Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@11:29:20 GMT

آگاهی سازی مهمتر از محدودیت ها است

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۱۳۲۸

آگاهی سازی مهمتر از محدودیت ها است

ایسنا/قم معاون سیاسی امنیتی استاندار قم گفت: آگاه سازی و فرهنگ سازی در زمینه کرونا مهمتر از محدودیت‌هاست.

بیژن سلیمان‌پور معاون سیاسی امنیتی استاندار قم امروز در جلسه شورای اطلاع رسانی استان بیان کرد: خبرنگاران باید افتخار کنند که با قلم و عرصه‌ای که در اختیار دارند با اطلاع رسانی، روشنگری و یادآوری در زمینه کرونا می‌شود انسانی را نجات داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در جهان ۱۱۶ملیون نفر به کرونا مبتلا شدند و ۲ملیون ۵۹۳هزار نفر تا به امروز در اثر کرونا جان باختند. در کشور ما ۱ملیون و ۶۷۰ هزار نفر مبتلا شدند و حدود ۶۰ هزار نفر از  هموطنان جان باختند.
سلیمان‌پور ادامه داد: بنابراین رسالت ما این است که توامان اطلاع رسانی کنیم و از مردم بخواهیم دستورالعمل‌ها، ماسک و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.
وی تاکید کرد: بحث ممنوعیت، محدودیت و بازدارندگی کافی نیست و باید در جهت تغییر فکر مردم عمل کنیم. ۱۲ روز تا پایان سال باقی است. باید در این مورد از مردم خواست باور خود را تغییر دهند و همانطور که سال گذشته در خانه ماندند و مسافرت و زیارت نرفتند و روز طبیعت را هم در خانه مانند امسال هم می‌شود.
وی در ادامه سخنانش گفت: اگر بنا به جریمه باشد عده‌ای سفر می‌روند و جریمه را می‌دهند. این رفتار دهن کجی در قبال قوانین کشور و بی‌تفاوتی در قبال جمع انسان‌هاست. اگر در این ماموریت موفق بشویم خیلی اثرش بیشتر خواهد بود تا اعمال قوانین و جریمه. صدا و سیما نیز باید همین رویه را در دستور کار خود قرار دهد.
سلیمان‌پور گفت: طرح شهید سلیمانی باید با قدرت ادامه یابد. این طرح آثار بسیار خوبی داشته که شاید کمتر در جامعه حس شد. همین طرح بود که در کنترل شرایط بسیار موثر بود. وقتی وضع یک نفر وخیم می‌شود و به بیمارستان مراجعه می‌کند تا قبل از اینکه به بیمارستان برسد ناقل بیماری است. از طرفی این یک نفر باعث اشغال تخت بیمارستانی  و کاهش تاب‌آوری درمان و ظرفیت بستری می‌شود.
وی افزود: دوره درمان طولانی نیز باعث افزایش هزینه‌های بهداشت و درمان می‌شود و در شرایط اوج بیماری فرصت پذیرش افراد بیمار را از ما سلب می‌کند. این طرح کمک کرد که قبل از وخیم شدن وضعیت بیماری افراد با هزینه کمتر و در محیط غیر بیمارستانی درمان می‌شوند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار قم در خصوص ممنوعیت‌ها بیان کرد: ورود و خروج از شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع است. در شهرهای آبی و زرد مثل قم با رعایت پروتکل‌ها که شامل ماسک و فاصله اجتماعی است بلامانع است.
وی گفت: باید در نظر داشت وقتی حجم بالای مسافر باشد رعایت فاصله اجتماعی سخت می‌شود و شرایط استان تغییر می‌کند. با تغییر شرایط و بدتر شدن اوضاع محدودیت‌ها نیز بیشتر می‌شود و مردم از نظر روانی تحت فشار قرار می‌گیرند، کسبه دچار مشکل می‌شوند و شرایط زندگی سخت می‌شود.
سلیمان‌پور اضافه کرد: اگر مردم رعایت کنند، مهمانی عروسی و عزا را تعطیل کنند و در جمع‌ها حضور نداشته باشند وضع همین می‌ماند یا بهتر می‌شود.
وی تصریح کرد: در زمانی که رهبر انقلاب بیان کرده‌اند هر چه ستاد مبارزه با کرونا بگوید باید اجرا شود بهترین کار عمل به دستورالعمل‌ها و ماندن در خانه است.
سلیمان‌پور تاکید کرد: در خصوص پنجشنبه آخر سال تمام ترددها به آرامستان‌ها ممنوع است. اداره کل بحران و شورای امنیتی برنامه‌های مشترکی را توسط نیروی انتظامی اجرا می‌کنند.
وی بیان کرد: قم اولین خسارت‌های مربوط به چهارشنبه آخر سال را دید. به علت انفجار مواد محترقه که در حال آماده شدن برای چهارشنبه آخر سال بود تلفات انسانی داشتیم. در این مورد نیز نیاز به آگاه‌سازی مردم داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استاندار کروناویروس سلیمان پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری

در راستای ارتقاء فرهنگ محیط زیست در عموم مردم، ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری ایجاد و ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، انسان  از دیرباز با هوا، آب، خاک، گونه‌های گیاهی، حیات وحش و هر آنچه که محیط زیست را می‌سازد در تعامل مسالمت آمیز بوده و در کنار هم روزگار گذرانده‌اند اما با گذر زمان  هر روز  خبرهای بد  زیست محیطی را می‌شنویم  که نه از خشم طبیعت بلکه از زیاده‌خواهی انسان مدرن است؛ انسانی که  برای رفاه حال خود تیشه بر دست گرفته و آگاه و ناآگاه  ریشه به جان طبیعت زده و می‌زند. باید پیش از  آنکه شاهد اتفاقات  بدتر باشیم چاره‌ای اندیشید.

حفظ محیط زیست وظیفه عمومی است و باید به دغدغه مشترکی میان مدیریت شهری و شهروندان تبدیل شود، در همین راستا سازمان حفاظت از محیط‌زیست فعالیت‌های بسیاری  برای مردمی سازی فعالیت‌های محیط زیست انجام داده که تاسیس   خانه‌های محیط زیست یکی از این کارها است تا با همکاری مردم حفظ محیط زیست آگاهانه‌تر انجام شود با افزایش حساسیت نگهداشت محیط‌زیست در میان مردم جامعه  شهرها  و روستاهای سالمتری  داشته و به حیات پایدار و توسعه جوامع با حفظ محیط‌زیست خواهیم رسید.

خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت های این حوزه و فضایی برای گفت‌وگو، بحث، چالش و مطالبه گری است که منجر می‌شود سواد و دانش محیط زیستی مردم افزایش پیدا کند و در نهایت محیط زیست حفظ شود وامانتی که در دستان انسان امروز است به سلامت به نسل‌های بعد داده شود و فرزندان آینده نیز از محیط زیستی سالم بهره‌مند شوند.

ثبت و ایجاد 21 خانه محیط زیست در استان

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اینکه 21 خانه محیط زیست در چهارمحال‌وبختیاری ثبت شده است، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه آموزش و مشارکت‌های مردمی بحث خانه‌های محیط زیست را مطرح کرد تا  فعالیت‌های محیط زیست  را مردمی سازی کند.

یوسف‌پور گفت: مخاطب اصلی این خانه‌ها مردم هستند. کار در خانه‌های محیط زیست از دو جنبه پیش می‌رود، اول ارتقای فرهنگ حفظ محیط زیست با فعالیت‌هایی که در این زمینه انجام می‌دهند و عمده کار آن‌ها آموزش است که مردم را پای کار می‌آورد و به آن‌ها یاد می‌دهد چطور از محیط زیست حفاظت کنند.

وی ادامه داد: در بخش دیگر  فعالیت خانه‌های محیط‌زیست فضایی ایجاد می‌کند که مردم در ارتباط با مسئولان باشند و مسایل و چالش‌های محلی و منطقه‌ای خود را از طریق خانه‌های محیط زیست حل کنند.

کیفی‌سازی خانه‌های محیط زیست در سال جاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری افزود: عمده‌ کارهای خانه‌های محیط زیست آموزشی است مردم آموزش می‌بینند که چطور با محیط زیست رفتار کنند. اساس کار خانه‌های ‌‌محیط زیست بحث فرهنگ‌سازی است. کارهایی نظیر برپایی نمایشگاه با موضوع محیط‌زیست، درختکاری، آموزش چگونگی رفتار کشاورزان و باغداران در تعارض با حیات‌وحش، بحث محافظت از پلنگ ایرانی و ... از جمله کارهای خانه‌های محیط زیست استان است.

وی گفت: سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در پله اول در سال 1401 افتتاح خانه‌های محیط زیست بود در سال 1402 این کار ادامه داشت و علاوه بر آن به کیفی‌سازی کار خانه‌های محیط زیست پرداخته شد. در سال جاری نیز سیاست بر کیفی سازی کار خانه‌های محیط‌زیست است و اگر در منطقه‌ای لازم باشد خانه محیط زیست جدید افتتاح خواهد شد.

یوسف‌پور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در تبیین بحث حلقه‌های میانی تصریح کرد: خانه‌های محیط‌زیست در این زمینه جایگاه دارند به دنبال این هستیم که از خانه‌های محیط زیست به عنوان حلقه‌های میانی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های محیط‌زیست استفاده کنیم.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان کودک
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکیِ اجتماع طرح عفاف و حجاب
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • نمایشگاه کتاب تهران پس از ۳۵ دوره به قوام رسیده است
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس