Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حیدری چهارمحال و بختیاری| در این گزارش سعی داریم شما را با ۲ جوان ۲۲ و ۱۹ ساله‌ای آشنا کنیم که با دست خالی اما قلبی مطمئن، با نیت عمل به توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی وارد میدان شدند و با پیگیری بسیار و تحمل مشقت‌های فراوان  یکی از بزرگترین کتاب فروشی‌های شهرکرد را ایجاد و شعار ما می‌توانیم را تحقق بخشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید مهدی میراحمدی 22 ساله و محمد قائد امینی19 ساله که یکی طلبه و دیگری دانشجوی روانشناسی است فعالیت فرهنگی خود را در زمینه کتاب و کتابخوانی از بستر هیئت مذهبی رهروان شهدا کلید زدند با ایجاد پویش‌ها و مسابقات کتابخوانی شروع کردند و این کار فرهنگی را مبدل به یک کار اقتصادی و اشتغالزا نمودند از همین رو به سراغ آن‌ها در فروشگاه تازه تاسیسشان رفتیم تا از کم و کیف کارشان با خبر شویم.  

فارس: فعالیت در حوزه کتاب و کتابخوانی را از کجا شروع کردید؟

انگیزه فعالیت در عرصه کتاب خوانی از حضور در حلقه معرفتی هیئت جرقه خورد به این صورت که در سال گذشته اقدام به ایجاد پویش کتاب خوانی در بستر مراسمات مذهبی کردیم و موفق شدیم هزار جلد کتاب در کمتر از یک هفته به فروش برسانیم

انگیزه فعالیت در عرصه کتاب خوانی از حضور در حلقه معرفتی هیئت مذهبی رهروان شهدای شهرکرد جرقه خورد به این صورت که در سال گذشته اقدام به ایجاد پویش کتاب خوانی در بستر مراسمات مذهبی کردیم و جایزه اندکی هم برای شرکت کنندگان در نظر گرفتیم که خوشبختانه با استقبال کم نظیری در استان چهارمحال و بختیاری مواجه شد و توانستیم در عرض کمتر از یک هفته بیش از هزار جلد کتاب را در این استان کم جمعیت توزیع کنیم.

از ایجاد پویش کتابخوانی تا تاسیس فروشگاه بزرگ کتاب

مرحله بعدی این پویش با شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی مصادف شد و کتاب حاج قاسم را برای مرحله جدید انتخاب کردیم که خوشبختانه میزان استقبال مردم از پویش قبلی بیشتر بود که انگیزه‌ای بود برای ادامه فعالیت.

بعد از برگزاری پویش سوم به این فکر افتادیم که فعالیت خود را گسترده‌تر کنیم و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش ویترین‌های عرضه کتاب و کتابخوان کردن مردم تصمیم به ایجاد یک فروشگاه کتاب گرفتیم که با پیگیری‌های یک‌ساله امروز این فروشگاه را آماده کردیم.

فارس: چقدر سرمایه داشتید برای تاسیس این فروشگاه کتاب؟

وقتی تصمیم به ایجاد فروشگاه کتاب گرفتیم حتی یک میلیون تومان هم سرمایه نداشتیم

شاید باور نکنید اگر بگوییم وقتی تصمیم به ایجاد فروشگاه کتاب گرفتیم حتی یک میلیون تومان هم سرمایه نداشتیم اما چون به تصمیم خود اعتقاد داشتیم همه وقت و تمرکز خود را برای تحقق این هدف گذاشتیم و با دریافت مشاوره از دوستان و رفتن به سراغ نهادهای فرهنگی کار خود را برای تاسیس این فروشگاه آغاز نمودیم.

با مشورت‌هایی که با مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، جبهه فرهنگی انقلاب و دو تن از نمایندگان انقلابی و افرادی که در این زمینه صاحب نظر بودند به خصوص روحانی هیئت رهروان شهدا داشتیم به راهکارهایی را برای تحقق این هدف رسیدیم اما به دلیل نداشتن سرمایه اولیه کارمان خیلی سخت بود و بسیاری هم قصد منصرف کردن ما را داشتند.

با حمایت‌های فکری دوستان و برقراری ارتباط با مجمع ناشران انقلاب اسلامی و برنامه‌ریزی دقیق برای تاسیس فروشگاه کتاب موفق به کسب تسهیلات به مبلغ 600 میلیون تومان شده و توانستیم شعبه کتاب شهر شهرکرد را احیا و با هزینه بالا  تجهیز کنیم.

فارس: چه سختی‌هایی در این مسیر داشتید؟

خب ایجاد این فروشگاه اولین فعالیت شغلی ما به حساب می‌آمد و تجربه‌ای برای تجهیز و تزیین و فروش کتاب نداشتیم و در این مسیر پیدا کردن ضامن برای اخذ تسهیلات و طولانی بودن روال کارهای اداری سختی‌هایی را به ما تحمیل کرد که انتظار آن را نداشتیم به طوری که گاهی نیمه‌های راه خسته می‌شدیم اما برای اینکه ثابت کنیم ما می‌توانیم تمام سختی‌ها و تندی‌ها را به جان خریدیم و الان به مرحله بهره‌برداری از فروشگاه رسیده‌ایم.

 گاهی نیمه‌های راه خسته می‌شدیم اما برای اینکه ثابت کنیم ما می‌توانیم تمام سختی‌ها و تندی‌ها را به جان خریدیم

هدف ما عمل به توصیه‌های ولی فقیه و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است

هدف حقیقی ما در این مسیر عمل به توصیه‌های ولی فقیه و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است و بر این باوریم که کاهش بسیاری از ناهنجاری‌ها و مشکلات اجتماعی در گرو افزایش آگاهی مردم از طریق کتاب‌خوان شدن آن‌ها می‌باشد که برای اینکه بتوانیم در این مسیر در شهر خودمان تاثیرگذار باشیم از هیچ سختی ترس و واهمه نداریم.

ما در کنار فروش کتاب محلی را نیز برای مطالعه، مباحثه و جلسات بچه‌های کتاب‌خوان آماده کردیم که بتوانند با خیالی آسوده در محل فروشگاه پس از خریداری کتاب اقدام به مطالعه یا بحث در خصوص کتاب داشته باشند و لوازم پذیرایی را نیز برای آن‌ها مهیا کرده‌ایم.

فارس: چه انتظاری از مسئولان دارید؟

تنها انتظار ما این است که شرایط ما را درک کنند و حمایت‌های معنوی خود را از ما دریغ نکنند زیرا با دست خالی و نداشتن تجربه با گرفتن وام و تسهیلات دست به چنین اقدامی زده‌ایم که برای جلو رفتن در این مسیر نیازمند مشاوره و حمایت‌های همه‌جانبه هستیم.

از همه دوستان و بچه‌های مذهبی و کتابخوان هم دعوت داریم که به فروشگاه ما سری بزنند و نظرات و پیشنهادات خود را برای گسترش فرهنگ کتابخوانی در اختیار ما قرار دهند تا به صورت مشترک دست در دست هم گام موثری برای این مهم برداریم.

انتهای پیام/68033

منبع: فارس

کلیدواژه: کتابخوانی شهرکرد طلبه خوب کتابخوان دغدغه کتاب و کتابخوانی فروشگاه کتاب کتاب خوانی ایجاد پویش فرهنگ کتاب سختی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۵۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند
  • «فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» به کتابفروشی‌ها آمد
  • «حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند
  • آتش سوزی فروشگاه دخانیات در شهرکرد
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • عرضه «صفات الهی» در کتابفروشی‌ها
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • مهار آتش سوزی فروشگاه دخانیات در شهرکرد
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است