Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدصادق جمالی روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگاران به مناسبت ۲۱ اسفندماه روز جهانی کلیه گفت: هم‌اکنون از این تعداد، ۳۵۸ نفر دیالیز می‌شوند و بقیه نیز خدمات درمانی مناسب دریافت می‌کنند.

وی بیان کرد: شهرستان اردبیل با ۸۲۹ بیمار کیلوی بیشتری آمار را در بین شهرستان‌های استان دارد و پس از اردبیل، مشکین‌شهر، پارس آباد، خلخال و گرمی بیشترین تعداد بیماران را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان اردبیل هزینه هر دوره دیالیز بیماران کلیوی را ۹ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: بیماران دیالیزی هر هفته باید سه بار دیالیز شده و متحمل هزینه هنگفت شوند ولی با حمایت خیرین و دولت، دیالیز آنها رایگان انجام می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳۳ دستگاه دیالیز در استان اردبیل که اغلب توسط خیرین تامین شده است، گفت: بیشتر این دستگاه‌ها عمر مفید خود را طی کرده و دیگر قابل استفاده نیست.

جمالی خواستار اختصاص اعتبارات بیشتر از سوی دولت به امر پیوند عضو به جای تجیهز و راه‌اندازی بخش‌های دیالیز شد و اظهار کرد: هر چه به امر پیوند بیشتر توجه شود، به همان نسبت از حجم نیاز در بخش دیالیز کم می‌شود.

وی تامین داروهای خارجی و موثر کاهش آلام بیماران کلیوی را پس از تحریم آمریکا بسیار سخت خواند و اضافه کرد: انجمن حمایت از بیماران کلیوی هم در تامین دستگاه‌های دیالیز و هم در تامین داروها، دچار مشکل اساسی است.

مدیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان اردبیل، افزایش فوتی و آلام بیماران کلیوی را از جمله عوارش تحریم ظالمانه آمریکا بر سلامت عمومی مردم ایران عنوان کرد و افزود: باعث تاسف است که با وجود منابع مالی و حمایت خیرین، نمی‌توانیم داروها و دستگاه‌های دیالیز را از خارج خرید و تامین کنیم.

وی هزینه هر مورد پیوند کلیه را ۴۰۰ میلیون ریال اعلام و بیان کرد: در چنین شرایطی که تامین دارو و تجهیزات دیالیز سخت شده، مجبور هستیم که پیوند را جدی بگیریم.

جمالی همچنین با اشاره به آغاز پیوند کلیه در استان اردبیل از روز دوم خردادماه ۱۳۹۸ گفت: استان اردبیل دارای بخش پیوند کلیه است ولی از حدود یک سال پیش و با شیوع کرونا، انجام عملیات پیوند در استان متوقف شده ولی با خلوت شدن بیمارستان ها از بیماران کلیوی، عملیات پیوند آغاز می‌شود.

وی از انجام ۱۵ مورد عمل پیوند کلیه برای بیماران کلیوی استان اردبیل در سال جاری که اغلب در مراکز درمانی استان تهران انجام شده است، خبر داد و گفت: تاکنون ۱۵ میلیارد ریال برای پیوند کلیه به بیماران در استان اردبیل هزینه شده است.

مدیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان اردبیل، پیوندن زنده به زنده را مناسبت ترین نوع پیوند عنوان کرد و افزود: این نوع پیوند کمتر انجام شده و تنها ۴۰ درصد پیوندها به این شیوه اتفاق می‌افتد.

وی اظهار کرد: استان اردبیل امکانات پیوند اعضای بیماران مرگ مغزی را ندارد و با توجه به این که سیاست وزارت بهداشت، پیوند کلیه از بیماران مرگ مغزی اعلام شده، راه‌اندازی این بخش در استان ضروری است.

جمالی در ادامه ارائه بسته‌های غذایی حدود ۲۰ میلیون ریالی برای بیماران کلیوی و نیز پایش وضعیت آنها را از جمله خدمات حمایتی اخیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان اردبیل ذکر کرد و ادامه داد: تاکنون نزدیک هفت میلیارد ریال برای تامین بسته غذایی بیماران کلیوی هزینه شده است.

وی افزود: تاکنون چهار هزار و ۳۸۸ بیمار کلیوی از خدمات انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان در قالب خدمات بهداشتی، درمانی و رفاهی برخوردار شده‌اند.

مدیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان اردبیل با اشاره به همکاری تعداد زیادی از خیرین و پزشکان با انجمن حمایت از بیماران کلیوی، اعلام کرد: خیرین با هر میزان کمک می‏توانند از خدمات این انجمن در راستای کاهش آلام بیماران حمایت کنند.

وی با محتمل خواندن بروز بیماری کلیوی برای همه سنین و لزوم انجام عملیات پیوند برای اغلب این بیماران افزود: بیماری کلیه، یک عارضه خاموش بوده و علائم آن دیر مشاهده می‌شود.

جمالی تاکید کرد: پس از مزمن شدن بیماری کلیوی، فرد مبتلا نیازمند به دستگاه دیالیز و یا پیوند کلیه شده و رنج جسمی زیادی را متحمل می‌شود و به همین علت لازم است که شهروندان مراجعه به موقع به پزشک را برای تشخیص این بیماری جدی بگیرند.

به گزارش ایرنا، ۲۱ اسفندماه روز جهانی کلیه با شعار "زندگی خوب با بیماری کلیه" نامگذاری شده است.

نارسایی کلیه جزو بیماری‌های بسیار واگیر در جهان است به طوری که ۹۰۰ میلیون نفر با این بیماری درگیر هستند.

برچسب‌ها نارسایی کلیه استان اردبیل ایالات متحده آمریکا اردبیل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نارسایی کلیه استان اردبیل ایالات متحده آمریکا نارسایی کلیه استان اردبیل ایالات متحده آمریکا اردبیل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت اخبار کنکور پیوند کلیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۳۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد

 فرامرز دهمرده  اظهار کرد: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.

وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.

رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.

به گفته وی ؛ در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته ۲۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • مادربزرگ ۵۴ ساله قلب مصنوعی و کلیه خوکی دریافت کرد
  • برای اولین بار یک زن همزمان پمپ قلب و پیوند کلیه خوک دریافت کرد
  • اولین فردی که همزمان پمپ قلب و کلیه خوک دریافت کرد
  • چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • انجام ۱۰ عمل اهدای عضو در خوزستان در ۵ روز
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه