Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: برنامه های ابلاغی و عملیاتی حوزه تعاون این نهاد در سال 99، در 11 ماهه امسال به صورت 100 درصدی محقق شده است.
به گزارش روابط عمومی تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی محمد تقی‌آبایی افزود: تشکیل 38 شرکت تعاونی و یک اتحادیه تعاونی خدماتی، جذب 360 نفر عضو در شرکت های تعاونی و ایجاد 472 فرصت شغلی از مهمترین برنامه‌های اجرا شده حوزه تعاون استان مرکزی در سال جاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: 302 مورد نظارت بر مجامع تعاونی‌های استان مرکزی، 670 مورد نظارت عمومی بر تعاونی‌ها و صادرات 13 هزار و 495 دلاری شرکت های تعاونی از دیگر اقدامات مهم حوزه تعاون این استان است. 
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: ارائه آموزش‌های عمومی و تخصصی تعاونگ‌ران به میزان24 هزار و 751 نفر ساعت، از دیگر اقدامات شاخص و مهم حوزه تعاون این استان در سال جاری است.
آبایی تصریح کرد: حوزه تعاون استان مرکزی در بخش امور پژوهشی که شامل برگزاری نشست‌های اتاق فکر حوزه تعاون، حمایت از پایان نامه‌های تحصیلی مرتبط با تعاون و حمایت از طرح های تحقیقاتی، مطالعاتی و پژوهش‌های کاربردی در حوزه تعاون و تعاونی ها، رتبه برتر کشور را در سال جاری به خود اختصاص داده است.
وی تاکید کرد: تعاون یکی از بخش های مهم و اثرگذار در اقتصاد و توسعه کشور است و استان مرکزی در این بخش توانمندی ها و قابلیت‌های خوبی دارد.
بر اساس اطلاعات سالنامه آماری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی، کل تعاونی‌های این استان بالغ بر پنج هزار و 716 واحد می‌شود که 2 هزار و 227 واحد آن فعال هستند.
تعاونی‌های استان در زمینه کشاورزی، جنگلداری، شیلات، صنعت، استخراج معدن، ساختمان سازی، حمل و نقل، انبارداری، ارتباطات، واسطه‌گری مالی، عمده فروشی، خرده فروشی، تعمیر وسایل نقلیه موتوری و موتورسیکلت و کالاهای شخصی و خانگی فعالیت دارند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی حوزه تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۰۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳

یوسف شعبانی افزود: تعداد بیمه‌شدگان اجباری سطح استان همدان در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۱ هزار نفر بود که در پایان سال گذشته این تعداد به ۱۴۹ هزار و ۷۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.

وی در ادامه با اشاره به ثبت آمار در سامانه رصد تصریح کرد: ۹۱۷ طرح در استان در سامانه رصد قابل بررسی است. ضمن اینکه تمام طرح‌های قابل بررسی، باید با تعیین ضرب‌العجل تعیین تکلیف شود تا در راستی‌آزمایی دچار مشکل نشویم.

شعبانی همچنین بیان کرد: با توجه به وضعیت شهرستان بهار در حوزه کسب‌وکار، تزریق تسهیلات در بخش ایجاد توسعه و سرمایه در گردش به شهرستان ضرورت دارد و باید رفت و برگشت تسهیلات در حوزه شهرستان بهار متمرکز باشد تا ظرفیت‌های بالقوه به فعلیت برسد.

وی بیان کرد: شهرستان بهار در جذب اعتبار مشاغل خانگی با پرداخت ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، رتبه دوم استان را در سال گذشته به دست آورد. 

شعبانی ادامه داد: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان همدان در سال گذشته افزون بر ۱۶۲ میلیارد تومان بود که از این میزان اعتبار افزون بر ۱۱۴ میلیارد تومان آن پرداخت شد.

وی همچنین با اشاره به سیاست‌گذاری سال جدید گفت: امسال ۲۵ درصد تمام تسهیلات اشتغال در اختیار شهرستان‌ها، باید مختص به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد و ۴۲ درصد پیشرفت اشتغالزایی ما در فضای کسب‌وکار، با حضور فارغ‌التحصیلان دانشگاهی انجام شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اضافه کرد: ایجاد کارگاه‌های جدید در قالب طرح‌های کارفرمایی در راستای اشتغال پایدار و بیمه‌های اجباری و جهش در فضای کسب‌وکار در سال‌جاری در اولویت خواهد بود.

وی ادامه داد: طبق سیاست‌ها، ۲۵ درصد کل تسهیلات باید به حوزه تعاون، تشکیل و توسعه تعاونی و رونق کسب‌وکار در تعاونی‌ها اختصاص یابد و در این رابطه به روستا‌های کانونی در این حوزه توجه ویژه شود ضمن اینکه طبق برنامه هفتم توسعه، در هر سال از برنامه، لحاظ دو درصد پیشرفت تعاونی‌ها ضروری است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد
  • معاون وزیر کار : دستمزد کارگران در کنار افزایش تورم تقریبا رشد کرده
  • مدیران حوزه کارگری در نماز جمعه سیستان و بلوچستان پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود
  • برگزاری بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران
  • گرامیداشت هفته کارگر در مازندران با ۳۰۰ برنامه
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