Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه نانوایان مشهد گفت: افزایش نرخ نان اگر همین امروز هم اعمال شود دیر است چون دیگر کسی حاضر نیست با این میزان دستمزد در نانوایی کار کند.

 مصطفی کشتگر رئیس اتحادیه نانوایان مشهد در توضیح گرانی خودسرانه برخی نانوایی ها سطح شهر مشهد  به خبرنگار قدس آنلاین  گفت :هر چند من این قضیه را تایید نمی کنم ولی متاسفانه گرانی نان در برخی از نانوایی های آزاد پز از سال گذشته در مشهد اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آن جایی که از آبان ماه سال گذشته نرخ نان تغییری نکرده است بله هستند یکسری از واحدهای نانوایی که به دلیل هزینه های بالایی که دارند مبادرت به افزایش نرخ نان کرده اند.

وی ادامه داد: می دانیم که این گونه افزایش نرخ تخلف است ولی وقتی نانوایی ها از سال گذشته هیچ نرخ مصوبی نداشته اند و هزینه هایشان از حد متعارف هم بیشتر داشته است متاسفانه این گونه اتفاقات خواهد افتاد. افزایش نرخ نان اگر همین امروز هم اعمال شود دیر است چون دیگر کسی حاضر نیست با این میزان دستمزد در نانوایی کار کند. اگر ما نتوانیم تا پایان سال نرخ نان را بگیریم در بحث تامین نیروی انسانی و کارگر متخصص در سال جدید مطمئنا با بحران مواجه خواهیم بود.

وی گفت: ما برای افزایش قیمت نان بر اساس نوع آن آنالیز فنی پیشنهاد داده ایم منتهای متاسفانه هنوز بررسی نشده و موافقتی هم در این باره صورت نگرفته است. طبق آنالیز ما تقاضا برای افزایش نرخ چیزی حدود ۷۰درصد است که البته هیچ توجهی به این درخواست نشد و قرار بر این شد که نرخ نان در سال جاری ۲۰درصد افزایش پیدا کند که همین اتفاق هم تا به امروز نیفتاد است.

کشتگر بیان کرد: دولت فقط می تواند ۲۵درصد قیمت نان را ثابت نگه دارد ولی بقیه مواد مثل خمیر مایه، بیمه، هزینه های نانوایی، دستمزد کارگر و...همه و همه که افزایش داشته است. نانوایی شاید بتواند از سود خودش واز هزینه هایش کم کند ولی با دستمزد کارگر چه می توانیم بکنیم؟

رئیس اتحادیه نانوایان مشهد ادامه داد: الان خیلی از همکاران ما فقط برای روشن ماندن چراغ مغازه کرکره نانوایی را بالا می کشند و گرنه وقتی مایه خمیر ۳۰۰درصد، تامین اجتماعی ۳۰درصد، هزینه کارگران ۵۰درصد اضافه شده است باید همه هزینه ها یشان را از جیب پرداخت کنند.

وی ادامه داد: وقتی دستمزد کارگر نانوایی با توجه به همه گرانی ها روزی ۹۰هزار تومان چگونه باید این نانوایی را سر پا نگه داشت. نانوایی این روزها دیگر سودی برای صاحبش ندارد. به نظرم بهترین کار این است که فضای نان را رقابتی کنیم یعنی بیاییم و قیمت ارد و نان را واقعی کنیم تا یارانه هم مستقیم برود داخل جیب مردم نه نانوا یا دلال و واسطه. اگر قیمت ارد ازاد شود هیچ اتفاقی برای قیمت نان نمی افتد و فقط هدفمند تر می شود و تولید کننده واقعی باقی می ماند و آرد با قیمت مام شده دریافت می کند.

وی افزود: در این صورت است که کیفیت نان افزایش پیدا خواهد کرد ولی الان متاسفانه با این وضع نرخ مصوب، هزینه ها جوابگو نیست و ما هم دراین وضعیت نمی توانیم از کیفت نان صحبت کنیم. من همیشه گفته ام که یک رابطه ی مستقیمی بین قیمت نان و کیفیت آن وجود دارد وقتی نتوانیم قیمت را اصلاح کنیم حالا که هزینه های نانوا بالا رفته است او هم از خمیر مایه اش و خیلی موارد دیگر کم می کند. وقتی نرخ اصلاح نشود کارگر هم غیر متخصص می شود و همه چیز به سمت نان بی کیفیت پیش می رود.

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گرانفروشی نان افزایش نرخ قیمت نان هزینه ها نرخ نان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۱۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر

علیرضا زاکانی شهردار تهران در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر در خصوص قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی گفت: تردد در تهران به صورت ۶۶ درصد استفاده از وسایل شخصی و ۴۴ درصد استفاده از وسایل نقلیه عمومی است و علت آن هم عقب افتادگی تاریخی در نوسازی زیرساخت هاست.

