Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی قلی پور روز چهارشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: این واحدهای فرآوری شامل تولید ژل در دشتستان و یک واحد تولید نوشیدنی آلوئه ورا در کنگان با ظرفیت ۶ هزار تن تولید و ۱۰ هزار تن جذب ماده خام هستند که توان جذب و فرآوری این گیاه را در استان دارند.

وی بیان کرد: استان بوشهر همواره خاستگاه گیاه دارویی آلوئه ورا (صبر زرد) است که در گذشته به دلیل نبود واحد فرآوری صنایع تبدیلی این ظرفیت مغفول مانده بود و کشاورزان رغبت و تمایلی به کشت این گیاه دارویی با ارزش و مصرف کم آب نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان بوشهر با سطح زیر کشت ۱۰۰ هکتار و تولید ۲هزار و ۴۰۰ تن گیاه آلوئه ورا (صبر زرد) رتبه برتر این گیاه دارویی را در کشور دارد؛ فصل کشت این گیاه در پائیز و بهار و عمده سطح زیر کشت آن در شهرستان‌های بوشهر، دشتستان و دیر است.

ارتقای ۱۰ هزار تنی ظرفیت کارخانه‌های تولید غذای آبزیان 

قلی پور اضافه کرد: صنایع تبدیلی تولید خوراک آبزیان پرورشی به عنوان پشتیبان صنعت میگوی پرورشی استان یکی دیگر از قابلیت‌های استان در توسعه صنایع تبدیلی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در همین راستا تا قبل از سال ۹۲، تنها  ۲ کارخانه تولید غذای آبزیان (میگو) با ۳۵ هزار تن ظرفیت در استان بوشهر فعال بود که در زمان حاضر این ظرفیت با راه اندازی سه کارخانه جدید دیگر به بیش از ۴۵ هزار تن افزایش یافته است.

مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: برای راه اندازی این واحدهای تولیدی ۸۵ میلیارد تومان اعتبار سرمایه گذاری شده است.

به گفته قلی پور همچنین باتوجه به توسعه صورت گرفته در بخش پرورش آبزیان در استان بوشهر ۱۲ مجوز دیگر در زمینه تولید خوراک آبزیان در استان صادر شده که از این تعداد هفت واحد در حال ساخت هستند.

وی تاکید کرد: با توسعه صورت گرفته در بخش تولید خوراک آبزیان مهمترین مشکل تولید کنندگان آبزیان پرورشی در استان برطرف می‌شود.

تحقق مطالبه گوجه کاران در بخش توسعه صنایع تبدیلی در استان بوشهر

قلی پور توسعه صنایع تبدیلی گوجه فرنگی را به عنوان یکی دیگر از ظرفیت‌های استان بوشهر عنوان کرد و گفت: استان بوشهر سالانه ۶۰۰ هزار تن تولید گوجه فرنگی دارد که تا سال ۹۴ هیچ صنایع تبدیلی در این زمینه در استان وجود نداشت و راه اندازی این واحدهای صنعتی همواره از مهمترین مطالبات گوجه کاران استان به شمار می‌رفت.

وی بیان کرد: با وجود همه مشکلات و تنگناهای اقتصادی اما با حمایت دولت در سال ۹۵ نخستین واحد تولید رب گوجه فرنگی در استان بوشهر احداث و در زمان حاضر این شمار به سه کارخانه افزایش یافته و مجوز چهار واحد دیگر نیز صادر شده است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی بوشهر افزود: راه اندازی واحدهای صنایع تبدیلی در بخش گوجه فرنگی کمک بزرگی به خرید محصول درجه ۲ از کشاورزان می‌کند در حالی که در گذشته بخشی از محصول تولیدی آنان سرمزرعه می‌ماند و موجب ضرر و زیان و هدر رفت منابع آب و خاک و سرمایه‌های مالی کشاورزان گوجه کار می‌شد.

قلی‌پور ادامه داد: واحدهای تولیدی صنایع تبدیلی رب گوجه فرنگی استان در زمان حاضر توان تولید ۲۴هزار تن محصول با جذب ۱۲۰ هزارتن ماده خام  گوجه فرنگی و ایجاد اشتغال ۱۱۷ نفر را دارند.

به گفته وی ایجاد مجتمع کشتارگاهی طیور شامل( کشتار مرغ، قطعه بندی،تبدیل ضایعات کشتارگاهی، سردخانه نگهداری زیر صفر درجه) واقع در بندر ریگ شهرستان گناوه در  زمینه تولید مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل تسهیلات اشتغال روستایی صندوق توسعه ملی کشور و اشتغال ۳۰ نفر در مراحل پایانی بهره‌برداری قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی بوشهر گیاهان دارویی صنایع تبدیلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی بوشهر گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی بوشهر گیاهان دارویی صنایع تبدیلی اخبار کنکور استان بوشهر صنایع تبدیلی گوجه فرنگی راه اندازی آلوئه ورا هزار تن قلی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۴۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 

علی راه انجام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در نشست وبیناری طرح افزایش تولید گوجه فرنگی گفت: در صورت تخصیص اعتبار و تسهیلات کم بهره به مکشاورزان و بهره برداران می‌توان سطح زیرکشت گوجه فرنگی در مزارع استان را با روش سایبان افزایش داد و در فصل پاییز هم به تولید قابل توجهی دست یافت.

وی بیان کرد: قزوین یکی از استان‌های مهم در تولید گوجه فرنگی است و امسال بر اساس برنامه ابلاغی و با توجه به الگوی کشت پنج هزار و ۸۰۰ هکتار برای کشت گوجه فرنگی به استان تخصیص یافته که پیش بینی می‌شود بیش از چهار هزار تن محصول گوجه فرنگی تولید شود که بیش از ۵ درصد تولید آن در فصل پاییز خواهد بود.

راه انجام اضافه کرد: استان قزوین به دلیل استفاده از ارقام جدید، روش‌های نوین کشت و بهره گیری از کشت سایبان و داربستی کردن مزارع عملکرد بالای حدود ۷۵ تا ۸۰ تن در هکتار در مزارع را بدست آورده است. 

وی افزود: در طرح سایبان در کشت گوجه فرنگی در دو سال گذشته حدود ۲۷ هکتار از مزارع گوجه فرنگی به این طرح اختصاص یافته که پیش بینی می‌شود امسال این میزان به ۶۰ هکتار افزایش یابد.

راه انجام بیان کرد: حفظ رطوبت، جلوگیری از تابش نور خورشید و عملکرد بالای محصول حتی تا بیش از ۲۰۰ تن در هکتار از مهمترین مزایای اجرای این طرح است.

در این نشست در خصوص اهمیت تولید گوجه فرنگی در پاییز برای کنترل قیمت این محصول و امکان افزایش عرضه آن و معرفی استان قزوین بعنوان پایلوت مهم در اجرای این طرح تبادل نظر شد.

در این نشست در خصوص طرح افزایش تولید گوجه فرنگی در فصل پاییز با دو روش، افزایش سطح زیر کشت در استان‌های جنوبی کشور و کشت داربستی در مناطق تولید تابستانه شامل استان‌های فارس، آذربایجان شرقی، قزوین و زنجان گفتگو شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر شناسایی شد
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم