Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ پاشایی رئیس معاونت اجتماعی پلیس فتای ناجا درباره کلاهبرداری مجرمان سایبری از طریق لینک‌ها دریافت هدیه گفت: مجرمان سایبری به تناسب شرایط و موقعیت جامعه پلتفرم‌هایی را برای کلاهبرداری تهیه می‌کنند.

وی افزود: زمانی که ثبت نام کارت سوخت مطرح می‌شود، لینک‌های دریافت کارت سوخت از طرف مجرمان سایبری تهیه می‌شود، ایام عید هم لینک‌های دریافت عیدی از سوی مسئولان را طراحی می‌کنند و در شبکه‌های اجتماعی این لینک‌ها دست به دست می‌شود، لینک که به دست افراد و شهروندان رسید، مجرمان سایبری اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ پاشایی ادامه داد: افراد وقتی وارد لینک می‌شوند در سایت‌های صوری اطلاعات خودشان را وارد می‌کنند و بعد از آن مجرمان سایبری، افراد را به درگاه‌های بانکی سوق می‌دهند تا مبالغ ناچیزی مانند ۵ هزار تومان یا ۱۰ هزار تومان را واریز کنند که از این لحظه به بعد شهروندان وارد فضای کلاهبرداری اینترنتی می‌شوند.

رئیس معاونت اجتماعی پلیس فتای ناجا ضمن هشدار به شهروندان افزود: اگر دستگاه‌های مختلف قرار باشد ثبت نامی برای ارائه خدمتی انجام دهند، هیچگاه از افراد مبالغ ناچیز دریافت نمی‌کنند، همچنین لینک‌های اعطای هدیه صد درصد کلاهبرداری بوده و یکی از آفت‌های فضای مجازی است و شهروندان به هیچ عنوان نباید وارد این لینک‌ها شوند.

وی تصریح کرد: گاهی لینک‌هایی است که کاربران را در گروهی عضو می‌کنند و در کاربران با اضافه کردن کاربران دیگر وعده واریز پول را می‌دهند که تمام این گروه‌ها هم کلاهبرداری است و افراد باید هوشیار باشند که در چنین گروه‌هایی وارد نشوند و فعالیت هم نکنند.

سرهنگ پاشایی خاطرنشان کرد: حتی قانونگذار برای اضافه کردن کاربران در گروهی بدون رضایت خود فرد، جرم تعیین کرده است و هیچ‌کس اجازه ندارد فردی را بدون رضایت در گروه‌های شبکه‌های اجتماعی اضافه کند.
 

کد خبر 591500 برچسب‌ها پلیس فتا جرایم سایبر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس فتا جرایم سایبر مجرمان سایبری لینک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۲۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی

 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، سرهنگ طولابی نژاد اظهار کرد: با مراجعه فردی به پلیس فتای شهرستان بافق و بیان اینکه آشنایی با فردی در فضای مجازی باعث کلاهبرداری از او شده است، رسیدگی به موضوع در دستورکار قرار گرفت. 


فرمانده انتظامی شهرستان بافق افزود: در تحقیقات مشخص شد که مالباخته با فردی در فضای مجازی آشنا شده و تا چند روز با هم گفتگو داشتند و بعد از ایجاد صمیمیت بین آنها، کلاهبردار درخواست مبلغ ۲۵ میلیون ریال وجه نقد می‌نماید که پس از واریز وجه توسط مالباخته، دیگر جوابگوی او نبوده است. 


وی ادامه داد: با تلاش ماموران پلیس فتا، متهم در یکی از شهر‌های کشور شناسایی و مبلغ مذکور به حساب شاکی بازگردانده شد. 


فرمانده انتظامی بافق از شهروندان خواست دراین موارد دقت بیشتری داشته باشند و به افراد در فضای مجازی اعتماد نکنند.

دیگر خبرها

  • ماجرای ضرب و شتم در اتوبوس BRT/ هشدار پلیس به مجرمان
  • رئیس پلیس پایتخت به مجرمان هشدار داد
  • شهروندان مراقب این مدل از کلاهبرداری پر رونق باشند | فیلم
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • دستگیری کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی