Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@13:18:33 GMT

چهار محله عشایری مانه و سملقان برق‌رسانی شد

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۷۴۵۷

چهار محله عشایری مانه و سملقان برق‌رسانی شد

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری این شرکت، علیرضا صبوری روز سه شنبه اظهار داشت: در این طرح برق‌رسانی محله های قسطی شاهپورخان، شهرک دشتک علیا، شهرک کاستان، محله هدایتی ها و فرامرزی ها انجام شد.

وی افزود: برای برق‌رسانی به این مناطق سه هزار و ۵۷۷ متر شبکه فشار متوسط، ۹ هزار و ۳۷۴ متر شبکه فشار ضعیف ساخته و چهار دستگاه ترانسفورماتور نصب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: همچنین برق‌رسانی به گلزار شهدای روستای کیکانلو با ساخت هزار متر شبکه فشار متوسط و نصب یک دستگاه ترانسفورماتور با واگذاری یک انشعاب ۳ فازی برق انجام شد.

وی همچنین از نصب سه دستگاه ترانسفورماتور، ساخت هشت هزار و ۵۷۸ متر شبکه فشار متوسط و ۶۵۶ متر شبکه فشار ضعیف به منظور اصلاح برخی مناطق سیل زده خبر داد.

فاروج شهر سبز خراسان شمالی خواهد شد

صبوری افزود: با تبدیل شبکه فشار متوسط فاروج به کابل CCT، همه شبکه های بدون پوشش این شهرستان حذف و فاروج به شهر سبز استان تبدیل شد.

وی ادامه داد: برخی از برنامه های سال آینده شامل ساخت رینگ شهرستان بین ۲ فیدر صفا و استاد به طول ۴.۵ کیلومتر در حد فاصل روستاهای پیرعلی و مایوان، رفع حریم روستای خسرویه با جا به جایی هزار و ۵۰۰ متر شبکه فشار متوسط، جا به جایی ۸۰۰ متر شبکه فشار ضعیف به همراه جا به جایی چهار دستگاه ترانس است.

 وی گفت: اجرای فاز دوم ساخت شبکه ۲ مداره برای تقویت برق شهرک فرهنگیان فاروج نیز یکی دیگر از برنامه های این مدیریت در سال ۱۴۰۰ است.

وی با اشاره به برخی از پروژه های برق‌رسانی اجرا شده در سال جاری نیز افزود: در سال ۹۹، تامین برق شهرک حصار اندف با ساخت ۱۹۰ متر شبکه فشار متوسط و ۷۸۰ متر شبکه فشار ضعیف و نصب یک دستگاه ترانس ۷۵ کیلوولت آمپر انجام شد.

شرکت برق خراسان شمالی ۳۶۷ هزار مشترک دارد که از این تعداد ۳۰۸ هزار مشترک معادل ۸۴ درصد مشترکان بخش خانگی، ۴ درصد ادارات و دستگاه‌های خدمات رسان، یک درصد بخش کشاورزی، کمتر از یک درصد صنعتی و ۱۰ درصد سایر مصارف است.

ضریب برخورداری از برق در خراسان شمالی ۹۹.۹ درصد است.

با احتساب برق مصرفی مشترکان بزرگ صنعتی از جمله پتروشیمی، سیمان، ریخته گری و آلومینا، مصرف برق خراسان شمالی به ۳۸۰ تا ۴۰۰ مگاوات نیز می رسد.

خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارند.

برچسب‌ها بجنورد فاروج انرژی برق شرکت برق منطقه ای خراسان جامعه عشایری توسعه روستایی خراسان شمالی مانه وسملقان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد فاروج انرژی برق بجنورد فاروج انرژی برق شرکت برق منطقه ای خراسان جامعه عشایری توسعه روستایی خراسان شمالی مانه وسملقان اخبار کنکور متر شبکه فشار متوسط متر شبکه فشار ضعیف خراسان شمالی برق رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۷۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی

عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب گفت: کشور ما به گونه‌ای است که علیرغم بارش‌هایی که رخ داده نسبت به شرایط عادی همچنان کمبود بارش داریم. در شرایط فعالی ۱۹۱ میلی متر متوسط بارش کشور است و این در حالی است که میزان بارش‌ها در متوسط بلندمدت ۵۵ ساله باید ۲۱۲ میلیمتر باشد؛ به عبارت دیگر از شرایط عادی بارندگی ۱۰ درصد عقب هستیم.

او افزود: البته نسبت به سال گذشته که در همین زمان ۱۸۱ میلی متر بارندگی ثبت شده بود، ۵ درصد افزایش بارش داشته ایم. برخی استان‌ها مانند فارس، بوشهر، خراسان رضوی، تهران، قزوین و چهارمحال و بختیاری مقادیر بارش کم بوده و نسبت به شرایط عادی کمبود بارش داشته ایم.

بزرگ زاده در خصوص شرایط بارشی کشور نسبت به سال گذشته گفت: با ۳۹ درصد کاهش بارندگی در استان بوشهر بیشترین کمبود بارندگی را داریم و در رتبه‌های بعدی استان‌های فارس و خراسان رضوی به ترتیب با ۳۲ و ۳۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته قرار دارند. از طرفی در سیستان و بلوچستان ۶۳ درصد جلوتر از میانگین بلندمدت هستیم و در آذربایجان شرقی و غربی هم ۱۰ درصد رشد بارندگی‌ها را شاهد بودیم.

او ادامه داد: حتی اگر در شرایط عادی هم باشیم، متوسط بارش‌ها در کشور ما، یک سوم متوسط بارش‌ها در جهان است. ۷۵۰ میلی متر متوسط بارش جهانی در سال و شرایط متوسط کشور ما ۲۵۰ میلی متر بارندگی است؛ بنابراین باید با بضاعت‌های اقلیمی مصرف خود را مدیریت کنیم.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به اینکه مجموعه برنامه‌هایی برای تامین آب در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده گفت: با این بارش‌ها در نقاط مختلف بلوچستان جنوبی و مرکزی، ۲ تا ۴ سال تامین آب مطمئن خواهیم داشت. در سیستان هم طرح‌هایی اضطراری، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی شده و در طرح اضطراری ما که شامل چاه و احداث آب شیرین کن می‌شود، آماده است. در احداث بزرگترین آب شیرین کن خشکی، تمام تجهیزات وارد کشور شده و به زودی این آب شیرین کن طی یک یا دو ماه آینده وارد مدار خواهد شد. البته این برنامه‌ها مانع از دریافت حق آبه هیرمند، که حق مردم سیستان است، نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • یک اقتصاددان پاسخ داد: عاقبت نرخ تورم در 1403 و اتفاق نگران کننده برای طبقه متوسط جامعه
  • روایت یک اقتصاددان از اتفاقی نگران‌کننده برای طبقه متوسط جامعه
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی
  • رتبه ۲۸ استان یزد در میزان بارندگی در کشور
  • کشف چسب مايع غيرمجاز در مانه و سملقان
  • نقدینگی تا کجا رشد خواهد کرد؟
  • افت فشار آب در شبکه شهری کنارک