Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسای جمهور سابق زنده آمریکا این روزها در آگهی‌های تشویق مردم به زدن واکسن کرونا شرکت می‌کنند، البته همه بجز دونالد ترامپ.

به گزارش ایسنا به نقل از یواس‌اِی تودی، جورج بوش در اعلامیه خدمات عمومی که از مردم می‌خواهد واکسن کووید ۱۹ بزنند، می‌گوید: آستین‌هایتان را بالا بزنید و نقش خود را ایفا کنید.

این آگهی همچنین سایر رؤسای جمهور اسبق آمریکا شامل "جیمی کارتر"، "بیل کلینتون" و "باراک اوباما" را نشان می‌دهد و حاوی تصاویر واکسن زدن این چهار رئیس جمهور به همراه همسرانشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاخ سفید روز دوشنبه همزمان با تبلیغ این آگهی، توییت کرد: "چهار رئیس جمهور. دو حزب سیاسی؛ یک پیام روشن: واکسن را، زمانی که در دسترس شما قرار گرفت، بزنید."

اما کسی که در اعلامیه حضور ندارد، "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور قبلی آمریکاست که به صورت علنی واکسن نزده است.

دکتر "آنتونی فائوچی" روز یکشنبه گفت اگر ترامپ در کارزار واکسیناسیون که پیروان وی را هدف گرفته، شرکت کند، تفاوتی در جهان ایجاد خواهد شد.

وی روز یکشنبه در فاکس‌نیوز اظهار کرد: وی یک فرد قدرتمند محبوب است. برایم متصور نیست که اگر او واکسن بزند، پیروانش از واکسیناسیون امتناع کنند. واکسن زدن او در جهت تلاش برای تحقق این امر، بسیار کمک‌کننده است.

بایدن نیز هفته گذشته در نخستین سخنرانی پربیننده خود از مردم خواست به فائوچی، که به مردم اطمینان داده واکسن‌ها ایمن و مؤثر هستند، اعتماد کنند.

البته اخیرا اعلام شد که ترامپ و همسرش در آخرین روزهای حضور خود در کاخ سفید واکسن زدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ جو بایدن آمريكا واکسن کووید 19 کرونا در جهان آنتونی فائوچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۳۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • نامه رئیس دانشگاه میبد به رؤسای تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود