانس‌ها در کمترین زمان ممکن به محل اعزام می‌گردیدند.

با توضیحات بیان شده این سازمان آمادگی دارد تا با همکاری مسئولین ذی ربط، نسبت تعیین سازوکاری شفاف برای تأمین منابع مورد نیاز جهت ارائه خدمات بهتر در رویدادهای ورزشی اقدام نماید.

کد خبر 6098348 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری