Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها به دلیل مشغله کاری یا نبود سود آوری مالی تمایل چندانی برای همکاری با دانشجویان به ویژه انجمن‌های علمی ندارند. بی تفاوتی برخی استادان گلایه دانشجویان را به همراه دارد.

عبدالمجید ارجمندی در گفت‌وگو با ایسکانیوز درباره نحوه همکاری استادان و اعضای هیئت علمی با فعالان دانشجویی در دانشگاه علم و صنعت بیان کرد: مدیران فرهنگی دانشکده‌ها را موظف کرده‌ایم به عنوان مشاور با انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: مدیران فرهنگی تمامی دانشکده‌های دانشگاه علم و صنعت که خود عضو هیئت علمی هستند باید با تشکل‌های دانشجویی به ویژه انجمن‌های علمی فعالیت داشته باشند. استادان باید پژوهش‌های دانشجویی سمت و سوی مناسب ببخشند. این همکاری به ایده سازی، جهش تولید و تصویر سازی از علم کمک خواهد کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت مطرح کرد: در چند هفته اخیر طرحی به امضای رئیس دانشگاه علم و صنعت، هیئت رئیسه و شورای این دانشگاه رسیده است، که بر اساس آن استادان باید ارتباطات خود را با دانشجویان در حوزه‌های علمی، اعتقادی و فرهنگی بیشتر کنند.

وی با بیان اینکه علم و دانش استادان در ارتباط و همکاری با دانشجویان شکوفا می‌شود، گفت: همکاری و هماهنگی بین استادان و دانشجویان باعث پویایی محیط دانشگاه می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت در پاسخ به این پرسش  که برای مقابله با سرقت علمی برخی استادان از دانشجویان نخبه و اعضای انجمن‌های علمی -دانشجویی چه نظارت و راهکاری در دانشگاه علم و صنعت در نظر گرفته شده است، گفت: بدون شک دانشگاه و معاون فرهنگی باید بر نحوه تولید علم و محتوا توسط استادان و اعضای انجمن‌های علمی نظارت کافی داشته باشد تا حقی از هر دو گروه نادیده گرفته نشود. البته بخش اعظم این نظارت به وجدان، اخلاق انسانی و حرفه‌ای باز می‌گردد که باید توسط افراد رعایت بشود.

وی با تاکید بر اینکه رسالت استادان تشویق و حرکت بخشی به فعالیت دانشحویان است، گفت: اگر استادی برخلاف وظایف اخلاقی اقدام به سوءاستفاده از علم و ایده دانشجویان کند، دانشگاه قطعا با استاد خاطی برخورد خواهد کرد.

ارجمندی با بیان اینکه دانشگاه از حق دانشجویان دفاع خواهد کرد، گفت: کمیسیون‌های مختلف دانشگاه و معاونت فرهنگی حتی در حوزه‌های متفاوت اجازه نخواهد داد تا حق فردی در دانشگاه از بین برود. همچنین اگر مشکلی برای فردی پیش بیاد، قطعا تبعات فرهنگی به دنبال خواهد داشت. در نتیجه معاونت فرهنگی و اجتماعی خود را مسئول می‌داند که در این جریانات ورود موثر داشته باشد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1090932 برچسب‌ها دانشگاه علم و صنعت ایران انجمن علمی هیئت علمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه علم و صنعت ایران انجمن علمی هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت انجمن های علمی هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۰۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کامبیز نرماشیری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در جلسه تجلیل از استادان و معلمان واحد زاهدان ضمن تبریک روز معلم با اشاره به منزلت و جایگاه معلم در عرصه توسعه و تعالی جامعه، گفت: معلم با داشتن شغل انبیا الهی نقش مهم و اساسی در حوزه تعلیم و تربیت بر عهده دارد و در جامعه انسانى، اساسى‌ترین کار، تعلیم و تربیت است.

وی با اشاره به پتانسیل‌های منابع انسانی و ظرفیت اساتید استان سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: انسان‌سازی یکی از رسالت‌های بنیادین معلم است که در تعالیم اسلامى هیچ چیز با آن برابرى نمى‌کند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: مدرسه و دانشگاه کارخانه انسان‌سازی است و استاد و معلم با آموزش و پرورش استعدادها، بستر این موضوع را فراهم می‌آوردند.

نرماشیری با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی استادان استان سیستان و بلوچستان باید سمت بالفعل کردن ظرفیت‌های این استان گام برداشت، عنوان کرد: در این استان ظرفیت‌های بالقوه بسیاری برای اینکه به بالفعل تبدیل شود وجود دارد که دانشگاه می‌تواند با بهره‌مندی از اساتید متخصص و متعهد در این مهم، موفق عمل کند.

در بخش پایانی این مراسم از استادان منتخب، استاد مشاوران و اساتید فعال بسیجی تقدیر شد.

فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در مزار شهدای گمنام واحد زاهدان با این شهدای والامقام تجدیدمیثاق کرد.

در این مراسم خیرمقدم توسط فرزند شهید پودینه از دانش‌آموزان مدارس سمای دخترانه زاهدان انجام و سرود سلام فرمانده جدید توسط گروه سرود مدرسه دخترانه سما زاهدان اجرا شد.

از دیگر برنامه‌های انجام شده در سفر یک روزه معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به واحد زاهدان، دیدار و نشست‌های صمیمی با استادان همیار فرهنگ، دانشجویان کانون‌ها، نشریات، تشکل‌ها و اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و دیدار و گفت‌وگو با معلمان مدارس سما و حضور در مراسم تجلیل از مقام شامخ معلم در مدارس سمای زاهدان و همچنین دیدار با خانواده مرحوم علیرضا سرگلزایی هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و تسلیت و تقدیر از زحمات آن مرحوم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • دو عضو هیات ‌علمی‌ دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع استادان نمونه کشوری
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • آغاز به کار کنگره همکاری‌های دولت ،دانشگاه و صنعت در قم