Web Analytics Made Easy - Statcounter

سناتور باب منندز، رئیس جدید کمیته روابط خارجی سنای آمریکا به خبرنگاران گفت که موعد اول مه برای خروج سربازان آمریکا از افغانستان قطعاً نیازمند تجدیدنظر است چرا که طالبان بخش خود از توافق را محقق نکرده است.

به نقل از اسپوتنیک، وی گفت: من بسیار نگران دوام روند صلح در افغانستان هستم.

به نظر می‌رسد نظرات روز سه‌شنبه منندز، احساساتی است که پیش از جلسه ۳ مارس کمیته روابط خارجی سنا در مورد نامزدهای وزارت امور خارجه بروز داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته روابط خارجی سنا خاطرنشان کرد: طالبان آشکارا به تعهدات خود تحت توافق ۲۹ فوریه پایبند نیست و آینده امنیت و حکومت افغانستان را زیر سؤال می‌برد. ما نیازمند توجه متمرکز سطح بالا از سمت وزارت خارجه هستیم.

ادامه مخالفت این قانون‌گذار با ضرب‌الاجل اول مه، اندکی پس از آن مطرح می‌شود که "عبدالله عبدالله"، رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان، نامه امضا شده توسط آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا را مورد تأیید قرار داد. این نامه گویا هفته گذشته دو روز قبل از سفر زلمای خلیلزاد، نماینده ویژه ایالات متحده برای صلح افغانستان، به منندز و اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان تحویل داده شده است.

بلینکن ظاهراً به رئیس جمهور افغانستان گفته بود که آمریکا در حال "بررسی خروج کامل نیروها تا ۱ مه همزمان با در نظر گرفتن گزینه‌های دیگر است" و همچنین خواستار برگزاری نشستی در سطوح عالی، طی هفته‌های آتی شده بود.

نامه بلینکن بر این تأکید داشت که آمریکا به تلاش‌های دموکراتیک برای پیشبرد اساسی و سریع امور به سمت یک توافق و آتش‌بس دائم و فراگیر، ادامه می‌دهد.                                            

بسیاری از منتقدان خروج نیروهای آمریکایی، اظهار کرده‌اند که نیروی تحت هدایت آمریکا باید در افغانستان باقی بماند تا تضمین دهد طالبان در افغانستان دستاوردهای ارضی نخواهد داشت./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۲۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: منتظر موافقت حماس با آتش‌بس هستیم

وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا امروز (شنبه) در انجمن سدونا موسسه مک‌کین در آریزونا مدعی شد که حماس «مانع بین مردم غزه و آتش‌بس است».

به گزارش فارس، در شرایطی که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز هیأتی را برای مذاکره درباره آتش‌بس غزه به قاهره اعزام می‌کند و تأکید کرده که با «روحیه مثبت» به سوی مذاکرات پیش می‌رود، وزیر خارجه آمریکا مدعی شده است «ما منتظریم تا ببینیم آیا در عمل می‌توانند پاسخ مثبتی به آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها بدهند یا خیر».

اصلی‌ترین اختلاف میان اسرائیل و حماس در حال حاضر بر سر اتمام جنگ به عنوان بخشی از توافق تبادل اسرا/ آتش‌بس است.

حماس پیش از این تصریح کرده با هیچ توافقی که به آتش‌بس دائمی و خروج نیروهای اسرائیل از غزه منجر نشود موافقت نخواهد کرد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل هم روز چهارشنبه گفت با هیچ توافقی که بر اتمام جنگ اصرار داشته باشد موافقت نخواهد کرد.

آمریکا در ۷ ماهی که از جنگ غزه می‌گذرد همسو با اسرائیل اصلی‌ترین مانع در برابر برقراری آتش‌بس دائمی در غزه بوده است.

دولت جو بایدن تا کنون سه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد که خواستار آتش‌بس دائمی در غزه بوده را وتو کرده است. واشنگتن تنها از آتش‌بس موقت حمایت می‌کند.

بلینکن همچنین در خصوص برنامه رژیم صهیونیستی برای حمله زمینی به رفح گفت «موضع ما ثابت است و قبل از آن‌که اسرائیل تصمیمی برای ورود به رفح بگیرد، باید طرح شفافی برای حفاظت از غیرنظامیان ارائه شود و به دوستان خود برای حفاظت از غیرنظامیان و ارائه کمک به آن‌ها فشار می‌آوریم».

وزیر خارجه آمریکا با تأکید بر حمایت واشنگتن از رژیم صهیونیستی گفت «با حفظ امنیت اسرائیل، تشکیل کشور فلسطین امکانپذیر است».

اسرائیل، آزادی اسرا از غزه و نابودی حماس را به عنوان اهداف جنگی خود در غزه تعیین کرده است. با وجود این، تحقق هر دوی این هدف‌ها به بن‌بست برخورد کرده‌اند.

مصر، قطر و آمریکا در حال میانجی‌گری برای حصول توافقی برای تبادل اسرا و برقراری آتش‌بس میان حماس و اسرائیل هستند.

در توافق قبلی میان حماس و رژیم اسرائیل برای آزادی اسرا که در ماه نوامبر انجام شد ۸۱ اسرائیلی و ۲۴ شهروند کشورهای خارجی در ازای ۲۴۰ فلسطینی آزاد شدند.

دیگر خبرها

  • بلینکن: به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم
  • خروج قطار افغانستان_ترکیه از مرز شمتیق+فیلم
  • ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکنان غزه و آتش‌بس، حماس است
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکن غزه و آتش‌بس، حماس است
  • بلینکن: منتظر موافقت حماس با آتش‌بس هستیم
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا
  • حماس: بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا
  • افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»