Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری گفت: برنامه‌ای تنظیم کرده‌اند تا شبکه امامت مساجد باید توانمندی خود را افزایش دهند تا شخصیت‌های نهادی و ساختاری را هم در چتر گفتمان انقلاب اسلامی قرار دهند و نقش خود را در حوزه هدایتگری به بهترین شکل ایفا کنند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در همایش ملی هوای نو خطاب به مسئولان کانون‌های فرهنگی و تبلیغی کشور گفت: برنامه‌ای تنظیم کرده‌اند تا شبکه امامت مساجد باید توانمندی خود را افزایش دهند تا شخصیت‌های نهادی و ساختاری را هم در چتر گفتمان انقلاب اسلامی قرار دهند و نقش خود را در حوزه هدایتگری به بهترین شکل ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری از کانون‌های فرهنگی مساجد ادامه داد: سعی کردیم برنامه‌ای با وجوه مختلف را به منظور برطرف کردن نیازمندی‌های فرهنگی و هنری کشور تبیین و تنظیم کنیم و در این برنامه مبانی، اسناد، و ظرفیت‌ها را اعم از ظرفیت‌های سخت و نرم و استفاده از فناوری‌های نو را مدنظر قرار دادیم.

رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در ادامه بیان کرد: در گام دوم انقلاب اسلامی فرض بر این است با یک خودسازی جدی نهاد امامت بتواند نقش خود را در مسیر پیش رو و با جهت گیری در اجرای نقشه مهندسی فرهنگی کشور که مورد نظر مقام معظم رهبری بوده است ایفا کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری تصریح کرد: هدف گذاری ما در این رابطه مربوط به سال ۱۴۰۴ است که نهاد امامت در شبکه‌هایی که رهبر معظم انقلاب ترسیم کردند حرکت کند.

وی در رابطه با شرایط نهاد امامت توضیح داد: ما در این رابطه مشاهده کردیم که نهاد امامت با وجود پیوست فاقد شبکه بوده و پیوست آن سطحی است و به همین دلیل بر اساس یک آرایش قرارگاهی از سطح مرکزی شروع کردیم و این مورد را به شهرستان‌ها گسترش دادیم.

رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در رابطه با راهکار‌های های تحقق این هدف بیان داشت: ما برای تحقق این هدف و در این مسیر به سمت سازماندهی قرارگاه‌های شهرستان حرکت کردیم و معتقدیم که باید راهیابی و رهبری در بافت شهری به امام جماعت در محل متصل شود و تمام جهت‌گیری‌های ما در حوزه تربیت و سازماندهی اجتماعی معطوف به پایگاه اصلی یعنی مساجد باشد و اگر این برنامه اجرا شود قطعا کامیابی حاصل خواهد شد.

وی افزود: در این شبکه آنچه به عنوان اصل و روش مطرح است گفتمان ناب انقلاب اسلامی است که باید در شبکه امامت جریان یابد تا به اهداف عالیه خود دست پیدا کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری ادامه داد: شبکه امامت کاملا مسجد محور سازماندهی می‌شود و مساجد باید احیاگر حوزه فرهنگ باشند.

وی در رابطه نقش ائمه جمعه در این شبکه اظهار داشت: همکاری ائمه جمعه با نهاد‌های فرهنگی کاملا در شبکه امامت مشخص و تعریف شده است، اما در حال حاضر در خوشبینانه‌ترین حالت درحال استفاده از ۲۰ درصد ظرفیت ائمه جمعه در امور فرهنگی و تبلیغی کشور هستیم.

رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در این باره خاطرنشان کرد: باید در این راه تمامی ظرفیت‌های ائمه جمعه را در خدمت کانون‌های فرهنگی و تبلیغی قرار داده شود و زیرساخت‌های لازم برای توسعه این شبکه و شبکه امامت را در کشور فراهم کنیم.

گفتنی است در اولین روز همایش ملی هوای نو که در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری پاسخ گوی سوالات مسئولان کانون‌های فرهنگی تبلیغی سراسر کشور بود.

همچنین سخنران بعدی این همایش سید احمد عبودتیان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حجت الاسلام حاج علی اکبری نماز جمعه ائمه جمعه رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کانون های فرهنگی انقلاب اسلامی حجت الاسلام حاج علی اکبری شبکه امامت نهاد امامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۳۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار مازندران: به زیرساخت‌های مساجد بین‌راهی رسیدگی شود

استاندار مازندران گفت: بیش از ۲۰ میلیون گردشگر هر سال وارد مازندران می‌شوند، بنابراین توسعه زیرساخت‌های مساجد بین راهی اهمیت دارد و ضروری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، یوسف نوری در نشست با دبیران ستاد اقامه نماز مازندران بر لزوم اقامه نماز جماعت اول وقت در دستگاه‌های اجرایی مازندران تاکید کرد و گفت: افرادی که دچار ناهنجاری‌های اجتماعی می‌شوند با فرهنگ و اقامه نماز بیگانه هستند و بخش عمده آسیب‌های اجتماعی ناشی از سبک شماری نماز است.

وی به ورود بیش از 20 میلیون گردشگر به مازندران اشاره کرد و یادآور شد: توسعه زیرساخت‌های مساجد بین راهی اهمیت دارد و تقویت در این زمینه ضروری است. 

استاندار مازندران تصریح کرد: نشست شورای اقامه نماز جزو برنامه‌های اولویت‌دار استان است و لازم است این نشست‌ها در شهرستان‌ها به صورت منظم برگزار شود.

همه دستگاه‌ها پای کار بیایند

دبیر شورای اقامه نماز مازندران هم با بیان اینکه باید مصوبات شورای اقامه نماز در دوره‌های گذشته از سوی مسئولان اجرایی شود، تاکید کرد: نیاز داریم تا همه دستگاه و نهاد‌ها در اجرای مصوبات شورای اقامه نماز پای کار باشند.

حجت الاسلام ابراهیمی تاکید کرد: اماکن و مساجد بین‌راهی باید برای اقامه نماز برای جانبازان و معلولان مناسب‌سازی شود.

وی با بیان اینکه هر ساله با جمعیت شناور روبه‌رو هستیم، افزود: مازندران قطب گردشگری بوده، اما متاسفانه بیشتر مساجد بین‌راهی در هنگام نماز صبح بسته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • استاندار مازندران: به زیرساخت‌های مساجد بین‌راهی رسیدگی شود
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد