Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@20:43:21 GMT

توسعه پایدار فقط با حضور بخش خصوصی امکانپذیر است

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۸۵۷۹۵

توسعه پایدار فقط با حضور بخش خصوصی امکانپذیر است

به گزارش ایرنا، علی اصغر ذاکری هرندی روز پنجشنبه در آیین بهره برداری ۲ طرح بازیافت شهرستان لنجان افزود: برای تحقق این مهم باید شهرداری ها، شوراهای اسلامی و مدیران مربوط  نهادهای اجرایی به نحو احسن مدیریت کنند تا اعتماد سرمایه گذاران برای مشارکت در امور مختلف جلب شود.

وی اظهارداشت:  به طور قطع سرمایه گذار اگر احساس آرامش و صداقت کرد خودش پیشقدم می شود ولی مدیران دستگاه های اجرایی باید بسترسازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سرانه تولید زباله هر نفر در دنیا را  ۷۴۰ گرم و در استان اصفهان را ۵۰۰ گرم اعلام و اضافه کرد:  در کشور روزانه ۵۰ هزار تن و در استان اصفهان روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن زباله تولید می شود که هزار و ۳۰۰ تن در شهر اصفهان و بقیه در شهرها و روستاهای استان تولید می شود.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان ادامه داد : از مجموع تولید زباله در کشور فقط ۱۰ درصد بازیافت می شود این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته صد درصد زباله بازیافت می شود.

ذاکر هرندی تصریح کرد : در سال ۱۳۳۷ اولین کارخانه بازیافت کشور در شهر اصفهان توسط صنعتگران منطقه احداث شد و ۲ سال بعد انگلیسی ها در منطقه صالح آباد تهران با کپی برداری آن کارخانه بازیافت را در تهران احداث کردند.

وی  بیان کرد :  در شهرستان لنجان در حوزه های پسماند، تفکیک از مبدا، پردازش و استفاده صحیح زباله به صورت اصولی انجام می شود که این مهم نشان از مدیریت خوب نهادهای مربوط و همراهی و مشارکت مردم دارد که باید قدر دانست.

معاون استاندار اصفهان گفت : روزانه در  این در شهرستان ۲۵۰ تن زباله تولید می شود  که ۱۰ درصد زباله تولیدی استان را تشکیل می دهد و بعد از اصفهان اولین کارخانه پسماند استان در این شهرستان احداث شده است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان با اشاره به ضرورت توسعه پایدار یادآور شد : توسعه پایدار یعنی در همه زمینه ها نظیر آب ، خاک و سلامت هوا توجه داشته باشیم که این راهبرد با بهره برداری ۲ طرح آلیاژ پلاستیک و سالن پردازش کارخانه بازبافت شهرستان لنجان به کار گرفته شده است.

ذاکر هرندی اظهارداشت : استان اصفهان ۱۰ کارخانه پسماند دارد که در این ارتباط در بین استانهای کشور پیشتاز است.

وی تاکید کرد :  اولویت پسماند، سلامت  عموم ، پایداری و آینده نگری و توسعه پایدار در کنار اعتماد مردم به مدیریت ها ، توجه به سرمایه گذاران در شهرستان لنجان باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

استان افزون بر پنج میلیون نفری اصفهان ۲۴ شهرستان دارد. در این استان روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن زباله تولید می شود.

برچسب‌ها افتتاح طرح مدیریت پسماند دفع زباله لنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افتتاح طرح مدیریت پسماند دفع زباله افتتاح طرح مدیریت پسماند دفع زباله لنجان اخبار کنکور شهرستان لنجان توسعه پایدار تولید می شود زباله تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۵۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود