Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب،  محمدمهدی حاج‌محمدی روز پنجشنبه در دیدار با ماموستا رستمی عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی  ضمن تبریک عید بزرگ مبعث اظهار داشت: پیامبر مکرم اسلام(ص) مشتاق و حریص به هدایت و سعادت بندگان بود و مسئولان زندان هم امروزه با تأسی از رحمت العالمین در اصلاح و تربیت زندانی ها همین دغدغه را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی عنوان کرد: یکی از مظاهر حریص بودن نظام اسلامی، هدایت و تربیت اسلامی مردم است و این مؤلفه مهم را باید در زندان‌ها هم نشان دهیم و به رخ دشمنان اسلام بکشانیم، به این معنا که زندان ایستگاه آخر نیست و باید از مجرمان دستگیری می‌شود.

حاج محمدی با بیان اینکه طبق قانون اساسی نیز هدف و ماموریت اصلی ما اصلاح زندانی ها است، گفت: شهید همت همواره بیان می کرد: " ما در قبال تمام کسانی که راه کج می روند مسئولیم. حق نداریم با آنها برخورد تند کنیم. از کجا معلوم که ما در انحراف این ها نقش نداشته باشیم؟ " نباید در مواجهه با زندانیان آنان را ملامت کنیم، چه بسا ما نیز در کشیده شدن آنان به سمت جرم، مقصر باشیم، بنابراین تکلیفی بر دوش ما است که نسبت به اصلاح مجرمان احساس مسئولیت کنیم.

حاج‌محمدی یادآور شد: کردستان همیشه مورد نگاه مسموم دشمنان بوده است و ضد انقلاب برای به دام انداختن جوانان این خطه بیشتر به زحمت افتاده است، اما خون شهدا همچون امثال ملا حیدرها ضایع نگشته است و با ایثارگری‌ رزمندگان و جانبازان اجازه عملی شدن توطئه‌های تفرقه افکنان به دشمنان را ندادند.

رئیس سازمان زندان‌ها گفت: از شهید لاجوردی آموخته‌ایم که زندانی تا قبل از ورود به زندان مجرم است ولی بعد از ورود به زندان، او را یک انسان محتاج، مستعد و مستحق اصلاح و کمک می پنداریم و مددجوی زن را بیش از دیگر مددجویان مستحق یاری، مهربانی و دستگیری می‌دانیم.

وی گفت: دشمن بر روی زندانیان کردستان تمرکز ویژه کرده است تا آنان را به سمت اردوگاه‌های خود بکشاند، پس همه از جمله علمای اهل سنت این خطه که مربیان خوبی برای اصلاح و تربیت هستند باید مراقب باشند، تا توطئه دشمن در بحث یارگیری و خطاب قرار دادن زندانی ها به عنوان ضدانقلاب خنثی گردد، و دشمنان و بدخواهان کشور از این توطئه تفرقه افکنانه مایوس گردند.

رییس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور اضافه کرد: در عید مبعث کردستان را به صورت ویژه نگاه کردیم و  این سازمان در کنار توجه به اصلاح مجرمان، وظیفه ویژه‌ای در قبال حمایت از خانواده‌های زندانیان دارد و تلاش می‌کنیم کمک‌های معیشتی مناسبی بین این خانواده‌ها توزیع کنیم.

حاج محمدی در پایان اظهار داشت: بعد از انقلاب توفیقات بسیار خوبی در زندان‌های کشور و از جمله در کردستان بدست آمده و بیش از پنجاه درصد از آنها مشغول هستند و دستمزد دریافت می‌کنند که تضمین خوبی برای زندگی آنان در آینده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: حاج محمدی زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۸۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، ماموستا "رسول احمدسیوچ" امام جمعه موقت شهربانه در خطبه های عبادی سیاسی جمعه این هفته در جمع نمازگزاران و مومنان شهر بانه با اشاره به مشکل و معضل و بلای خانمان سوز یاس و ناامیدی که متاسفانه سایه خود را بعضا بر جامعه ما گسترانده اظهار داشت: یکی از معضلاتی که متاسفانه موجب ویرانی زندگی خانواده ها و از هم گسیختگی و از هم پاشیدگی خانواده ها شده است، یاس و ناامیدی در زندگی است؛خداوند متعال در قرآن کریم در شش جا امر فرموده که ای انسانها مایوس نشوید از رحمت و مغفرت پروردگار متعال.

وی گفت: متاسفانه یاس و ناامیدی در زندگی  موجب نابودی زندگی بسیاری از افراد و جوانان شده و بسیاری از خانواده ها را از هم پاشیده است و جوانان به دلیل اینکه از زندگی خود مایوس و ناامید شده اند و رحمت و الطاف خداوند متعال در دل آنها نفوذ نمی کند به زندگی خود پایان می دهند که از نظر شریعت اسلام کاری بسیار ناروا و ناشایست است.

ماموستا احمدسیوچ در ادامه افزود: صفت یاس و ناامیدی صفت انسان مومن و ایماندار نیست بلکه باید بسیار مواظب باشیم که این صفت انسان‌های گمراه و کافر و بی دین است.

وی به آثار یاس و ناامیدی اشاره کرد و اظهار داشت: عواقب و آثار یاس و ناامیدی که از صفات بارز کفار و گمراهان است یکی از آثار یاس و ناامیدی بی ادبی در حق پروردگار است و طبق نظر اجماع علمای اسلام، مایوس بودن عملی حرام است و فرد مرتکب از اسلام بیرون می شود و از جوانان خواست که خدای نکرده با یاس و ناامیدی در دل و درون خود ، خودشان را از اسلام بیرون نکنند و مایوس نشوند و یکی دیگر از آثار یاس این است که خداوند را به درستی نمی شناسند و همچنین یکی از عواقب یاس، زیاده روی از ترس است که نباید از رحمت و الطاف بیکران خداوند غافل شویم.

خطیب نماز جمعه شهرستان بانه تصریح کرد: عامل و مسبب یاس و ناامیدی رفاقت و دوستی با افراد ناباب و ناسالم است و یکی دیگری تعلقات به مسایل دنیوی است که شکرانه خداوند را به جای نمی آورند.

ماموستا احمدسیوچ خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم صبر پیشه کنیم و از خداوند و توکل به او غافل نشویم و در تنگناها و مشکلات از خداوند یاری بخواهیم و دلبستگی به تعلقات زندگی دنیوی یکی دیگر از مشکلات جامعه بشری است که خود از آثار مهم  یاس و ناامیدی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • فرار بیش از ۱۰۰ زندانی در نیجریه
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • آزادی ۱۸ زندانی جرایم مالی در نذر هشتم سبزوار
  • موضع‌گیری عشایر فلسطینی غزه علیه اقدامات تفرقه‌افکنانه اشغالگران
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند
  • یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟
  • آزادی زندانی بدهی مالی توسط پزشک یاسوجی
  • رواج بی حجابی در جامعه توطئه دشمنان است