Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-28@21:49:57 GMT

خیلی زود به‌حسابتان می‌رسیم!

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۳۱۲۳

خیلی زود به‌حسابتان می‌رسیم!

شرکت «دی رایانه نوین» در سال ۸۴ به‌طور رسمی به ثبت رسید، اما شروع فعالیت این مجموعه به سال ۷۰ برمی‌گردد.

این شرکت را می‌توان از اولین کسب‌وکارهایی دانست که وارد حوزه ساخت نرم‌افزارهای مالی و اداری شده‌ است.



شرکت «دی رایانه نوین» با رشدی که به‌‎مرور زمان داشته، موفق شده است تا به امروز طیف وسیعی از نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای مالی، اداری، امنیتی و کنترل از راه دور را طراحی و تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت «دی رایانه نوین» درباره نحوه شکل‌گیری آن به جام‌جم می‌گوید: «شرکت ما کار خودش را با طراحی و ساخت مجموعه‌ای از نرم‌افزارهای مالی و اداری آغاز کرد و در زمینه‌های حسابداری، انبار و خزانه نرم‌افزارهایی را به بازار عرضه کردیم. پس از آن کم‌کم سمت‌وسوی شرکت به طرف تولید نرم‌افزارهای حقوق و دستمزد متمایل شد و این حوزه هم به مجموعه محصولات شرکت اضافه شد؛ اما در این زمینه علاوه بر نرم‌افزار، نیاز به سخت‌افزارهایی هم وجود داشت که بتوانیم آنها را با نرم‌افزارمان تطبیق داده و در قالب مجموعه‌ای از نرم‌افزار و سخت‌افزار عرضه کنیم.»

مهدی وفایی می‌افزاید: «ابتدا سراغ یک تولیدکننده خارجی رفتیم و موفق شدیم با عقد قراردادی، امتیاز تولید محصولات آن در ایران را به‌طور انحصاری در اختیار خودمان قرار دهیم. در این برهه زمانی تولید دستگاه‌های حضور و غیاب را شروع کردیم ولی پس از مدتی به‌دلیل تحریم‌های ناجوانمردانه‌ای که از سوی کشورهای غربی علیه کشورمان به‌راه افتاد، مجبور به بومی‌سازی سخت‌افزارها شدیم. با این اجبار خوشایند، موفق شدیم به‌سرعت به فناوری برنامه‌نویسی بر روی این سخت‌افزارها دست پیدا کنیم و سفت‌افزار (Firmware) آنها را تغییر دهیم تا سخت‌افزارهای مورد نیازمان را به زبان فارسی و مطابق با کاربرد مد نظر مشتریان‌مان تولید کنیم. اصطلاح «فرم‌ویر» که به آن «سفت‌افزار» یا «میان‌افزار» نیز گفته می‌شود، برنامه‌ای همیشگی است که در حافظه فقط خواندنی (ROM) سخت‌افزار ذخیره می‌شود. در همین راستا سخت‌افزارهایی با کاربردهای گوناگون تولید کردیم که برای نمونه می‌توان به گیت‌های ورود و خروج، دستگاه‌های حضور و غیاب مدارس، سخت‌افزارهای باشگاهی، صندوق امانات بانک و سیستم‌های امنیتی کنترل از راه دور اشاره کرد.»

وفایی در ادامه می‌گوید: «پس از دستیابی به فناوری برنامه‌نویسی بر روی سخت‌افزارها، کم‌کم وارد مرحله‌ای از کسب‌وکارمان شدیم که به سمت فناوری‌های امنیتی گرایش پیدا کردیم؛ در همین راستا تولید دستگاه‌هایی مانند سیستم‌های امنیتی با امکان کنترل از راه دور، دستگاه‌های کنترل دسترسی، سیستم‌های گشت و نگهبانی، دستگاه‌های کنترل تردد، ابزارهای بازرسی با قابلیت‌هایی مانند تشخیص فلزات یا تصویربرداری به‌کمک اشعه ایکس و ... را آغاز کردیم. در حال حاضر مجموعه ما با حدود ۷۰ نفر نیروی انسانی، خوشبختانه از سهم بازار مناسبی در حوزه نرم‌افزارها و سخت‌افزارها برخوردار است. ما عضو شورای عالی انفورماتیک و سازمان نظام صنفی هستیم و در زمینه امنیتی نیز موفق به اخذ پروانه همکاری از سامانه مدیریت تامین‌کنندگان (سمتا) و گواهی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) شده‌ایم. همچنین علاوه بر اینکه ما جزو شرکت‌های خلاق و فناور محسوب می‌شویم، درخواست دانش‌بنیان‌شدن را نیز ارائه داده‌ایم که در مرحله بررسی قرار دارد و با احتمال بالایی می‌توانیم بگوییم به زودی شرکت «دی رایانه نوین» به جرگه کسب‌وکارهای دانش‌بنیان خواهد پیوست.»

نقشه راه «دی رایانه نوین»

بنیان‌گذار «دی رایانه نوین» درباره آینده‌ای که برای شرکتش متصور است، به جام‌جم می‌گوید: «پیشرفت علم و فناوری تأثیرات مشهودی بر کسب‌وکارها می‌گذارد و از آن‌جا که مشتریان ما همین کسب‌وکارها هستند، منطبق شدن آنها با فناوری‌های نوین امری ناگزیر به‌نظر می‌رسد. نمونه‌ای از منسوخ شدن روش‌های قدیمی را می‌توان در دفترنویسی دید؛ شاید تا ۲۰ سال پیش کسب‌وکارهای بزرگی بودند که حساب‌وکتابشان را در دفاتر یادداشت می‌کردند، اما امروز هر کسب‌وکار کوچکی هم می‌داند برای مدیریت حساب‌هایش باید از یک نرم‌افزار حسابداری استفاده کند. به این ترتیب می‌توان گفت امروزه همه صاحبان مشاغل لزوم به‌روز شدن را در کسب‌وکارهایشان احساس می‌کنند و کافی است کیفیت محصولات ما بالا باشد تا حتی اگر تبلیغاتی هم برای شناساندن شرکت‌مان انجام ندهیم، مشتری‌ها خودشان بر اساس کیفیت‌مان جذب ما شوند؛ کما اینکه در حال حاضر نیز تقریبا ۵۰درصد از فروش ما بر اساس رضایتمندی مشتری‌ها و تبلیغات دهان به دهان است. ما اعتقاد داریم این روند در آینده هم ادامه خواهد داشت و کیفیت همیشه رمز موفقیت خواهد بود.»

ویژگی‌ها و مزایای محصولات

مهدی وفایی مدیرعامل شرکت ضمن اشاره به روندی که دنیا در مواجهه با فناوری‌های نوین در پیش گرفته است، خاطرنشان می‌کند: «در برخی رشته‌ها مانند الکترونیک، شاهدیم نه‌تنها رویکرد جهان به سمت بومی‌سازی این فناوری‌ها نیست، بلکه در بعضی از کسب‌وکارهای بزرگ و بین‌المللی به‌دلیل ارزان‌بودن نیروی کار و توجیه اقتصادی، بخش‌های مختلفی از یک محصول الکترونیکی را در نقاط مختلف جهان تولید می‌کنند. این روند تا جایی پیش رفته که امروزه بسیاری از این شرکت‌ها پا را فراتر گذاشته‌اند و حتی مرکز تماس خدمات پس‌از فروش خود را در کشورهای مختلف پراکنده می‌کنند. در این حالت زمانی که یک کاربر با بخش پشتیبانی تماس می‌گیرد، ممکن است اپراتوری از آن سوی دنیا پاسخگوی او باشد!

وی می‌افزاید: «بنابراین ما هم در حوزه‌های الکترونیک و کامپیوتر به‌دنبال بومی‌سازی صددرصدی نیستیم و معتقدیم در عین حالی‌که هسته مرکزی مجموعه ما متمرکز است، امکان استفاده از قطعات و بسترهای نرم‌افزاری خارجی وجود دارد و در واقع تولید مجدد آنها در کشور صرفه اقتصادی ندارد. همچنین از طرف دیگر با شرایطی که همه‌گیری ویروس کرونا به‌وجود آورده است، متمرکزنبودن کل کسب‌وکار این اجازه را می‌دهد که برای بسیاری از نیروهای فعال ما در زمینه برنامه‌نویسی، امکان دورکاری مهیا باشد و به این ترتیب از کارایی مجموعه نیز کاسته نمی‌شود.»

مدیرعامل شرکت «دی رایانه نوین» در خصوص سایر ویژگی‌های شرکت تحت مدیریتش می‌گوید: «کیفیت تولیدات و خدماتی که ارائه می‌دهیم، باعث شده همیشه از بهترین‌های این حوزه باشیم و سعی ما بر این است که تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا را در اختیار مشتریان‌مان بگذاریم. همچنین خدمات پس از فروش از بخش‌هایی است که بیشترین اهمیت را برای ما دارد و اعتقاد داریم یکی از برتری‌های اصلی ما نسبت به رقبا، احترام به حقوق مشتریان است که تلاش می‌کنیم به بهترین نحو انجام شود.»

وفایی در ادامه می‌گوید: «نیروهای فنی ما از نخبگان کشور در این حوزه هستند و به جرأت می‌توان گفت طراحی‌ها و پروژه‌هایی که بخش فنی ما انجام می‌دهد، با بهترین و به‌روزترین نمونه‌ها در دنیا برابری می‌کند. همکاری با همین متخصصان است که باعث می‌شود مجموعه ما توانایی توسعه پیوسته محصولات را بنا بر نیاز مشتریان دارا باشد. در همین راستا یکی دیگر از مزایای توانمندی فنی این است که مجموعه ما تاکنون با کشورهایی مانند افغانستان و عراق رابطه تجاری داشته و در شهرهایی مثل دبی و استانبول نیز دفاتری را دایر کرده‌ایم.»

فراز سهیلی آزاد - نشان ایرانی 2 / روزنامه جام جم 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نشان ایرانی 2 سمتا افتا سخت افزارهای نرم افزارهای نرم افزارها سخت افزارها فناوری ها مجموعه ما نرم افزار سخت افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۳۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  سعید کمانی تهیه کننده مجموعه «خط روی خط»، در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنان خود درباره شکل گیری این برنامه گفت: شکل گیری این برنامه به این شکل نبود ولی برنامه به سمت یک برنامه ترکیبی و نمایشی پیش رفت از اول قرار نبود که برنامه طنز باشد و قرار بود که کار نمایشی برنامه کمتر باشد ولی باتوجه به اینکه بحث نمایش در شبکه کم بود، کار نمایشی این برنامه بیشتر شد.

کمانی درباره انتخاب موضوعات و داستان‌ها گفت: بر اساس نیازی که خومان در جامعه احساس می‌کنیم و مسئولیتی که روی دوش خود شهروندان است مثل اخلاق، مثل احترام به بزرگتر و حقوق شهروندی، که رعایت این مسایل حاکمیتی نیست و خودمون باید رعایت کنیم، به سمت این موضوعات رفتیم و تمام قسمتهای این مجموعه از این قبیل موضوعات است.

وی گفت: مجموعه «خط روی خط» در شصت قسمت تولید شده است که ۲۰ قسمت را خانم آل اقا و ۴۰ قسمت بعدی را محمدرضا خسروی کارگردانی کردند. یکی از جنبه‌های مثبت این برنامه این است که بازیگر جدید، نویسنده و کارگردان جدید داشتند که خود اینها دست اورد این برنامه است.

کمانی درباره نقش شفیعی جم هم گفت: قرار بود شفیعی جم تا آخر برنامه همراه باشد ولی به دلایلی بیماری که داشت در آن مقطع فقط در ۲۰ قسمت همکاری کردند و بسیار انرژی خوبی داشت در کار.

کمانی درباره تولید فصل های دیگر این مجموعه گفت: تولید فصل های بعدی به استقبال و حمایت مردم بستگی دارد، امیدوارم که مردم این برنامه را دوست داشته باشند و درخواست مردم باعث تولید فصل های بعدی خواهد بود.

هومن رمضانی بازیگر مجموعه «خط روی خط» هم در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره شخصیتی که در این مجموعه دارد گفت: شخصیت یک آدم شرور و فضول را بازی می کند. 

وی افزود: وقتی متنی به بازیگر داده می‌شود دیگر آن بازیگر خودش نیست و بسته به متن و داستان بازیگر خودش را با آن شخصیت وفق می دهد.

رمضانی درباره نحوه کار کردن گفت: یک کار گروهی انجام می دهیم و کارها با مشورت با کارگردان و بقیه بازیگر ها پیش می رود .

وی گفت: هر کاری که انجام می دهیم هم نقاط مثبت دارد هم نقاط منفی، بعد از انجام کار نگاه می کنیم و نقاط منفی کار را می بینیم و تلاش می کنیم برای قسمت های دیگر ایراد هایی که وجود دارد را برطرف کنیم و همه اینها با تمرینات بیشتر میسر است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه ساماندهی می شود
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • آیت‌الله جاودان: با مراقبه و محاسبه اعمال به رحمت الهی می‌رسیم
  • کاروان‌سرای شرکت نفت ارومیه ساماندهی می‌شود
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • خبر‌های پشت صحنه، هفتم اردیبهشت