Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد ناصر نوری مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت در حوزه  تولید نرم‌افزار و سخت‌افزار فعالیت می‌کند. با توجه به اسم شرکت تلاش داریم تا محصولاتی تولید کنیم که در عی نوآورانه بودن، پاسخی به یک نیاز فناورانه در یکی از بخش‌های کشور باشد.  

وی بیان کرد: یکی از محصولات این شرکت، سیستم عامل مقاوم در برابر طیف خاصی از بدافزارها است، برنامه‌های آنتی ویروس مختلفی توسط شرکت‌های امنیتی برای مقاومت در برابر ویروس‌ها تولید می‌شود، ما تلاش کردیم که خود سیستم عامل را مقاوم‌سازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور، با اشاره به زوایای مختلف کار این مجموعه دانش‌بنیان، گفت: در این روش، خود سیستم عامل ویندوز در مقابل طیف گسترده‌ای از بدافزارها، ایمن شده و به سیستمی نفوذناپذیر تبدیل می‌شود، توان این سیستم عامل به گونه‌ای است که در ابتدای ارائه آن، در یک نمایشگاه فناوری، مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان جایزه تعیین کردیم برای کسی که بتواند به آن نفوذ کند، اما خوشبختانه، سیستم از این آزمون نیز موفق بیرون آمد.

وی افزود: یکی دیگر از محصولات شرکت، مدیا مودم است، این  محصول نسل جدیدی از مودم‌ها، محسوب می‌شود و بدون اینترنت قادر به کار است، از این مودم به ویژه در مکان‌های عمومی و کسب و کارهای مختلف می‌توان استفاده کرد.

نوری ضمن برشمردن، موارد استفاده مختلف مدیا مودم، بیان‌ کرد: به عنوان مثال در اتوبوس‌ها و قطارهای حمل و نقل درون شهری و برون شهری، رستوران‌ها، باشگاه بدنسازی یا مراکز درمانی، می‌توان از این محصول استفاده کرد و اطلاعات لازم را در اختیار کاربر و مراجعه کنندگان به این مرکز قرار داد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان، موارد استفاده از این محصول را بسیار پرتعداد برآورد کرد و گفت: مراجعه کنندگان از طریق وای فای به این محصول مرتبط می‌شوند و کاربر اصلی نیز لازم نیست، هزینه‌ای بابت اینترنت پرداخت کند، در حال حاضر یک سبد متنوع از محصولات را در اختیار داریم و امیدوار هستیم با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، این محصولات از طریق تبلیغات به مردم معرفی شوند.

برچسب‌ها دانش بنیان فناوری اطلاعات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانش بنیان فناوری اطلاعات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش بنیان فناوری اطلاعات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش بنیان ها اخبار کنکور سیستم عامل دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۳۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز

محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در جریان حضور وزیر نیرو در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزیر نیرو برای اطلاع از آخرین وضعیت تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور به منظور تولید برق پایدار و مطمئن طی پیک تابستان امسال از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران بازدید کرد.

مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد 180 پروژه تعمیراتی به ظرفیت 12 هزار و 800 مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته 16 هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج 80 میلیون یورو ارز از کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.

وی افزود: شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت 50 هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

در حاشیه بازدید وزیر نیرو، محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد.

دستگاه پرس گرم شینه‌های سیم‌پیچی استاتور ژنراتور نیروگاه‌های حرارتی و برقابی با همت و توانمندی مهندسان داخل کشور در کمتر از چهار ماه ساخته و بومی‌سازی شده است که ساخت این دستگاه مانع از خروج 900 هزار یورو از کشور شده است.

این دستگاه قابلیت کار به صورت 24 ساعته را دارد و قادر است روزانه حدود چهار عدد شینه ژنراتور یک واحد حرارتی 320 مگاواتی و یا هشت عدد شینه یک ژنراتور واحد 250 مگاواتی برقابی را با دقت دهم میلی‌متر پرس و آماده نصب در ژنراتور کند.

این محصول جزو اولین دستگاه‌های پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی است که به صورت تمام اتوماتیک در داخل کشور ساخته شده است و می‌تواند دما و فشار را به صورت همزمان کنترل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز