Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@10:12:02 GMT

آغاز پویش ملی تاب‌آوری اجتماعی

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۳۶۶۷

آغاز پویش ملی تاب‌آوری اجتماعی

به گزارش روز دوشنبه سازمان بهزیستی کشور، فاطمه رضوان‌مدنی افزود: این پویش به‌منظور افزایش سطح تاب‌آوری اجتماعی، پیشگیری از خشونت و ارتقای سلامت اجتماعی در کشور از ۲۴ اسفند ۹۹ آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ ادامه دارد.

وی اضافه کرد: برنامه آموزشی آنلاین «فرزندپروری مثبت و آموزش رفتارهای مقابله‌ای به کودکان در برابر خشونت» ویژه جمعیت عمومی شامل پرسنل متاهل فرودگاه مهرآباد، سازمان هواشناسی کشور، گروه‌های همیار، گروه هدف طرح همیار مادر و کودک و تسهیلگران طرح پیشگیری از خودکشی با ظرفیت پیش‌بینی شده ۲۰۰۰ نفر در قالب برنامه‌های پویش ملی «تاب‌آوری اجتماعی و پیشگیری از خشونت» اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضوان مدنی اجرای برنامه آموزش تربیت مربی «پیشگیری از خشونت علیه نوجوانان» با هدف آموزش تسهیلگران پایگاه‌های سلامت اجتماعی، جمعیت‌های همیار، مراکز مثبت زندگی، سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه آموزش‌های محلی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کارشناسان دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مشاوران خط صدای مشاور و کارشناسان اورژانس اجتماعی در سراسر کشور، اجرای طرح پیشگیری از خشونت در چهار ترمینال فرودگاه مهرآباد در بازه زمانی تعیین شده برای اجرای پویش و آموزش رسانه‌ای با استفاده از پخش ۳۰ قسمت موشن‌گرافیک تولید شده توسط معاونت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از طریق مانیتورهای ترمینال‌های فرودگاه مهرآباد و چهار ایرلاین منتخب با هدف آموزش مسافران را از برنامه‌های پویش ملی «تاب‌آوری اجتماعی و پیشگیری از خشونت» برشمرد.

وی یادآور شد: ارائه محصولات و تولیدات آموزشی تفریحی طراحی شده هدفمند با رویکرد افزایش رفتار همدلانه و پیشگیری از خشونت ویژه مسافران کودک و توزیع بروشور آموزشی کنترل خشم و فرزندپروری مثبت ویژه والدین، توزیع کتاب فرزندپروری بین مسافران دارای فرزند کودک و نوجوان و برگزاری مسابقه پیامکی جهت ترغیب والدین به مطالعه کتب مذکور و اهدای جایزه به برگزیدگان، ارسال پیامک پویش از طریق سایت سازمان بهزیستی و سایت فرودگاه مهرآباد، برگزاری مسابقه عکاسی با تلفن همراه با تولیدات فرهنگی پویش ملی ویژه کوکان ۵ تا ۱۱ سال، توزیع بروشور معرفی ۱۴۸۰و ۱۲۳ و پایگاه‌های سلامت اجتماعی و اجرای برنامه پویش سفیران پیشگیری از خشونت با همراهی هماهنگ سازمان‌های مردم‌نهاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مراکز مثبت زندگی، پایگاه‌های سلامت اجتماعی و جمعیت‌های همیار در ارائه همزمان برنامه آموزشی از طریق فضای مجازی از دیگر اقدامات این پویش است.

برچسب‌ها تاب آوری سازمان بهزیستی کشور پیشگیری از اعتیاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تاب آوری سازمان بهزیستی کشور پیشگیری از اعتیاد تاب آوری سازمان بهزیستی کشور پیشگیری از اعتیاد اخبار کنکور پیشگیری از آسیب های اجتماعی تاب آوری اجتماعی پیشگیری از خشونت فرودگاه مهرآباد سلامت اجتماعی پویش ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۳۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است و یکی از اشکالاتی که بر قانونگذاری وارد است میزان توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در ارجاع امور قوانین است.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران افزود: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است، عدم اجرای قانون و ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی از انجام وظایف و تکالیف قانونی مانند عدم اجرای قانون هوای پاک، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یک مسئله در دستگاه قضائی مطرح است.

نیکوکار در ادامه گفت: یکی از آسیب‌های شهر تهران، کودکان کار و خیابان و زباله گرد است که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تقسیم کار در دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است؛ ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار و عدم نگارش آئین نامه یا دستورالعمل یا شیوه نامه معطّل مانده است.

وی اشاره کرد: در این زمینه لازم به ذکر است با تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران تمام قد در برخورد قضائی و ساماندهی موضوعات آسیب زا همچون معتادان متجاهر و اماکن پلاک قرمز و حمایت از جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و زباله گرد خیابان توسط شهرداری اقدام شود.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: باید بپذیریم اگر پیشگیری‌های اولیه و ثانویه در چند دهه گذشته به موقع و منسجم به اجرا درمی‌آمد، دچار آسیب‌های جدی اجتماعی در بخش‌های مختلف در شهر تهران نبودیم.

نیکوکار با اشاره به اینکه باید در مورد پیشگیری از آسیب‌ها، دستگاه‌های متولی کوشا باشند؛ گفت: دغدغه اصلی ما در مورد سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها)، عدم اجرای قوانین و مقررات و ضوابط و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های موجود است.

کد خبر 6090550

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • فعال کردن گشت پیشگیری از غرق شدگی در استان ایلام
  • زنگ آغاز پویش ملی دوشنبه‌های ورزش و کار در استان مرکزی نواخته شد
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان