Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیر شبکه بهداشت و درمان بیجار از شناسایی اولین مورد ویروس کرونای جهش یافتە انگلیسی در بیجار خبر داد.

 امیر مرسا  درگفت‌وگو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: بنابر اعلام نتایج آزمایش یکی از اهالی شهر بیجار به ویروس نوع جدید کرونا آلوده شده است.

وی عنوان کرد: این فرد طی ماموریت کاری همراه با یکی از همکارانش در بازگشت به بیجار و پس از انجام آزمایش و تست کرونا مشخص شد یکی از آن‌ها آلوده و دیگری مشکوک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

امیر مرسا در ادامه افزود: درهفته گذشته مراجعین اطفال به اورژانس بیمارستان امام حسین(ع)بیجار با علائم کرونا بیشتر شده است که این وضعیت یک هشدار برای مردم شهر است.

دکتر مرسا خاطرنشان کرد: مردم باید از تردد بی مورد و غیرضروری جدا خودداری کند و قبل از خروج از منزل از ماسک استفادە  و فاصله اجتماعی را رعایت و از سفرهای غیرضروری در عید نوروز جدا پرهیز کنند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونای انگلیسی استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۷۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • خلیج فارس نقطه مشترک همه مردم ایران
  • انقلاب اسلامی دشمنان را مستهلک کرده است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • «فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» به کتابفروشی‌ها آمد