Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عباس رضایی شنبه شب در شبکه خبر اصفهان افزود: این استان با فرونشست زمین مواجه است و متاسفانه برای تامین آب استان از آب‌های زیرزمینی برداشت می‌شود.

وی اضافه کرد: از این رو برای جلوگیری از فرونشست زمین و نبود دغدغه صنایع و اینکه از آب آشامیدنی و کشاورزی برای استفاده در صنایع استفاده نشود این طرح اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اصفهان افزود: استان اصفهان تشنه است و مسأله آب از مطالبات بجا و دغدغه مسئولان طی سال‌های گذشته بوده است.

وی ادامه داد: از روزی که به عنوان استاندار اصفهان منصوب شدم معتقد بودم یک قطره آب بهینه‌تر و کمتر مصرف و یک قطره آب بیشتر به اصفهان بیاوریم.

رضایی آب را یکی از دغدغه های اصلی صنایع برشمرد و گفت: تامین آب پایدار برای صنایع استان و قطع کامل وابستگی صنایع به آب آشامیدنی و کشاورزی از دیگر مزایای این طرح مهم است.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر حدود صد میلیون مترمکعب آب برای صنایع استان مصرف می‌شود که پیش بینی می‌شود تا سال ۱۴۱۰ این میزان مصرف به ۱۸۰ میلیون مترمکعب برسد.

استاندار اصفهان گفت: برای اینکه دغدغه صنایع استان را حل و فصل و از آب آشامیدنی و کشاورزی برداشت نکنیم یکی از بهترین راه‌ها انتقال آب از خلیج فارس به اصفهان است که فردا یکشنبه با دستور رییس جمهوری این اقدام مهم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه هدف از انتقال آب خلیج فارس به اصفهان تامین آب پایدار صنایع استان است، اظهار کرد: برای این طرح ۹۱۰ کیلومتر لوله گذاری نیاز است که براساس پیش بینی‌ها یه تا پنج سال زمان نیاز است که بستگی به منابع، شرایط و مسائل زیست محیطی و اجتماعی دارد.

رضایی گفت: طرح توسط یکی از شرکت‌های آبی مطالعه شده و از بین ۱۱ مسیر یکی از مسیرها که کمترین مشکل را داشته انتخاب شده است.

وی ابراز امیدواری کرد با برداشت ۳۷۵ میلیون مترمکعب آب دریا پس از شیرین سازی برای صنایع استان اصفهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فردا یکشنبه بیست و چهار اسفندماه با دستور رییس جمهوری و حضور وزرای مربوطه طرح انتقال آب از خلیج فارس به استان اصفهان عملیاتی می‌شود.

افتتاح اَبَرپروژه انتقال آب از خلیج‌ فارس به فلات مرکزی ایران و اصفهان فردا با حضور رییس جمهوری به اعتقاد کارشناسان، جهش تولید، توسعه صنعت و گذر از کم آبی را در پی خواهد داشت و علاوه بر ایجاد تحول در این مناطق امید به احیای رودخانه زاینده‌رود را بیشتر خواهد کرد.

طرح انتقال آب از خلیج فارس به مناطق خشک کشورمان یکی از ابرپروژه‌هایی است که که با مطرح شدن آن در چند سال گذشته و تلاش برای اجرای آن تا حد زیادی امید به بهبود وضعیت آبی نواحی خشک را در پی داشت.

بی‌تردید استفاده از این آب در بخش صنعت از یک سو به برداشت کمتر آب از منابع آب سطحی و زیر سطحی می‌انجامد و از سوی دیگر سبب افزایش تولید و بهبود فعالیت صنعتی خواهد شد.

آن طور که کارشناسان امر مطرح می‌کنند تخصیص آب خلیج فارس به نواحی صنعتی کشور سبب شکوفایی بیشتر آنان خواهد شد برای مثال استان صنعتی اصفهان که نقش بسزایی در تولید و تامین انواع محصولات، قطعات تجهیزات صنعت کشور ایفا می‌کند با استفاده از این آب جهت افزایش تولید خواهد توانست چرخ صنعت کشور را نیز بیش از گذشته به حرکت درآورد.

استان اصفهان با ۲۴ شهرستان و بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی دارد.

برچسب‌ها طرح انتقال آب خلیج فارس اصفهان  عباس رضایی  پروندهٔ خبری انتقال آب دریای عمان و خلیج فارس به استان‌های کویری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح انتقال آب خلیج فارس اصفهان عباس رضایی طرح انتقال آب خلیج فارس اصفهان عباس رضایی اخبار کنکور انتقال آب از خلیج فارس استان اصفهان خلیج فارس صنایع استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۵۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، کارشناس هواشناسی هرمزگان گفت: دریا در این مدت نسبتاً مواج است و سرعت باد در تنگه هرمز و بخش‌هایی از خلیج فارس به ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به یک و نیم متر می‌رسد.

مجتبی حمزه نژاد توصیه کرد در این مدت شناور‌های سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد خودداری کنند و تمهیدات لازم برای رفت و آمد ایمن سایر شناور‌ها صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۵ اردیبهشت

وی افزود: آسمان غالب نقاط استان صاف و در برخی مناطق دریایی و ارتفاعات گاهی گذر ابر پیش بینی می‌شود.

به لحاظ دمایی روز‌های آینده روند افزایشی دمای بیشینه ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • معرفی تیم‌های برتر مسابقات هندبال گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید
  • «جدال خلیج»، خلیجی که همیشه فارس بوده+ فیلم