وی با بیان اینکه در کشور هر ظرفیتی داشتیم دنبال کردیم تا خرید‌ها از داخل صورت بگیرد، به طوری که قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس منعقد شد، تصریح کرد: طبق مستندات تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد. ۳۲ ماه پیش روز معرفی بنده به عنوان شهردار هزار و ۸۸۰ اتوبوس تحویل گرفتیم که ۸۸۰ دستگاه آن فعال بود. امروز سه هزار و ۲۰۰ اتوبوس داریم که دو هزار و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در خطوط فعال هستند و تا چند روز آینده به سه هزار و ۴۰۰ دستگاه می‌رسد.

زاکانی با بیان اینکه ۶ هزار ون تهران مربوط به ۱۷ سال قبل بود و ۷۲ هزار تاکسی در تهران نیز وجود داشت که بخش قابل توجهی از آن با فرسودگی روبه رو بودند، اظهار کرد: پیش از سفر به چین برای اجلاس «یک کمربند یک جاده» قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس شامل دو هزار دستگاه دیزلی و هزار دستگاه برقی منعقد شد. پس از حضور در اجلاس پیگیری‌هایی برای انعقاد قرارداد مترو داشتیم.

وی افزود: در سال ۱۳۹۶ قراردادی برای ۶۹۱ دستگاه واگن مطرح شده بود و تا سال گذشته این طرح باقی مانده بود. پیش از سفر ما وزارت کشور در سفری این قرارداد را عملیاتی کرد. پس از ۶ سال عقب افتادگی که مقصر آن دولت قبلی بود، دولت انقلابی و جهادی اقدام کرد.

وی در ادامه یادآور شد: هشت رام قطار مترو به صورت کامل، ۱۰ رام قطعات و مابقی به صورت انتقال تکنولوژی وارد می‌شود. ما در چین با شرکت مربوطه اقدام به مذاکره کردیم و با پشتیبان مالی طرح نیز هماهنگی‌ها را انجام دادیم و قرارداد ۲۴ تا ۲۷ ماهه به ۱۲ تا ۱۴ ماه کاهش یافت و یک سال به نفع ایران شد.

زاکانی همچنین تصریح کرد: سهم اولیه ما دریافت شده بود و به همین دلیل یک سال به نفع ایران تمام شد. با مذاکره با چینی‌ها ۷.۵ میلیون یورو تکنولوژی ساخت بوژی را به ما دادند و مکلف شدند توسعه واگن سازی را برای ما انجام دهند. 

در قراداد چین ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم 

شهردار تهران با بیان اینکه این اقدام یک جهش برای داخل است، یادآور شد: میزان ساخت بوژی را برای کشور جلو انداختیم و ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران تمام شد و فضای جدیدی برای خدمت در کشور فراهم شد. ۶۳۰ دستگاه نیز به ۷۹۱ دستگاه واگن رسید. نمونه کامل یک به یک خردادماه ساخته و در اواخر سال واگن‌ها وارد کشور خواهد شد. ما به دنبال داخلی سازی بهترین قطعات هستیم و به سمت تزئینات نرفته ایم. بنده آمده ام که مردم را خوشحال کنم و با وجود صدا‌هایی که شنیده می‌شود، ما توجهی به آن نداریم و مردم باید بدانند چه اتفاقات بزرگی در کشور رخ می‌دهد.

وی با اعلام اینکه اولین رام داخلی با همکاری مپنا، جهاد دانشگاهی و شرکت واگن سازی به صورت ۸۵ درصد داخلی سازی در حال تکمیل و یک افتخار برای کشور است، خاطرنشان کرد: ما خطوط را راه اندازی کرده ایم. مردم سال‌ها در مترو با زحمت رو به رو بودند، چون کسی به فکر آنها نبود.

ما به ازای ۲۵ سال گذشته در ۳ سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد

زاکانی با بیان اینکه ساخت خط ۸ و ۱۰ سال قبل آغاز شد و خط ۹ هفته آینده آغاز خواهد شد، گفت: تمام خطوط مترو غیر از خطوط ۹ و ۱۰ فعال هستند و یک انقلاب در مترو به عنوان زیرساخت ایجاد خواهد شد. ما به ازای ۲۵ سال قبل در سه تا چهار سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد. اورهال واگن‌ها نیز قابل مقایسه با گذشته نیست.

قیمت‌های طرف چینی ارزان‌تر و کیفیت بالاتر بود

شهردار تهران با اشاره به حضور خود در چین به دعوت شهردار پکن، تصریح کرد: موضوع حمل و نقل، هوشمندسازی، زیست محیطی و پسماند از موضوعات بحث ما در چین بودند. امروز انقلابی در چین در این بخش‌ها صورت گرفته و این مباحث برای آنها دیگر موضوعیت ندارد. ما سعی کردیم هدف‌گذاری مالی در این سفر داشته باشیم. قیمت‌هایی که در ایران به ما داده شده بود با چین قابل مقایسه نبود. قیمت‌های چین ارزان‌تر و کیفیت بالاتر بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • کاریکاتور/ گرانی سرسام‌آور در سرزمین‌های اشغالی
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابند
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است
  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان