Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله طباطبائی نژاد با بیان اینکه نخبگان جامعه و فعالان فرهنگی در راس کانون فرهنگی مسجد فعالیت می کنند، گفت: مساجد در کمک های مومنانه و رزمایش ایثار و همدلی نشان دادند که با همدلی و هم افزایی بین هیئت امنا، امام جماعت، کانون فرهنگی هنری و پایگاه بسیج چگونه می توان به خوبی با مشکلات مقابله کرد و به مردم خدمت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ آیت الله سید یوسف طباطبائی نژاد در دیدار با برخی مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان که به مناسبت (18 اسفند) مصادف با بیست و هشتمین سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد برگزار شد، گفت: خوشبختانه در طول این سال ها اقدامات خوبی در کانون های فرهنگی هنری مساجد رخ داده است و همچنان باید مساجد سنگری برای پیشرفت اسلام باشند.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با تاکید بر اینکه پیشرفت و موفقیت هر مجموعه ای به ساختار تشکیلاتی آن مجموعه بر می گردد، اظهار داشت: فعالیت و شخصیت مدیر در یک کانون فرهنگی هنری مسجد بسیار اهمیت دارد و می تواند منجر به پیشرفت آن کانون شود.

وی با بیان اینکه نخبگان جامعه و فعالان فرهنگی در راس کانون فرهنگی مسجد فعالیت می کنند، افزود: آن چه که دشمن در پی آن است، ایجاد تفرقه بین امت اسلامی است بنابراین باید هماهنگی کامل در بین فعالان فرهنگی مساجد با محوریت امام جماعت باشد.

آیت الله طباطبائی نژاد به اقدامات مفید مساجد در مقابله با ویروس کرونا اشاره کرد و تصریح کرد: مساجد در کمک های مومنانه و رزمایش ایثار و همدلی نشان دادند که با همدلی و هم افزایی بین هیئت امنا، امام جماعت، کانون فرهنگی هنری و پایگاه بسیج چگونه می توان به خوبی با مشکلات مقابله کرد و به مردم خدمت کرد.

وی با تاکید بر اینکه امروز جنگ دشمن، جنگ اقتصادی و تحریم ایران اسلامی است، خاطرنشان ساخت: اگر بخواهیم مقابل دشمن بایستیم باید مشکلات اقتصادی و معیشتی پیش آمده برای اقشار ضعیف جامعه را در حد توان حل کنیم.

امام جمعه اصفهان افزود: هر مسجد باید از اوضاع همسایگان اطراف خود اطلاع داشته باشد و با شناسایی نیازمندان و شناسایی خیرین بتواند در همه ایام سال مشکلات همسایگان را در همه ابعاد حل کند.

وی تاکید کرد: باید مسجد را کانون رسیدگی فکری، مالی، اقتصادی، فرهنگی، آموزشی و دینی قرار دهیم و در حد توان تلاش کنیم که دنیا و آخرت همسایگان مسجد را تامین کنیم.

کانون های مساجد؛ پرچم دار فرهنگ و هنر ایران اسلامی در همه نقاط کشور

حجت الاسلام والمسلمین رمضانعلی معتمدی در این دیدار گفت: کارکرد کانون های فرهنگی هنری مساجد در سراسر استان اصفهان، قابل توجه و تاثیرگذار است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه فعالیت کانون های مساجد موجب نزدیک شدن مساجد به طراز اسلامی شده است، اظهار داشت: فعالیت های فرهنگی، هنری، اجتماعی و ... در مساجد باعث رونق مساجد و جذب بیشتر مردم به این پایگاه مقدس می شود.

وی با بیان اینکه رویکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه ویژه به کانون های فرهنگی هنری مساجد است، تصریح کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد در دورترین نقاط کشور و در روستاها که هیچ ارگانی و نهادی فعالیت فرهنگی ندارد، پرچم دار فرهنگ و هنر ایران اسلامی هستند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا نیستانی در این دیدار گفت: امسال دومین دوره از رویداد ملی فهما با عنوان طرح ملی ایران قوی توسط کانون های فرهنگی هنری مساجد برگزار شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان(فهما) با تاکید بر اینکه طرح ملی ایران قوی بستر مشارکت و نقش آفرینی، رقابت سالم، تولید و اشتراک محتوا، هماهنگی و انسجام فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد است، افزود: این طرح ملی در محورهای مقاومت و عزت ایران اسلامی، قرآن و سیره اهل بیت(ع)، پیشرفت و امید به آینده و مسجد و گام دوم انقلاب اسلامی با مشارکت در سطح کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان اجرا شد.

وی با بیان اینکه هدف از تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن است، تصریح کرد: شناسایی و توانمندسازی استعدادهای فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی، جریان سازی گفتمان ایران قوی و ترویج روحیه امید و تلاش و حضور موثر و هدفمند بچه های مسجد در فضای مجازی از اهداف اجرای طرح ملی ایران قوی در دومین رویداد ملی فهما است.

گفتنی است نزدیک به 2 هزار باب کانون فرهنگی هنری در مساجد استان اصفهان فعالیت می کنند و تا کنون 350 هزار عضو با ورود به سامانه بچه های مسجد عضویت خود در یکی از کانون های فرهنگی هنری در سطح استان را انتخاب کرده اند. استان اصفهان از لحاظ تعداد کانون ها و تعداد اعضای کانون ها حائز رتبه نخست در کشور است.

رونمایی از کتاب «دستنامه فعالیت های فرهنگی»

آیت الله طباطبائی نژاد در پایان این دیدار از کتاب «دستنامه فعالیت های فرهنگی» ویژه مدیران و فعالان فرهنگی مساجد، کانون ها و مراکز فرهنگی رونمایی کرد. این نوشته «محمد تابش» است که توسط ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد(فهما) آن را منتشر کرده است. کتاب «دستنامه فعالیت های فرهنگی» به تعاریف، مفاهیم و اصول پایه در فعالیت و مدیریت مراکز فرهنگی پرداخته است.

گفتنی است نزدیک به 2 هزار باب کانون فرهنگی هنری در مساجد استان اصفهان فعالیت می کنند و تا کنون 350 هزار عضو با ورود به سامانه بچه های مسجد عضویت خود در یکی از کانون های فرهنگی هنری در سطح استان را انتخاب کرده اند. استان اصفهان از لحاظ تعداد کانون ها و تعداد اعضای کانون ها حائز رتبه نخست در کشور است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان مساجد کرونا کرونا در اصفهان کانون های فرهنگی هنری مساجد مساجد استان اصفهان کانون فرهنگی هنری فعالیت های فرهنگی فرهنگی هنری فعالیت می کنند طباطبائی نژاد فعالان فرهنگی ایران اسلامی ایران قوی آیت الله کانون ها طرح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است

به گزارش خبرنگار مهر، دومین جلسه از سلسله نشست‌های رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان گیلان ظهر سه شنبه با هدف مرور و بازخوانی بیانات مقام معظم رهبری پیرامون تشکیل جبهه فرهنگی و کارکردهای آن برگزار شد.

«راضیه فلاح» فعال فرهنگی در این نشست با بیان اینکه هنوز جبهه فرهنگی به معنای عام آن به طور کامل در کشور شکل نگرفته اظهار کرد: تحقق جبهه سازی در عرصه فرهنگ نیازمند پشتوانه فکری و تئوریک است؛ همانند عملکرد یکپارچه حزب جمهوری اسلامی در سال‌های اولیه انقلاب.

این فعال فرهنگی با تاکید بر لزوم توجه به سیر کار تشکیلاتی در فرایند جبهه‌سازی گفت: ارزش و اهمیت کار تشکیلات تا چندسال گذشته مورد توجه نبود و هر گروهی با توجه به سلیقه شخصی خودش پیش می‌رفت اما امروز این فرایند در حال اصلاح است.

وی جبهه سازی در عرصه فرهنگی را کاری جدی و عمیق دانست و تصریح کرد: حضور شخصیت‌هایی مانند حجت‌الاسلام پناهیان و همراهی آن‌ها با جبهه فرهنگی به تقویت پشتوانه فکری جبهه کمک خواهد کرد.

فلاح موازی کاری مجموعه‌های فرهنگی را از جمله آفت‌های حوزه جبهه سازی دانست و تصریح کرد: عدم هم افزایی و هم فکری مجموعه‌های فرهنگی در اجرای عملیات‌های فرهنگی سبب شده تا نقشه راه مشخصی وجود نداشته باشد و موازی کاری ایجاد شود.

لزوم اتحاد و هم افزایی مجموعه‌های فرهنگی

«سیده زهرا نیک پی» یکی دیگر از فعالان فرهنگی گیلان نیز در این نشست با تاکید بر لزوم اتحاد و هم افزایی مجموعه‌های فرهنگی اظهار کرد: مجموعه‌های فرهنگی در شرایط کنونی باید از اختلافات پرهیز کنند و با همفکری و هم افزایی در مسیر جبهه سازی فرهنگی گام بردارند.

این فعال فرهنگی آسیب‌شناسی و بررسی فرایند اقدامات فرهنگی را از جمله الزامات تقویت فعالیت‌های مجموعه‌ها در عرصه فرهنگی دانست و گفت: آسیب‌شناسی تشکیلات از جمله تأکیدات مقام معظم رهبری در عرصه فرهنگ است.

وی با اشاره به نقش اثرگذار جوانان در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی افزود: جوانان می‌بایست در رأس مجموعه‌های فرهنگی قرار بگیرند و با شنیدن انتقادات، راهکارها و پرهیز از منیت به دنبال تعالی تشکیلات فرهنگی باشند.

کد خبر 6099353

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند