Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@06:21:25 GMT

طلاق‌های عجیب ۹۹

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۴۸۳۸۱

طلاق‌های عجیب ۹۹

به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین از ضمیمه تپش، گاهی این دلایل آنقدر عجیب است که قضات به جای صدور حکم طلاق این زوج‌ها را به مشاور معرفی می‌کنند. در ادامه چهار دلیل عجیب را که باعث شد زوجین به دادگاه خانواده بیایند، مرور می‌کنیم.

خسته از ازدواج‌های پدرزن

ازدواج‌های مرد میانسال، دامادش را خسته و راهی دادگاه خانواده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرد جوان با حضور در دادگاه خانواده تهران به قاضی گفت: من و همسرم سه سال قبل با هم آشنا شدیم و عقد کردیم.

در این مدت سه سال پدرزنم دوبار ازدواج کرد و به‌خاطر اختلافاتی که با همسرانش پیدا کرد، آنها را طلاق داد و حالا می‌خواهد برای سومین بار ازدواج کند. او با این رفتارش باعث شد آبروی من پیش دوست و آشنا برود و سوژه شوم. او به فکر آبروی من و دخترش نیست و فقط به خودش فکر می‌کند. می‌دانم سومین ازدواجش هم دوامی نمی‌آورد و زود به جدایی ختم می‌شود. از او خواستم از این ازدواج منصرف شود که قبول نکرد به همین خاطر من هم تصمیم گرفتم از همسرم جدا شوم.

طلاق از شوهر ترسو

ترس‌های شوهر از حیوانات باعث شد همسرش با مراجعه به دادگاه خانواده دادخواست طلاق دهد. زن جوان وقتی رو به‌روی قاضی دادگاه خانواده قرار گرفت، درباره دادخواستش گفت: چند سال است ازدواج کرده‌ام ولی اصلا انگار نه انگار شوهر دارم. او هیچ‌کدام از رفتارهایش مثل بقیه مردها نیست و من همیشه باید از او مراقبت کنم. این مرد همیشه در حال ترسیدن است و از هر چیز کوچکی می‌ترسد. کافی است در خیابان یک حیوان مثل گربه یا سگ ببیند، مثل بچه‌ها فرار می‌کند و رنگ و رویش می‌پرد. در خانه اگر سوسکی پیدا شود باید بروم و آن را بکشم. از طرف دیگر هرگز در خانه تنها نمی‌ماند. اگر من کاری داشته‌باشم و از خانه بیرون بروم، او هم آنقدر بیرون می‌ماند تا من برگردم. چون می‌گوید از تنهایی در خانه ماندن می‌ترسد. باور کنید خجالت می‌کشم مشکلات او را به کسی بگویم. من ازدواج کردم تا مردی پشتوانه‌ام باشد نه این‌که من مثل مادر از او مراقبت کنم.

جدایی به‌ خاطر شغل نامتعارف

مرد جوان وقتی همسرش حاضر نشد مربیگری رقص را کنار بگذارد، راهی دادگاه خانواده تهران شد و درخواست طلاق داد. این مرد درباره ماجرای زندگی‌اش به قاضی دادگاه خانواده گفت: سه سالی می‌شود با هانیه ازدواج کرده‌ام. ولی این زن باعث خجالت من می‌شود. او مربی کلاس رقص است. در صورتی که پیش از ازدواج به من گفته‌بود مربی ورزش است. من هم حرف‌هایش را باور کردم. ولی بعد از ازدواج بود که متوجه شدم هانیه مربی رقص است و از صبح تا شب رقص‌های مختلف را آموزش می‌دهد. من شغل او را دوست ندارم و از این‌که به کسی بگویم همسرم یک مربی رقص است خجالت می‌کشم. فرهنگ و رسم و رسوم خانوادگی ما جوری نیست که این موضوع را بپذیرد. شغل خاص و نامتعارف همسرم برای من غیرقابل تحمل است. به‌خصوص این‌که او هر از گاهی نیز با هم‌گروهی‌هایش به جشن‌های مختلف می‌روند و می‌رقصند. او حاضر نیست رقصیدن را کنار بگذارد و به حرف‌های من هیچ اهمیتی نمی‌دهد، به همین دلیل تصمیم گرفتم درخواست طلاق بدهم. چون دیگر نمی‌خواهم در کنار چنین زنی زندگی کنم.

طلاق به دلیل چشم نگفتن!

زن جوان که دوست داشت از همسرش چشم بشنود، وقتی به خواسته‌اش نرسید راهی دادگاه خانواده شد و دادخواست طلاق داد. زن جوان وقتی روبه‌روی قاضی دادگاه خانواده قرار گرفت درباره ماجرای زندگی‌اش گفت: آقای قاضی، شوهرم مثل مردهای دیگر نیست. ذره‌ای به من احترام نمی‌گذارد. با من خوب برخورد نمی‌کند و جلوی بقیه رفتار مناسبی با من ندارد. هرکاری به او می‌گویم انجام نمی‌دهد و به حرفم گوش نمی‌کند. آرزو به دلم مانده که شوهرم برای یک‌بار هم که شده در جمع به من بگوید چشم. وقتی مردان دیگر را می‌بینم که جلوی دیگران با همسرشان چطور رفتار می‌کنند، واقعا دلم می‌گیرد. نمی‌گویم من دستور بدهم و او اجرا کند، ولی حداقل در جمع کمی برایم ارزش قائل شود. من هم از این رفتارهایش خسته شده و تصمیم به جدایی گرفته‌ام.

ضمیمه تپش روزنامه جام جم 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: طلاق دادگاه خانواده دادگاه خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۸۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی

معاون قضایی رئیس دادگستری در امور اجتماعی و پیشگیری از جرم خراسان رضوی از کاهش برخی جرایم در حوزه های قضایی در پی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی خبر داد و گفت: شاهد سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل ۴۵۰۰ مورد پرونده، پیشگیری شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر مرتضوی امروز در نشست مدیران حوزه پیشگیری  از جرم در مشهد اظهار داشت: با تلاش مسئولان، قضات و کارمندان مجموعه قضایی خراسان رضوی در سال 1402 و اهتمام بر اجرای محورهای سند تحول قضایی از جمله در زمینه پیشگیری از وقوع جرایم، شاهد اتفاقات خوبی در زمینه کاهش جرایم بودیم.

وی با تشریح برخی اقدامات صورت پذیرفته توسط این حوزه در سال گذشته بیان کرد: طرح ها و برنامه‌های متعدد ومتنوعی با رویکرد اجتماعی و با استفاده از ظرفیت های مردمی، با محوریت این معاونت به مرحله اجرا در آمد که نتیجه آن در نهایت به ارتقاء رضایت‌مندی اقشار مختلف اجتماعی انجامید.

معاون قضایی رئیس دادگستری خراسان رضوی گفت: اقدامات گسترده‌ای توسط دستگاه قضایی با همیاری سایر سازمان‌ها در زمینه صیانت و تحکیم بنیان خانواده به انجام رسید که ماحصل آن کاهش پرونده‌ها در زمینه طلاق و افزایش ایجاد سازش در این‌گونه پرونده‌ها و سایر پرونده‌های مرتبط  از جمله حضانت و ملاقات طفل بود، به نحوی که با اقدامات جمعی پیشگیرانه و حمایتی، شاهد سازش 25 درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل 4500 مورد پرونده، پیشگیری شد.

مرتضوی افزود: در پی اقدامات مؤثر پیشگیرانه در زمینه پرونده های حضانت و ملاقات طفل نیز بیش از 50 درصد سازش داشتیم. از جمله اقدامات دیگر، اجرای طرح قاضی مدرسه در تعداد زیادی از مدارس بود که جلسات متعددی با رویکرد ارتقای آگاهی‌های حقوقی برای دانش آموزان، والدین و مربیان در مناطق مختلف شهری توسط قضات برگزار شد.

وی عنوان کرد: از دیگر برنامه‌های موفق این معاونت در سال گذشته، راهبری قرارگاه اجتماعی زندان بود که با محوریت مجموعه قضایی و همیاری و همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف شکل گرفت و سیاست‌های اصولی دستگاه قضایی در زمینه کاهش جمعیت کیفری، توانمند سازی مددجویان، باز اجتماعی کردن آنها و حمایت از خانواده‌ها و مراقبت پس از خروج زندانیان به نحو مطلوب دنبال شد که علاوه بر آزادی تعداد قابل توجی از مددجویان، زمینه‌های اشتغال تعدادی از این افراد نیز فراهم شد به صورتی که در بهار امسال بیش از 3600 نمادهای شهری و فلاور باکس برای تزئین شهر توسط این افراد ساخته و در معرض دید شهروندان قرار گرفت.

مرتضوی گفت: در پاسخ به مطالبات عمومی، اقدامات منسجمی نیز در زمینه برخورد با جرایم مربوط به سرقت صورت گرفت که در نتیجه این اقدامات، شاهد کاهش جرایم مربوطه در 15 حوزه قضایی بودیم.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • عروسی‌هایی بدون تالار و تشریفات
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • ماجرای عجیب گم شدن یک حلقه ازدواج
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر