Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، «فروشگاه کفش پازل واقع در طلاب به کودکانی که از داشتن نعمت پدر محروم هستند با ارائه گواهی فوت پدر یک جفت کفش هدیه میدهد.» این متن پیامی بود که مدتی پس از ولادت امیرالمومنین (ع) در فضای مجازی دست به دست می‌چرخید.

از این قبیل متن‌ها که پشتوانه مشخصی ندارد گاها در فضای مجازی دیده می‌شود و به درستی نمی‌توان به آن اعتماد کرد اما این کنجکاوی به دیدن کاسبی که در ایام ولادت حضرت علی(ع) رفتاری علی‌گونه داشت می‌ارزید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور به آدرسی که در فضای مجازی منتشر شده بود رفتیم تا ابتدا از واقعیت داشتن ماجرا و سپس از کم و کیف کار و چرایی آن آگاه شویم چرا که قشر کاسب، شاید جزو اقشاری باشد که در شیوع ویروس کرونا بیشترین آسیب را دیده و سخاوتی این‌چنین، جز با رأفت و انسانیت امکان پذیر نیست.

به مغازه مورد نظر رسیدم و برخلاف انتظارم ویترین مغازه را پر از لباس دیدم و تردید کردم که شاید اشتباهی رخ داده که با دیدن برگه «کفش برای ایتام تمام شد» متوجه شدم درست آمده‌ام و اینجا همان جایی است که دل کودکان یتیم را شاد کرده، همان کودکانی که حضرت علی (ع) همواره تا پایان عمر، دیگران را به شاد کردن دل‌شان توصیه می‌کرد.

مغازه متعلق به دو جوان به نام‌های سیدعلی حسینی و محمد هنرمند است که با همدیگر پسرخاله هستند، از آنها می‌پرسم اینجا برای ایتام کفش می‌دهید؟ یکی از آنها محترمانه پاسخ می‌دهد که تمام شده است.

خود را معرفی کرده و با آنها به گفت‌وگو می‌نشینم، سید علی حسینی می‌گوید: من و پسرخاله‌ام حدود یک سال است این مغازه پوشاک را راه انداخته‌ایم و مدتی پیش پدران‌مان در خرید کفش برای ایتام بانی شدند و به ما کمک کردند تا این کار را انجام دهیم.

وی با تاکید بر اینکه کار خیرشان کوچک بوده است، ادامه می‌دهد: بعد از ولادت امام علی (ع) به مدت ۸ روز کفش می‌دادیم که حدود ۴۵۰ جفت بود و خیلی استقبال شد و تعداد زیادی از ایتام برای دریافت کفش آمده بودند.

حسینی درباره پیامی که مبنی بر اهدای کفش به ایتام منتشر شده بود اظهار بی‌اطلاعی کرده و می‌گوید: ما اطلاعیه‌ای در فضای مجازی منتشر نکردیم چرا که نمی‌خواستیم مردم اذیت شوند و از راه دور بیایند ولی ظاهراً مردم خودجوش این کار را انجام دادند و قصد خیر داشتند.

وی اضافه می‌کند: پدرم هر سال مبلغی را نذر دارند، امسال هم این مبلغ را به ایتام کمک کردند، ما خودمان مغازه پوشاک داریم ولی حدس زدیم شاید از لباس زیاد استقبال نشود و بهتر است که کفش سایز کوچک بخریم و برای ایتامی که وضع مالی خوبی ندارند توزیع کنیم تا خوشحال شوند.

صاحب دیگر مغازه، محمد هنرمند ادامه می‌دهد: ما فقط سردر مغازه بنر زده بودیم که به مدت هفت روز کفش رایگان به ایتام می‌دهیم ولی درخواست‌ها زیاد بود و حتی از شهرستان‌های اطراف مشهد و کمیته امداد هم آمده بودند که اگر کفش به تعداد بالا وجود دارد میان ایتام کمیته توزیع شود.

وی با توجه به استقبال زیاد مردم ادامه می‌دهد: ما به کسانی  که وضع مالی خوبی داشتند پیشنهاد دادیم که به ما کمک کنند تا بتوانیم تعداد بیشتری کفش به ایتام بدهیم چرا که هنوز بعد از گذشت چند روز ایتام همچنان می‌آیند و درخواست کفش دارند.

هنرمند نسبت به تهیه کفش‌ها گفت: یک مغازه کفش فروشی اطراف حرم بود که قصد جمع کردن مغازه را داشت و ما کفش‌های سایز کودکان را با قیمت مناسب خریدیم و میان ایتام توزیع کردیم که کفش‌ها جنس خوب و تولید داخل بودند.

گفت‌وگو را خاتمه می‌دهم و می‌خواهم از آنها عکس بگیرم که می‌گویند کار مهمی نکرده‌اند و نیازی به عکس نیست و به عنوان نکته پایانی تاکید می‌کنند که اگر کسی توان مالی هر چند اندک دارد که بابت ادامه این کار خیر آنها را همراهی کند، آمادگی توزیع کفش را دارند.

آری، درست گفته‌اند که کاسب حبیب خدا است و قطعا حبیب خدا می‌تواند اینگونه بی‌منت مانند مولای خود علی (ع) بخشنده باشد چرا که ایشان فرمودند: «یکی از والاترین مراتب نیکوکاری لطف و اِحسان نسبت به یتیمان است.»

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: مشهد فضای مجازی امام علی ع یتیم نوازی کاسب مشهدی فضای مجازی برای ایتام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۸۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳۴ هزار حامی جدید در طرح اکرام ایتام و محسنین با فراخوان در برنامه محفل

همزمان با پخش برنامه محفل و ماه من، بیش از ۱۳۴ هزار حامی جدید در طرح اکرام ایتام و محسنین ثبت نام کردند. 

تنها در زمان یک ماه پخش برنامه محفل و ماه من، با فراخوانی که در این برنامه اعلام شده بود، در طرح «اکرام ایتام و محسنین» ۱۳۴ هزار نفر حامی جدیدثبت نام کردند که این رقم رشد حدود ۳۲ درصدی ثبت‌نام حامیان را نشان می‌دهد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • کمک ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان معلمان به ایتام
  • (ویدئو) جلوگیری از دف‌نوازی نوازنده زن در مراسم یادبود شهید مطهری
  • جلوگیری از دف‌نوازی نوازنده زن در مراسم یادبود شهید مطهری + ویدئو
  • حجاج استان سمنان برای نیازمندان خانه می‌سازند
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • ثبت ۷۸ موقوفه در کردستان
  • روایتی از معلم نیکوکار بیرجندی برای حمایت ۱۱ فرزند معنوی
  • بیش از ۱۳۴ هزار حامی جدید در طرح اکرام ایتام و محسنین با فراخوان در برنامه محفل
  • روایت معلم نیکوکار بیرجندی که ۱۱ فرزند معنوی دارد
  • یادمان دهمین سالروز کوچ قلندر موسیقی ایران در گرگان برگزار شد