Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگ‌ترین مرکز ارائه صنایع دستی و محصولات خانگی در فروشگاه 'دست‌آفرین' با همکاری مشترک شهرداری کرمان و صندوق کارآفرینی امید راه اندازی می‌شود.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمان شامگاه دوشنبه در نشست امضای این توافقنامه با اشاره به اینکه تلاش داریم این مرکز  فروش در روز ۲۸ اردیبهشت‌ماه سال آینده، روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث فرهنگی افتتاح شود گفت: رویکرد مثبت شهردار و مجموعه شهرداری کرمان به مقولات فرهنگی و اشتغال‌زایی در این زمینه‌ها موجب شکل‌گیری این اتفاق شد و بعد از تهران، شهر کرمان دومین شهر در کشور است که اقدام به تأسیس «مرکز ارائه صنایع دستی و محصولات خانگی فروشگاه دست‌آفرین» خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسف پورواجد هدف اصلی از این اقدامات را معرفی و بها دادن بیشتر به صنایع دستی استان کرمان بیان کرد  و افزود: مکان در نظر گرفته شده برای راه‌اندازی فروشگاه صنایع دستی دست‌آفرین  پارک «شهید» در مجاورت شهرداری کرمان به مساحت ۵۰۰مترمربع است که فضای وسیع و مطلوبی دارد.

شهردار کرمان نیز در این نشست مساله اشتغال و به‌ویژه اشتغال زنان سرپرست خانواده را یکی از دغدغه‌های مهم جامعه دانست و خاطرنشان کرد: حوزه صنایع دستی شهر کرمان به‌لحاظ قدمت تاریخی و نیز به دلیل ارزش افزوده و اشتغال‌آفرینی که ایجاد می‌کند، واجد ارزش است و باید یک سازوکار مشخص و منسجمی جهت اشتغال پایدار در این حوزه ایجاد شود. 

سید مهران عالم‌زاده با بیان اینکه مدیریت شهری نسبت به همۀ اقشار جامعه حس مسئولیت دارد، افزود: شهرداری باید متولی کامل شهر و هر آنچه مربوط به شهر است، باشد اما پیش از این، این نوع نگاه جامع به شهرداری، مغفول مانده بود و به مسئولیت‌های اجتماعی و فرهنگی شهرداری توجهی نمی‌شد.

شهردار کرمان یادآور شد: در این دوره با حمایت خوب شورا و به‌ویژه کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شورا، نشان دادیم شهرداری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی هم حرف برای گفتن دارد و می‌تواند اقدامات مهم و مؤثری را انجام دهد و اقدامات ارزنده‌ای در این زمینه‌ها توسط سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری انجام شد.

عالم‌زاده تأکید کرد: در مرکز ارائه صنایع دستی و محصولات خانگی در فروشگاه «دست‌آفرین» که قرار است با مشارکت صندوق کارآفرینی امید استان کرمان، راه‌اندازی شود، باید همۀ مراحل اشتغال از تولید تا فروش و برندسازی در نظر گرفته شود تا به موفقیت برسد، اگر به این موضوع به‌صورت تخصصی پرداخته نشود، آسیب آن بیش از منافعش خواهد بود.

شهردار کرمان، ضمن تشکر از صندوق کارآفرینی که به این حوزه ورود کرده، ابراز امیدواری کرد با استفاده از ظرفیت ایجادشده، شاهد اتفاقات خوب و اشتغال‌آفرینی پایدار برای شهر کرمان باشیم. 

عالم‌زاده افزود: در این راه به همکاری، حمایت و نظارت اداره‌کل میراث فرهنگی و کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی و نهادهای مربوطه نیاز داریم، چراکه با نظارت و نگاه تخصصی ارگان‌های متولی می‌توان کار باکیفیتی ارائه کرد. 

وی، امضای توافقنامه جهت راه‌اندازی مرکز ارائه صنایع دستی و محصولات خانگی در فروشگاه «دست‌آفرین» را عیدی شهرداری کرمان به فعالان صنایع دستی و زنان سرپرست خانواده شهر کرمان بیان کرد و افزود: در این دوره همچنین مرکز کارآفرینی زنان سرپرست خانواده با مشارکت شهرداری و موسسه خیریه اسرا راه‌اندازی شد که مورد استقبال جامعه هدف قرار گرفت.

شهردار کرمان خاطرنشان کرد: در صورتی که سایر مجموعه‌های دولتی و سازمان‌های مردم‌نهاد نیز تمایل به ورود به این عرصه‌ها داشته باشند، شهرداری حمایت می‌کند.

برچسب ها: صنایع دستی ، کرمان ، استان کرمان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Nci

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: صنایع دستی کرمان استان کرمان صندوق کارآفرینی شهرداری کرمان شهردار کرمان استان کرمان راه اندازی شهر کرمان دست آفرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۰۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد گفت: در سال جاری روستای فهرج یکی از ۸ روستای منتخب کشور برای انتخاب به‌عنوان برترین دهکده‌های گردشگری دنیا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان یزد، سیدمحمد رستگاری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد اظهار کرد: امسال روستای فهرج یکی از ۸ روستای منتخب کشور برای انتخاب به‌عنوان برترین دهکده‌های گردشگری دنیا است.

وی افزود: برای این انتخاب از طرف سازمان گردشگری جهانی شاخص‌هایی مورد نیاز بوده، که هم اکنون در حال انجام است.

نادری ناظر طرح عمرانی روستای فهرج نیز با اشاره به اقداماتی که برای احیا و مرمت این روستا در حال انجام است، اظهار کرد: مرمت و بازسازی، لکه‌گیری بدنه و کف سازی‌ها، دسترس پذیری برای معلولان از اقدامات در حال انجام برای احیای این روستا است.

به گزارش ایمنا، احیای فرهنگ و رسوم روستا، برپایی بازارچه صنایع دستی، نصب تابلوهای بین‌المللی گردشگری، رونق بخشیدن به گردشگری کشاورزی، معرفی آداب و رسوم و غذاهای محلی از اقداماتی است که با همکاری مردم روستا و سازمان‌ها و ادارات مختلف برای جهانی شدن فهرج صورت گرفته است؛ روستای فهرج در بخش مرکزی یزد با جمعیتی بالغ بر ۴ هزار نفر با قدمت ۳ هزارساله آثار تاریخی ارزشمندی دارد.

مسجد جامع قدیمی‌ترین مسجد جامع ایران، قلعه تاریخی، آب انبار از جمله آثار باستانی و جاذبه‌های گردشگری این روستا به شمار می‌روند.

روستای فهرج یزد با بافت تاریخی بسیار زیبا و آثار و بناهای تاریخی ارزشمند در بخش مرکزی یزد واقع شده است.

کد خبر 750948

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا