Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@22:54:59 GMT

تعبیر تازه یک نماینده مجلس از جوانگرایی در انتخابات

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۴۳۷۷۶

تعبیر تازه یک نماینده مجلس از جوانگرایی در انتخابات

رئیس کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود اینکه در حال حاضر بر جوان گرایی تاکید می‌شود باید توجه داشته باشیم که جوان گرایی به سن اشخاص نیست بلکه جوان گرایی مبتنی به روحیه و عملکرد کاندیداها است.

محمدصالح جوکار در گفت وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به مصوبه روز گذشته مجلس شورای اسلامی مبنی بر تعیین حداکثر سن ثبت‌نام برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی در ماه‌های گذشته و در قالب طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری حداقل سن کاندیداها را ۴۰ سال تمام شمسی و حداکثر سن ۷۰ سال تمام شمسی تصویب کرد و به شورای نگهبان ارجاع داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حداکثر سن ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری یکی از مواردی بود که با مخالفت هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام مواجه شد بر همین اساس روز گذشته در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری که از سوی شورای نگهبان اعاده شد بود مجلس شورای اسلامی حداکثر سن کاندیداهای ریاست جمهوری را به ۷۵ سال افزایش داد.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با وجود اینکه در حال حاضر بر جوان گرایی تاکید می‌شود باید توجه داشته باشیم که جوان گرایی به سن اشخاص نیست بلکه جوان گرایی مبتنی به روحیه و عملکرد کاندیداها است.

جوکار ادامه داد: روز گذشته مجلس شورای اسلامی اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری که از سوی شورای نگهبان اعاده شده بود را اصلاح و مجدداً به شورای نگهبان ارجاع داد، در صورتی که شورای نگهبان نظر قطعی خود را در این رابطه اعلام کند طرح اصلاح انتخابات ریاست جمهوری به شورای نگهبان خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: جایگاه ریاست جمهوری از اهمیت ویژه برخوردار است زیرا سیستم اجرایی کشور در اختیار دولت و رئیس جمهور قرار می‌گیرد بر همین اساس تلاش می‌شود قانون انتخابات ریاست جمهوری به نوعی تنظیم شود که زمینه برای حضور افراد کارآمد و مسئولیت پذیر فراهم شود.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه در گذشته شاهد بودیم که برخی افرادی که فاقد شرایط لازم بودند در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام می‌کردند که این موضوع باعث تنزل جایگاه ریاست جمهوری می‌شد، طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری از حضور افراد فاقد شرایط در انتخابات جلوگیری می‌کند و باعث ایجاد انگیزه در بین مردم برای شرکت در انتخابات می‌شود.

کد خبر 481822

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محمدصالح جوکار مجلس شورای اسلامی انتخابات انتخابات ۱۴۰۰ نماینده مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق قانون انتخابات ریاست جمهوری مجلس شورای اسلامی جوان گرایی شورای نگهبان طرح اصلاح حداکثر سن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۳۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس از مرحله کمتر نیست
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»